Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Stier mei 2019

Algemeen
Mei 2019 laat een succesvolle maand zien en dat heeft te maken met de grote planetaire bezetting in jouw eerste Huis! Jouw persoonlijke en universele zonnecyclus zijn in hun groeiende fase, want de Nieuwe Maan van 4 mei 2019 valt in Stier! Van harte gefeliciteerd, Stier!
Het planetaire accent verschuift in mei 2019 naar de innerlijke wereld, spiritualiteit, privéleven, sociale leven, gezondheid en welzijn. Een verschuiving naar de Nacht, waarin je de kans krijgt om een strategie uit te werken om je carrièreperspectieven te verbeteren. Goede financiële maand, ook voor relaties en carrière.

Liefde en Relaties
Op 18 mei 2019 valt de Volle Maan in Schorpioen in jouw Huis van Relaties. Deze Volle Maan brengt onverwachte ontwikkelingen op het gebied van relaties zowel privé als zakelijk, want je kunt een heel ander beeld van iemand krijgen. Op 18 mei 2019 is jouw planeet Venus conjunct Uranus in Stier, dus met Volle Maan zijn er verrassende ontwikkelingen omtrent liefde of geld. Onverwachte veranderingen dus en een rusteloze drang naar sensatie. Een romance is waarschijnlijk niet van lange duur. In je sociale kring kan er een wolf in schaapskleren zijn of kan er sprake zijn van een vertrouwensbreuk. De Volle Maan brengt dit aan het licht. In je sociale kring en zakelijk leven worden er nieuwe verbintenissen gesloten of verbroken. Wat er ook gebeuren zal, het einde of begin is voor alle partijen een nieuwe weg. De Volle Maan is ook een moment om al jouw relaties tegen het licht te houden. Breken of doorgroeien naar een dieper niveau?

Familie en Huis
Mei 2019 laat een harmonieuze maand zien op het gebied van huis, familie en privéleven.
Wel is het goed om zo nu en dan de boel de boel te laten. Neem de tijd voor je gezin en privé-leven. Deze maand ben je bezig met het plannen of voorbereiden van de vakantie. Het maken van reisplannen is al een reis op zich en het goed om je gezin daarbij te betrekken.
Een goede interactie thuis en in de familie heeft jou een goed gevoel en je hebt er alles voor over om dat zo te houden. Zoals je weet staat de Maan symbool voor de communicatieve vaardigheden voor de Stier. Hoe maak je iets bespreekbaar? Iedere keer wanneer de Maan in haar Wassende fase is, is ook haar energie sterker en is de beste periode om je plannen naar voren te brengen. Deze maand gaat het voornamelijk over school en kinderen.
Dat is deze maand van 5 mei tot 18 mei 2019.

Carrière
Uranus is jouw planeet van Carrière en Bestemming. Uranus in Stier is van grote invloed op jouw leven, je carrière en je relaties. Uranus in Stier wordt ondersteund door Saturnus en Pluto in Steenbok in het Huis van Jupiter. Uranus stelt je de volgende vragen: Waar streef je naar in je carrière of wil je het huidige pad blijven volgen?
Jupiter in Boogschutter is retrograde en ook Saturnus en Pluto zijn retrograde in Steenbok. Dat heeft allemaal betrekking op je carrière en de keuzes die je gaat maken. Je krijgt een periode van relatieve rust om te evalueren en te analyseren.
In mei 2019 ben je bezig met afwerken en verbeteren van projecten. Bewaak je grenzen, Stier.
Collega’s of compagnons proberen je werk toe te schuiven of klanten kunnen veeleisend zijn.
Aan het eind van mei 2019 is het goed om te netwerken en geen vergadering over te slaan. Mei 2019 is een gunstige maand voor de studie, de reisbranche of hoger onderwijs.

Financiën
De transit van Mars in Tweelingen door jouw Huis van Financiën kan tot 16 mei 2019 leiden tot onnodige financiële uitgaven. Budgetbewaking is raadzaam. De financiële uitgaven kunnen te maken hebben met vastgoed, ouders of oudere familieleden. Mars identificeert de Stier met alles wat je bezit en waar je waarde aan hecht. Stier wil anderen hiervan overtuigen, maar kan hierin wel doordraven. Pas hiermee op, Stier, ook al bedoel je het goed.
Met de retrograde Jupiter in het Huis van Gedeelde Financiën ligt de focus op geld, investeringen en gezamenlijke middelen en hoe je daarmee om gaat.
Jouw financiële situatie gaat deze maand verbeteren, want vanaf 21 mei 2019 reizen zowel de Zon als Mercurius door jouw Huis van Financiën! Mercurius is jouw planeet van financiën. Je mag dan op de financiële ondersteuning van je familie rekenen. De handel in aandelen en investeringen in vastgoed zijn winstgevend in mei 2019. De beste tijd voor het kopen en verkopen van onroerend goed is aan het eind van de maand.

Gezondheid
De Volle Maan van 19 april 2019 viel in jouw Huis van Gezondheid.
Je hebt het besluit genomen om meer te gaan bewegen en gezonder te gaan eten.
Vanwege de overweldigende planetaire kracht in jouw eerste Huis, bruis je van de energie, Stier. Gebruik deze energie goed, Stier. Gematigdheid is de sleutel tot goede gezondheid en welzijn.
Daarom is het goed veel in de natuur te zijn, meer bewegen, gezonde voeding, yoga, minder koffie, meer groene thee. Het ontbijt niet overslaan! Blijf niet rondlopen met een probleem of geheim, maar praat het uit of ga naar de dokter. Beter een keer teveel dan een keer te weinig.

Advies
Op 10 mei 2019 is jouw planeet Venus driehoek Jupiter in Boogschutter. Een mooie dag met vele kansen als je op zoek bent naar de liefde, dus een goede dag voor een date of als je iets goed te maken hebt. Ook een prima dag om op reis te gaan, een investering te doen, te gaan winkelen of gewoon een dagje uit. Laat die aanbieding niet aan je neus voorbij gaan!
Op 31 mei 2019 is jouw planeet Venus driehoek Saturnus.
Een gunstige dag voor het doen van een lange termijn investering zoals in onroerend goed of om te gaan trouwen of een nieuwe relatie te beginnen of oplossingen te vinden voor een stressvolle situatie.

 

error: Content is protected !!