Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

 

Waterman juni 2019

Algemeen
De meeste planeten staan in juni 2019 nog aan de onderzijde van de Waterman-horoscoop.
De Nacht. De Nachtkant gaat over innerlijke verwerking, familie en huiselijke omstandigheden.
Het is een periode van winterslaap, voorbereiding en evaluatie voor wat betreft je carrière en nieuwe maatschappelijke doelen. De focus in juni 2019 ligt op creativiteit, sociale contacten, privé en familie, studie, gezondheid en carrière.

Liefde en Relaties
De Nieuwe Maan van 3 juni 2019 in het Huis van de Liefde is de kosmische poort naar een nieuwe sociale periode. Het kan ook het begin zijn van een langdurig zakelijk partnerschap, vriendschap, de bestendiging van een liefdesrelatie of het vinden van de ware liefde! Jupiter en Neptunus retrograde laten zien dat je je nieuwe vrienden maakt tijdens een reis of de liefde van je leven gaat ontmoeten tijdens een feestje bij vrienden, bijeenkomst of tijdens het netwerken. Je moet echter wel de eerste stap zetten. Een ontluikende liefde kan echter te maken krijgen met tegenwerking, maar laat je niet ontmoedigen. De tweede helft van juni 2019 belooft romantisch te worden met Venus in het Huis van de Liefde! Een mooie periode om een verbintenis aan te gaan, compromissen te sluiten, te onderhandelen of vrede te sluiten.
De Volle Maan van 17 juni 2019 valt in jouw Huis van Vriendschappen, groepen en organisaties.
Iets komt tot voltooiing in je sociale kring en dat wordt gevierd. Een grote wens op liefdesgebied gaat in vervulling.

Familie en Huis
Tijdens de Volle Maan op 18 mei 2019 was Venus conjunct Uranus in Stier. In de eerste helft van juni 2019 zie je ontwikkelingen, verrassingen en veranderingen bij jou thuis. Een stabiele en gunstige periode om je huis op te knappen of voor een nieuw interieur.
Juni 2019 is echter geen rustige maand voor de Waterman. Er is sprake van examenstress bij kinderen of er zijn er financiële problemen die de reden zijn van tweespalt. Er moeten dus duidelijke keuzes worden gemaakt om erger te voorkomen. Pluto retrograde kan leiden tot een gerechtelijke uitspraak met betrekking tot je gezin of huis.
Juni 2019 is geen goede maand om op vakantie te gaan, want er zijn uitdagingen onderweg.

Carrière
De Volle Maan in Schorpioen van 18 mei 2019 viel in jouw Huis van Carrière. Juni 2019 is daardoor over het algemeen een succesvolle maand. Door de invloed van de retrograde Jupiter in Boogschutter heeft de ontwikkeling van jouw carrière de grootste prioriteit. Tijdens een reis of zakenreis komen er mensen op je pad die je professioneel verder helpen. Lopende projecten worden voltooid. Saturnus en Pluto retrograde in Steenbok duidt ook op een periode van kansen voor de Waterman, maar alles is nog in voorbereiding. Een periode van evaluatie en opbouw. Neem dus nog geen beslissingen op carrièregebied. Tijdens deze periode van retrograde voelt Waterman zich aangetrokken tot de wereld van de spiritualiteit en liefdadigheid. Juni 2019 is de maand van het netwerken, het onderzoeken en het ontwikkelen van vaardigheden.

Financiën
Zoals je weet is Neptunus jouw planeet van Financiën. Door de invloed van Neptunus in jouw Huis van Financiën is het niet altijd makkelijk om de controle over je financiën te houden. Neptunus gaat vanaf 21 juni 2019 retrograde in jouw Huis van Financiën en Bezit. Door de invloed van de retrograde Neptunus komt er minder geld binnen. Je moet voorzichtig zijn met grote aankopen, financiële toezeggingen en het doen van grote investeringen. Grondig onderzoek vooraf is noodzakelijk. Neptunus blijft tot eind november 2019 retrograde. Zorg dat je financiële administratie op orde is en dat je overzicht behoudt. Tijdens deze periode is Waterman geneigd om te gaan shoppen vanuit emotie of om een vervelend gevoel weg te werken. Pas op voor bedrieglijke praktijken en misleidende financiële informatie.

Gezondheid
De aanwezigheid van de Noordknoop in Kreeft in het Huis van Gezondheid voelt als een helende reis! De retrograde Pluto en Saturnus in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn maken je bewust van je onbewuste problemen en motivaties die hun oorsprong vinden in het verleden en de noodzaak om oude pijn en karma op te ruimen. De invloed van Mars in Kreeft duidt ook in juni 2019 op een drukke periode met meer kans op stress. Het maken van een spirituele reis en het helpen van andere mensen kan Waterman helpen bij het loslaten van oude emotionele pijn.
Juni 2019 kan zwaar aanvoelen door vermoeidheid of ongeïnspireerd zijn. Eigenlijk heeft jouw lichaam en geest behoefte aan een time-out. Neem die rust, Waterman.

Advies
Juni 2019 is de maand van het netwerken, het onderzoeken en het ontwikkelen van vaardigheden. Vanaf 21 juni 2019, de Zomerzonnewende, breekt een liefdevolle en harmonische periode aan om relaties te verbeteren en een partnerschap op te bouwen, zowel privé als zakelijk.
Je krijgt een bruikbare tip of goed advies in het weekeinde van 22 en 23 juni 2019.
Doe er je voordeel mee, Waterman!

error: Content is protected !!