Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan in april 2018 aan de westelijke helft van de Weegschaal horoscoop.
Samenwerking is de sleutel om jouw doelen te bereiken.
April 2018 staat in het teken van de liefde, je sociale leven en financiën, maar door de retrograde Mercurius moet er aandacht worden besteed aan de carrière en gezondheid.
De planetaire krachten verplaatsen zich inmiddels naar de bovenzijde van de Weegschaal horoscoop, waardoor de focus wordt verlegd naar carrière en buitenwereld.

Liefde en Relaties
Met de meeste planeten aan de rechterkant van de Weegschaal horoscoop bloeit jouw sociale leven. De retrograde Mercurius in jouw Huis van Relaties kan tot 14 april 2018 leiden tot communicatieproblemen of problemen in de relatie. Dat kan te maken hebben met de terugkeer van een oude liefde. Door de invloed van Venus zijn er onverwachte passionele liefdesontwikkelingen, maar ook spanningen en onrust door de inmenging van derden.
In een relatie is het raadzaam om te blijven communiceren. Blijf open en eerlijk, geen geheimen voor elkaar. Het is moeilijker om een geheim te bewaren dan de waarheid te vertellen.
De Nieuwe Maan van 16 april 2018 valt in jouw Huis van Relaties. Er kan iemand op je pad komen die een grote rol gaat spelen in je leven of je gaat een nieuwe stap zetten in een relatie zoals een aanzoek, huwelijk, een nieuwe vriendschap, zakelijk samenwerkingsverband of andere vorm van samenwerking om een project van de grond te krijgen. Een nieuw hoofdstuk!
De single Weegschaal vindt de liefde op het werk, in de sociale kring, een bijeenkomst, symposium, beurs of gezondheidscentrum.

Familie en Huis
In de eerste drie weken van april 2018 kan er sprake zijn van spanningen thuis, maar dat gaat verbeteren. Huis, familie en emotioneel welzijn blijven door Saturnus en Pluto in Steenbok onveranderd belangrijk, maar er komt een periode aan waarin jouw ambities de boventoon gaan voeren. Het evenwicht tussen een succesvolle carrière en een gelukkig en harmonieus gezinsleven blijft van het allergrootste belang.
De retrograde Saturnus en Pluto in Steenbok markeert een langere periode van grote innerlijke verwerking. Je huis waar je woont ben je zelf. Het is mogelijk dat er verhuisplannen zijn of je bent bezig met een een verhuizing of met het veranderen van het interieur. De invloed van Mars in het Huis van Familie en Thuis geeft extra energie aan Saturnus en Pluto om dat te doen of samen met je familie of gezin leuke dingen te ondernemen.

Carrière
April 2018 laat voor de Weegschaal een productieve maand zien. April 2018 biedt je ook een podium om op je werk te ventileren wat er in je omgaat. Je gedachten, je gevoelens, je ideeën, je inspiraties. Door meer van jezelf te laten zien, komt er meer ruimte voor een doorbraak.
Je hoeft niet op de achtergrond te blijven staan, want jouw bijdrage is heel waardevol. Je hebt zoveel te bieden. Samenwerking is de sleutel naar succes, maar jij blijft de kapitein op je eigen schip. Als jij iets graag wil, moet je ervoor gaan. Alleen jij kunt dat doen, een ander doet het echt niet voor je. De laatste week van april 2018 laat een aangename verrassing zien op de werkplek.

Financiën
Door de retrograde Jupiter in Schorpioen moet je voorzichtig zijn met al je investeringen en aankopen.
De retrograde Jupiter in het Huis van Financiën vraagt of jouw financiën op orde zijn.
Financiële vertragingen tijdens deze periode zijn met deze vraag verweven. Als het gaat om het materiële, dan ”moet je gewoon iets hebben”.
Maar wat betekent bezit voor jou? Wat is de toegevoegde waarde van bezit?
Wat is waardevol voor jou? Leer vast te houden aan wat je hebt, laat gaan wat je niet nodig hebt. De Volle Maan van 30 april 2018 valt in jouw Huis van Financiën. Dit laat voor de volgende maand meer geld zien door salarisverhoging, andere baan of meer omzet in je onderneming.

Gezondheid
In de komende periode krijg je het steeds drukker in je carrière en dan ligt stress op de loer.
Het is goed om tijdig gas terug te nemen. Zorg voor voldoende ontspanning. Op tijd naar bed, een powernap tussendoor. Fysiek en mentaal in beweging blijven, ook al ben je moe en heb je geen zin om actief bezig te zijn. Je wordt eerder moe van een verkeerde lichaamshouding of van te weinig lichaamsbeweging dan van sporten of een mooie wandeling.
Ontspannen en regelmatige massages zijn heilzaam.
Het vinden van de balans tussen werk en privé-leven is en blijft belangrijk.

Advies
Vertel wat er op je hart ligt. Door je hart te luchten, verlicht je de ziel. Krop geen gevoelens op.
Laat weten wat er aan de hand is.
Ook in je relatie is het raadzaam om te blijven communiceren. Blijf open en eerlijk, geen geheimen voor elkaar. Het is moeilijker om een geheim te bewaren dan de waarheid te vertellen.

error: Content is protected !!