Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan in deze periode van het jaar aan de bovenkant van de Tweelingen-horoscoop, een periode van persoonlijke kracht, onafhankelijkheid en zelfredzaamheid.
Samenwerking en medewerking van anderen blijft echter ook in februari 2024 van groot belang om doelen te bereiken. Februari 2024 staat in het teken aan het vormgeven van carrière, ambities, sociale leven, buitenland, studie en huis.
Op persoonlijk en financieel gebied zijn er spanningen, maar vanaf de Volle Maan van 25 februari 2024 komt alles weer goed.

Liefde en Relaties
Asteroïde Ceres reist vanaf 7 februari door Steenbok waardoor het makkelijker wordt om in een relatie vertrouwen te herwinnen, op te bouwen en te behouden.
Door de invloed van de Maansknopen op de polariteit Ram/Weegschaal krijg je steeds meer te maken met karmische situaties om karma met groepsprocessen van 18 tot 19 jaar geleden in evenwicht te brengen.
Venus reist tot 16 februari 2024 door Steenbok en dan wordt de focus gericht op verantwoordelijkheid en langetermijndoelen. Een gemeenschappelijk doel en gezamenlijke langetermijnplannen is ondersteunend om moeilijke situaties te overwinnen.
Wees selectief met een nieuwe liefde, vrienden of de groep die je kiest, want deze kunnen je maken of breken. Zet je sociale angst opzij en doe dingen die je innerlijke kracht en zelfvertrouwen versterken

Familie en Huis
De Volle Maan in Leeuw van 25 januari 2024 viel in jouw Huis van Communicatie, Verbinding, Onderwijs, korte reizen, broers en zussen, kennissen en buren kan een conflict hebben veroorzaakt. In de eerste helft van februari 2024 kunnen er financiële of emotionele problemen zijn. Familie en vrienden zullen waardevolle steun bieden in moeilijke tijden, waarbij wordt benadrukt hoe belangrijk het is om tijd met hen door te brengen.
De Volle Maan in Maagd van 25 februari 2024 valt in jouw Huis van Familie en Huis en deze emotionele Volle Maan vraagt aandacht te schenken aan je gezin of de band te herstellen met familieleden. De emotionele focus is gericht op het huis, gezin of degenen die je als familie beschouwt door gebeurtenissen uit het verleden of herinneringen.
Eind februari heb je de kans om een aantal grote veranderingen in je leven door te voeren.
Raadzaam is deze maand om het overzicht te houden thuis, dus alles goed georganiseerd te houden.

Carrière
De Nieuwe Maan in Waterman van 9 februari 2024 valt in het 9e Huis van Hoger Bewustzijn, Studie, Reizen, Internationale verbindingen Expansie en Levensbeschouwing.
Tweelingen wordt hierdoor gestimuleerd om nieuwe spirituele wegen te verkennen door te gaan reizen, een boek te schrijven of te gaan studeren.
Neptunus is voor Tweelingen het Huis van Carrière en Bestemming.
Door de invloed van Neptunus in Vissen (al sinds april 2011) kan Tweelingen onzeker zijn over de richting in de carrière, maar de invloed van Neptunus laat je ook creatieve oplossingen vinden door verbinding te maken met je intuïtie.
Jouw planeet Mercurius in Vissen (Huis van Carrière) vanaf 24 februari tot 10 maart 2024 is een gunstige mentale transit om te solliciteren, te onderhandelen of om creatieve ideeën te lanceren
Nu Neptunus en Saturnus samen zijn in Vissen krijg je een sterkere basis in je carrière.
Saturnus beoordeelt het succes dat je tot nu toe hebt gehad, maar laat je ook zien waar het is misgegaan en wat kan worden verbeterd, afhankelijk van de professionele of maatschappelijke keuzes die zijn gemaakt.

Financiën
Door de invloed van de Nieuwe Maan in Steenbok van 11 januari 2024 heb je zowel financieel als emotioneel de balans op moeten maken. Je hebt misschien een keuze moeten maken over wat je echt wilt, zelfs als dit betekent dat je door een financiële of diepgaande reden afscheid moet nemen van iets of iemand.
Venus in Steenbok tot 16 februari 2024 maakt je meer spaarzaam. Je geeft niet zomaar geld uit, maar kijkt eerst of je het nodig hebt en of het echt iets bijdraagt aan je leven. Toch blijft voorzichtigheid geboden. Minder geld leert je de tastbare zegeningen om je heen te waarderen. Het brengt je terug naar de basis, naar jezelf, naar wat jij werkelijk nodig hebt.
Zorg voor financieel overzicht en inzicht.

Gezondheid
Op 25 januari 2024 was er een Volle Maan in Leeuw (het mentale 3e Huis van Gedachten en Communicatie) waardoor je werd ‘gedwongen’ om dingen uit te praten, dingen die je dwarszitten, iets wat moest worden afgesloten, mogelijk iets over jezelf, iets wat om voltooiing en balans vraagt. Negatieve gedachten en opkroppen van gevoelens kunnen zich vertalen in fysieke spanning, stressklachten, pijn, vermoeidheid en lichamelijke klachten.
Op 9 februari 2024 is er een Nieuwe Maan in Waterman in het 9e Huis van Hoger Bewustzijn, Studie, Reizen, Internationale verbindingen, Expansie en Levensbeschouwing.
Tweelingen wordt hierdoor gestimuleerd om de spirituele kant te omarmen en het hart te openen om dromen waar te maken. De rode planeet Mars reist van 14 februari tot 22 maart 2024 door Waterman en dat is een extra stimulans om anders te gaan denken.
Uranus en Jupiter in het 12e Huis van Kosmisch Bewustzijn vragen jou om via de weg van meditatie, retraite en afzondering, angsten en beperkende overtuigingen los te laten en je over te geven aan liefdevolle verbinding, eenheid en spiritualiteit. Tweelingen heeft ontspanning nodig zoals meditatie, beweging, yoga, lichaamswerk en massages.

Advies
Na 14 jaar Pluto in Steenbok (8e Huis) kun je terugkijken op heftige jaren waarin je misschien veel bent kwijtgeraakt, geld, bezit, liefdes en heb je de betrekkelijkheid van het leven ervaren.
Pluto in Waterman in het 9e Huis van Hoger Bewustzijn opent de deur naar een filosofische, spirituele benadering van het leven. Pluto geeft je de oerkracht om oude conditionering en angst los te laten, de juiste keuzes te maken en antwoorden te vinden over het hoe en waarom dingen hebben plaatsgevonden in jouw leven.
Als je niet weet wat je moet doen of de weg kwijt bent, komen er door de invloed van Saturnus in Vissen karmische lessen om de verbinding met jezelf te versterken.
Heb je de weg gevonden, dan krijg je erkenning en bewondering van anderen die op hun beurt jou weer geweldige kansen bieden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!