Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Juli 2018 is een prachtige maand voor gezondheid, romantiek, carrière en geld, maar succes is niet vanzelfsprekend.
Door de vele retrograde planeten moet rekening worden gehouden met vertraging en uitdagingen.
Maar jij houdt wel van een uitdaging, Schorpioen!

Liefde en Relaties
De invloed van Uranus in Stier in het Huis van Relaties is het begin van een zevenjarige reis waarin relaties op de proef worden gesteld, veranderen of beëindigen wanneer persoonlijke vrijheid en onafhankelijkheid het geding zijn. Zowel in je intieme relatie, gezin, werk, vriendschappen of zakelijke samenwerking zie je deze maand al voortekenen van deze invloed.
De single Schorpioen gaat in juli 2018 op zoek naar plezier en spanning, maar ook naar een fascinerende gesprekspartner. Op reis, in een museum, op een expositie of symposium kan de liefde op je wachten. Je wil Iemand die er voor je is, maar jou ook op zakelijk gebied een sterke schouder biedt. In de vaste relatie ben je bereid om een volgende stap te zetten.

Familie en Huis
De Volle Maan van 28 juni 2018 viel in jouw Huis van Communicatie, korte reizen, broers en zussen, kennissen en buren. In de eerste helft van juli 2018 is er reisje of een uitstapje buiten de stad om vrienden of familie te bezoeken. De invloed van Mars laat een prima periode zien voor huiselijke activiteiten en om thuis te klussen. De invloed van Mars maakt echter ook defensief, beschermend en controlerend. Aan het begin van juli 2018 moet je proberen eerst tot tien te tellen! Onderdrukken van je emoties is niet goed. Boos worden is ook niet goed, want ruzie is het laatste waar je op zit te wachten. Kanaliseer je negatieve gevoel door een activiteit te ondernemen. Ga de uitdaging met jezelf aan en ga bijvoorbeeld sporten, naar het strand of tuinieren. De Maansverduistering van 27 juli 2018 is de kosmische poort om bestaande problemen in het gezin en familie op te lossen.

Carrière
In de eerste helft van juli 2018 kan er sprake zijn van conflict en een traag verloop.
Vooruitgang komt in de tweede helft van de maand. Vooral in de laatste week van juli 2018.
Ook al zijn er vertragingen, het gaat toch om het eindresultaat. Een geavanceerde training en opleiding is noodzakelijk voor een succesvolle carrière.
Zoek de samenwerking, niet de tegenwerking. De invloed van de Zonsverduistering in Kreeft van 13 juli 2018 maakt je positief en optimistisch. Je staat in de belangstelling, je ziet meer perspectief en de kansen die voor je liggen. Deze kosmische poort laat in het komende halfjaar grote wijzigingen in de organisatiestructuur van je bedrijf zien en leidt ook tot grote veranderingen in de doelstellingen en spirituele overtuigingen van studenten.

Financiën
Jupiter is jouw planeet van Financiën. De retrograde Jupiter in jouw eigen teken Schorpioen heeft een gunstige uitwerking en leidt tot financiële groei. Nieuwe investeringen zijn lucratief.
De Nieuwe Maan van 13 juni 2018 viel in jouw Huis van Gedeelde Financiën. Deze Nieuwe Maan heeft geleid of gaat leiden tot een gunstige uitspraak, uitkering of uitbetaling, bonussen en provisies. Een nalatenschap is mogelijk of je laat zelf een testament opstellen zodat alles goed geregeld is. Een gunstige periode om je te richten op het opstellen van een budgetplan, spaarplan of een begroting, het voeren van zakelijke onderhandelingen of ondertekenen van contracten voor een lange termijn project.

Gezondheid
De invloed van de Zonsverduistering in Kreeft van 13 juli 2018 maakt je positief en optimistisch.
De tweede helft van juli 2018 is een geweldige periode om op reis te gaan! Je ziet meer perspectief en je ziet de kansen die voor je liggen.
Jouw conditie is goed in de eerste drie weken van juli 2018. In de laatste week van juli 2018 moet je echter zorgen voor voldoende rust en ontspanning. Blijf wel in beweging, want als je een keertje de sportschool overslaat of zondigt met een ongezond hapje, voelt het niet goed voor jou. Je doet er je lichaam ook geen eer mee aan.
Ga zoveel mogelijk naar buiten, wandelen, hardlopen, fietsen, zwemmen. Je boze bui vloeit dan vanzelf weer weg.
Door in beweging te zijn, danst je ziel.

Advies
Wanneer je iets teveel wordt, thuis of op het werk, ga dan naar buiten.
Neem afstand van een situatie en kom weer in contact met je gevoelens en je lichaam.
Door de invloed van Mars is het niet altijd makkelijk om je kinderen te benaderen of om ze te begrijpen. Kinderen kunnen heel onvoorspelbaar zijn, maar wat er ook gebeurt, ze hebben jouw onvoorwaardelijke liefde en steun nodig voor hun ontwikkeling. Net als jij hebben ze ruimte nodig om te kunnen groeien.

error: Content is protected !!