Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Met de meeste planeten aan de bovenkant van de Tweelingen-horoscoop is ook februari 2023 gericht op de buitenwereld.
Februari 2023 is over het algemeen een gunstige maand met goede vooruitzichten.
De nadruk ligt deze maand op carrière en en sociale contacten.
De samenwerking van Mars in Tweelingen en de grote Weldoener Jupiter in Ram maakt dat allemaal mogelijk. Blijf wel bij de les, want door de invloed van Venus en Neptunus in Vissen zie je alleen de droom en verlies je de realiteit.

Liefde en Relaties
Voor Tweelingen gaat op dit moment de carrière boven de liefde. Of je nu met je geliefde samen bent of met je vrienden, je denkt vooruit, aan de toekomst en wat voor jou en je geliefde het beste is. De vooruitzichten zijn goed en je mag rekenen op de steun van je geliefde. In de eerste helft van februari 2023 gaan jullie een project afronden dat jullie samen hebben bedacht.
Met Jupiter in Ram (Huis van Vriendschappen en Sociale Processen) krijgt Tweelingen ondersteuning vanuit de sociale kring. De transit van asteroïde Ceres door Weegschaal (5e Huis van Liefde en Romantiek) is tot 22 maart 2023 een periode van koestering en verlangen om samen te zijn met je geliefde en liefdevolle steun te geven aan iedereen van wie je houdt. Ceres is van 5 februari tot tot eind maart 2023 retrograde in Weegschaal en tijdens die periode vraag je je af of je wel genoeg doet of teveel doet voor anderen. Krijg je terug voor wat je geeft of liggen je verwachtingen te hoog?
De single Tweelingen kan in februari 2023 op een feestje of evenement een leuke ontmoeting hebben. Deze bijzondere ontmoeting heeft toekomstmuziek!
Februari 2023 kan ook emotionele uitdagingen met zich meebrengen, want er is iemand uit je verleden die weer op je pad is gekomen. Neem geen overhaaste beslissingen.

Familie en Huis
Februari 2023 is een gunstige maand om korte reizen te maken met familie of gezin.
De Volle Maan in Leeuw van 5 februari 2023 valt voor Tweelingen in het derde Huis van Communicatie. Deze Volle Maan biedt een geweldige kans om hulp te vragen en feedback te krijgen over een creatief project, een zakelijk of romantisch advies. Broers en zussen hebben misschien je steun nodig, dus probeer er voor ze te zijn. Pas op met hoe je iets zegt, want woorden kunnen onbedoeld kwetsen. Het is ook mogelijk dat je intenties verkeerd begrijpt. Misverstanden met broers, zussen of met buren kunnen met deze Volle Maan worden rechtgezet.
Ook kan er sprake zijn van een belangrijk document, contract, ​​onverwachte belangrijke informatie, aankoop van een auto of ander transportmiddel, computer of iPhone, een complicatie of een doorbraak in een juridische kwestie. Er kan officiële berichtgeving zijn over een situatie met een broer of zus, buren of buurtgemeenschap. Met deze Volle Maan komt er meer structuur en orde.

Carrière
Venus reist tot 20 februari 2023 door Vissen (Huis van Carrière). Dit is een goed moment om ideeën te implementeren of vergaderingen.
Tijdens de eerste week van februari 2023 krijgt Tweelingen een boost van enthousiasme en dat is een goed moment zijn om te werken aan het verbeteren van eventuele zwakke punten.
Jupiter in Ram is de ondersteundende factor bij ieder plan of initiatief en opent deuren voor de toekomst. Voor de startende ondernemer een geweldige kans, maar ook als je al langer bezig bent komen er mogelijkheden binnen je onderneming om je grenzen te verleggen en projecten op gang te brengen. Ook meer kans op een studiebeurs of andere financiële mogelijkheden om te studeren. Februari 2023 is met de directe Mars in Tweelingen een ambitieuze maand om nieuwe dingen te proberen om positieve resultaten te behalen. Als je een carrièreswitch overweegt of een nieuwe onderneming start, is dit misschien een goed moment om toch die stappen te zetten in de richting van die doelen.
De Nieuwe Maan in Vissen van 20 februari 2023 in het 10e Huis van Carrière laat nieuwe professionele kansen zien. Het stimuleert Tweelingen om promotie te vragen of de vaste baan op te zeggen en zich te richten op een ongelooflijke carrièremove.

Financiën
Met de ondersteuning van Jupiter in Ram komen er in februari 2023 financiële mogelijkheden om projecten te realiseren waarvoor geld nodig is. Er komt ondersteuning van buitenaf via crowdfunding, donaties of van mensen die geïnteresseerd zijn in jouw ideeën.
De directe Mercurius in Steenbok in het 8e Huis van Gedeelde Bronnen, Vertrouwen, Verbondenheid spoort Tweelingen in de eerste helft van februari 2023 aan om de balans op te maken van financiële verplichtingen en het vastleggen van beloftes.
Belangrijk is om jezelf dan te omringen met mensen waarmee jij je financieel, emotioneel en spiritueel veilig en geborgen voelt.
Blijf ook in februari 2023 binnen budget, ook al gaat het in je carrière voorspoedig.
Zorg voor een gezonde financiële buffer!

Gezondheid
Met de directe Uranus in Stier in het 12e Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten wordt Tweelingen gestimuleerd om oude gedragspatronen, gehechtheid aan beperkingen, oude onderdrukte pijn en emotionele bagage los te laten.
De noodzaak om veranderingen aan te brengen in je lifestyle en oude pijn en karma los te laten is groter dan ooit. Saturnus in Waterman ondersteunt Tweelingen om alles om een rijtje te krijgen, zodat er weer ruimte komt in je hoofd.
De directe Mars in Tweelingen kan in februari 2023 de oorzaak zijn van overprikkeling, stress, frustratie, ergernis, ongeduld, kritiek en irritaties over situaties en andere mensen.
Je gezondheid heeft te lijden onder stress en daarom moet je echt nu voorzorgsmaatregelen nemen, voordat je door Uranus in Stier voor een voldongen feit wordt gesteld.
Blijf in beweging Tweelingen, minstens drie keer per week een half uur wandelen of sporten.

Advies
Februari 2023 is een drukke en veeleisende maand voor Tweelingen. Raadzaam is om regelmatig rust te nemen. Je overvolle agenda en al die projecten die jou uitdagen om grenzen te verleggen vragen veel energie van je. De boog kan niet altijd gespannen staan, dus plan een weekendje om even bij te tanken.
Pas op wat je zegt en vooral hoe je iets zegt.
Op 18 februari 2023 is Mercurius sextiel Jupiter in Ram en dat is de beste dag om dromen in vervulling te laten gaan.
Op 23 februari 2023 is Mercurius sextiel Mars in Tweelingen en dat is de beste dag om anderen te overtuigen, dus voor vergaderingen of sollicitaties.
Geen overhaaste besluiten nemen of een oordeel vellen zonder goed na te denken.
Haastige spoed is zelden goed.

error: Content is protected !!