Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Met de meeste persoonlijke planeten aan de bovenkant van de Schorpioen-horoscoop is ook augustus 2023 gericht op de buitenwereld en het vinden van balans tussen je carrière en privé-leven.
Succes komt door samenwerking, sociale vaardigheden en consensus.
Deze maand gaat over voornamelijk over relaties en carrière.

Liefde en Relatie
De retrograde Venus in Leeuw is van invloed op je liefdesleven en daardoor is het beter om wat afstand te nemen en geduldig te zijn bij het nemen van beslissingen op relationeel gebied zoals een huwelijksaanzoek, zwangerschap professioneel partnerschap. Het kan ook zijn dat je wacht op een antwoord en dat kan uitblijven. Venus retrograde kan de oorzaak zijn van gecompliceerde situaties. Wacht rustig af. Geef je geliefde al je liefde en aandacht. Luister naar je intuïtie.
Voor de single Schorpioen is er kans om de liefde van je leven te vinden.
De Volle Maan in Vissen van 31 augustus 2023 in het vijfde Huis van Liefde, Emoties en Zelfexpressie kan een nieuwe liefdesverbinding versterken of beëindigen. Een ontluikende romance kan vaste vormen aannemen. Het kaan echter het gevoel geven van een onvervuld verlangen naar iets of iemand. Misschien heb je de behoefte om jezelf te onthechten van iets of iemand.

Familie en Huis
De Volle Maan in Waterman van 1 augustus 2023 in het Huis van Familie en Huis laat concrete plannen zien om te verhuizen of er is een daadwerkelijke verhuizing, renovatie of er zijn er veranderingen in en om het huis om een eigen plekje te creëren om jezelf te kunnen zijn. Het gaat om grenzen stellen in letterlijke en figuurlijke zin, een hereniging met familie of met het land van herkomst. Deze Volle Maan gaat over het opruimen van het oude om plaats te maken voor het nieuwe. Een situatie thuis komt tot een eind, zoals de kans om jezelf te bevrijden van een beperkende gezinssituatie of conflict met buren of woonomgeving. Verschuil je niet achter werk in huis, maar richt je nu op het oplossen van dringende emotionele problemen.
Augustus 2023 is overigens een vrolijke een maand van feestjes en sociale activiteiten in de familie. Vakantiereizen met vrienden en familieleden kunnen echter tegenvallen, dus zoek het dichter bij huis.

Carrière
Venus reist nog tot 9 oktober 2023 door Leeuw, jouw Huis van Carrière. Op haar lange reis door Leeuw zijn alle schijnwerpers op jou gericht, Schorpioen. Een gunstige periode van sociale kansen om met charme te solliciteren, te netwerken, een gunst te vragen, te onderhandelen of sociale activiteiten die verband houden met het bedrijfsleven.
Venus is nu retrograde, dus een gunstige periode om terug te gaan naar vroegere doelen, connecties carrière of heroverweging van een eerder samenwerkingsvoorstel.
Geef nu prioriteit aan samenwerking met collega’s, autoriteiten en management. Er kunnen echter ook conflicten ontstaan waardoor je je positie moet verdedigen over hoe je een zinvolle bijdrage levert aan jouw team of zelfs aan de wereld als geheel.
De Nieuwe Maan in Leeuw van 16 augustus 2023 in jouw Huis van Carrière en Bestemming laat nieuwe professionele kansen zien. Blijf overeind en blijf vertrouwen, ook al krijg je door Venus retrograde te maken met tegenwind en vertraging tijdens zakelijke reizen en studie in het buitenland.

Financiën
Dankzij de invloed van de grote weldoener Jupiter in Stier blijft de inkomstenstroom voor Schorpioen constant.
Financieel succes hangt wel af van slimme en strategische financiële beslissingen.
Augustus 2023 laat goede financiële resultaten zien vanuit speculatieve activiteiten en investeringen. Schorpioen mag ook rekenen op financiële ondersteuning vanuit je sociale netwerk. Aarzel niet en pak met beide handen aan wat je aangeboden wordt.

Gezondheid
Het spirituele en het alledaagse zijn met elkaar verweven.
De retrograde asteroïde Cheiron in het 6e Huis van Werk en Gezondheid legt de focus op je fysieke en mentale gezondheid, Schorpioen. De retrograde Cheiron is een gunstige periode om te herstellen, uit te rusten en troost te zoeken bij Moeder Natuur. Het stellen van gezonde grenzen is weg naar eigenwaarde, innerlijke kracht en welbevinden.
Asteroïde Ceres in Weegschaal verblijft tot 15 september 2023 in jouw 12e Huis van Kosmische Bewustzijn. Asteroïde Ceres in Weegschaal biedt jou innerlijke kracht en ondersteuning. Je kunt jezelf onbewust versterken, verbinding maken met je intuïtie en je meer op één lijn voelen met je doel en bestemming.
Mars reist vanaf 28 augustus tot 12 oktober 2023 door Weegschaal en dit kan een periode van onderdrukte energie en tegenwerking zijn, door jezelf of anderen. Gedragspatronen vanuit het verleden die in je onderbewustzijn nog steeds aanwezig zijn ondermijnen zelfrespect. Tijdens deze periode van minder energie kun je geïrriteerd of rusteloos zijn en slapeloze nachten hebben.
Advies
Bij het nemen van beslissingen moet je uitgaan van je intuïtie.
Luister goed naar wat mensen je vertellen en doe alles wat je doet met geduld.
Neem een hemelse sabbatical. Zorg goed voor jezelf en voorkom een burn-out. Kom in contact met de kleine details. Luister en groei terwijl je leert van jezelf te houden. Luister naar wat je lichaam, geest en ziel nodig heeft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!