Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Met de meeste planeten aan de bovenkant van de Schorpioen-horoscoop is juli 2023 gericht op de buitenwereld en het vinden van het evenwicht tussen je carrière en privé-leven. Succes komt door samenwerking, sociale vaardigheden en consensus.
Deze maand gaat over werkgezondheid, liefde, relaties en carrière.

Liefde en Relatie
Uranus in Stier in het Huis van Relaties heeft vanaf begin 2019 verschillende soorten relaties, zoals gezin, werk, vriendschappen of zakelijke samenwerking, op de proef gesteld, veranderd of beëindigd of zijn er onverwachte relaties met ongewone partners ontstaan.
Door de samengebundelde passionele energie van Venus en Mars in Leeuw kan de eerste helft van juli 2023 wat ingewikkeld en moeilijk beheersbaar zijn, Schorpioen. Het is het ene of het andere. Liefdevolle liefde of destructieve hartstocht.
Een ontmoeting is misschien niet wat je zou verwachten en waar je op had gehoopt, maar deze persoon kan je echt verrassen!
Luister naar je intuïtie. Neptunus in Vissen versterkt het verlangen naar een spirituele zielsverbintenis en het delen van zuivere liefde. Er komen als vanzelf mensen op je pad met wie je een spirituele of karmische connectie hebt.
Blijf wel kritisch bij liefdesaangelegenheden, want retrograde Neptunus in het 5e Huis heeft ook een bedrieglijke invloed van veel beloven en weinig doen.

Familie en Huis
De invloed van (bijheer) Mars in Leeuw kan tot 10 juli 2023 de oorzaak zijn van onrust in je privé-leven en dat hangt samen met ontwikkelingen in je carrière. Probeer zoveel mogelijk spanningen te verminderen en rust te brengen, want vooral kinderen pikken negatieve vibes op.
De Volle Maan in Steenbok van 3 juli 2023 valt in het derde Huis van Communicatie.
Deze Volle Maan biedt een geweldige kans om hulp te vragen en feedback te krijgen over een creatief project, een zakelijk of romantisch advies. Het gaat er niet alleen om hoe je communiceert, maar ook met wie je communiceert. Richt je energie naar je sociale omgeving en maak bewust tijd om een gesprek te voeren en spreek dan de waarheid.
Misverstanden in de familie of met buren kunnen met deze Volle Maan worden rechtgezet. Ook kan er sprake zijn van een belangrijk document, ​​onverwachte belangrijke informatie, een complicatie of een doorbraak in een juridische kwestie. Er kan een officieel bericht zijn over een situatie met een broer of zus, buren of gemeenschap. Pas op dat je niet verstrikt raakt in roddels en achterklap, want onschuldig commentaar kan gemakkelijk verkeerd worden opgevat als kritiek.

Carrière
Mars (medeheerser van Schorpioen) reist tot 10 juli 2023 door Leeuw, voor Schorpioen het Huis van Carrière en Bestemming. Deze vurige transit vergroot je ambitie en drive om te presteren, verbindingen te maken, erkenning te krijgen en extra gas te geven op weg naar de top.
Samenwerking blijft voorlopig wel de sleutel tot professioneel succes.
Venus in Mars verstrekt die ambitieuze energie en geeft jou die bijzondere charme om te krijgen wat je verlangt in het bedrijfsleven of in je maatschappelijke leven. Toch heb je bedenkingen en dat kan van invloed zijn op je gemoedstoestand. Het wil niet lukken met de studie, ondanks je inzet en ook zakelijke reizen leiden niet tot het gewenste resultaat. Vanaf 11 juli 2023 mag je rekenen op een goed aanbod dat je niet mag missen. Juli 2023 laat de mogelijkheid zien voor overplaatsing of een verandering van baan met betere vooruitzichten, ook in het buitenland.
De Nieuwe Maan in Kreeft van 17 juli 2023 stimuleert Schorpioen om nieuwe wegen te verkennen door te gaan reizen of te gaan studeren, een website te lanceren of een boek uit te geven over dingen die nieuw en toekomstgericht zijn en vooral tot de verbeelding spreken.

Financiën
De Nieuwe Maan in Tweelingen van 18 juni 2023 viel in het 8e Huis van Gedeelde Bronnen, Zielsprocessen en Intimiteit. De transformerende energie van de Nieuwe Maan vraagt aan het begin van juli 2023 zowel financieel als emotioneel om de balans op te maken. Wat is werkelijk belangrijk voor je? Dankzij de grote weldoener Jupiter in Stier blijft de inkomstenstroom constant.
De grote Weldoener Jupiter in Stier is Schorpioen welgezind, maar financieel succes hangt wel af van slimme en strategische financiële beslissingen.
Hou wel rekening met hoge kosten, vooral op het gebied van gezondheidszorg.
Speculatieve ondernemingen, investeringen en transacties in aandelen leveren in juli 2023 mogelijk niet het verwachte rendement op. Wees dus voorzichtig met speculeren of gokken.
Vermijd alle risicovolle investeringen en wees ook terughoudend met het aangaan van leningen of leningen verstrekken aan vrienden, zakelijke relaties of collega’s.
Laat je niet misleiden door gevoelens, maar ga uit van logica en feiten.

Gezondheid
Asteroïde Ceres in Weegschaal (12e Huis van Kosmische Bewustzijn) biedt jou innerlijke kracht en ondersteuning. Je kunt jezelf onbewust versterken, verbinding maken met je intuïtie en je meer op één lijn voelen met je doel en bestemming.
Het spirituele en het alledaagse zijn met elkaar verweven.
De verschuiving vanaf 18 juli 2023 van de Maansknopen naar de gezondheids-as Ram/Weegschaal brengt een nieuwe weg van een meer alternatieve benadering van werk en dagelijkse routine voor je gezondheid of werken om gezond te blijven.
Laat je gezondheid checken, maak je voorraadkast en koelkast schoon en vul deze met gezonde voeding, zorg voor rust na fysieke arbeid en beweging als je de hele dag aan een bureau zit .
Neem een hemelse sabbatical. Zorg goed voor jezelf en voorkom een burn-out. Kom in contact met de kleine details. Luister en groei terwijl je leert van jezelf te houden. Luister naar wat je lichaam, geest en ziel nodig hebben.

Advies
Volg je intuïtie en doe alles wat je doet met geduld.
Draag je sociale netwerk op handen en wees duidelijk wat jouw doelstellingen zijn. Maak gevoelige onderwerpen bespreekbaar, maar stel anderen ook gerust over wat hen zorgen baart.
In ieder geval breekt er een aangename periode aan vanaf 11 juli 2023, want je ontmoet dan met de kracht van Mars in Maagd de juiste mensen op de juiste plek bij het verwezenlijken van je projecten.
Je mag niet achteroverleunen. Let goed op wat er gebeurt. Het gaat om details.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!