Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Inmiddels staan de meeste planeten aan de bovenzijde van de Maagd horoscoop voor april 2023. Saturnus in Vissen speelt deze maand de hoofdrol in de Maagd horoscoop.
Venus in Tweelingen kan in de tweede helft van april 2023 voor wat problemen zorgen. Heb vertrouwen in het kosmische proces, Maagd.
Deze maand ligt de focus op carrière, financiële verantwoordelijkheid, relaties, werk, gezondheid en hoe je vertrouwen en intimiteit beleeft in de liefde, financieel of op spiritueel niveau.

Liefde en Relaties
De Nieuwe Maan in Ram van 21 maart 2023 viel in het 8e Huis van Zielsprocessen en vraagt in de eerste helft van april 2023 zowel financieel als emotioneel om de balans op te maken in je leven. Wat is werkelijk belangrijk voor je? Durf je te emotioneel en financieel op elkaar te vertrouwen?
Vissen is voor Maagd het Huis van Relaties. Saturnus in Vissen is voor lange tijd van invloed op relaties. De karmische lessen die zich voordoen, zijn bedoeld om jou te helpen om de relatie te verbeteren, te versterken en duurzamer te maken.
Saturnus in Vissen versterkt toewijding en plichtsbesef, maar maak het niet te zwaar en vergeet niet te genieten van elkaar. De sfeer tussen jullie kan wat bekoeld zijn door Saturnus in Vissen en dan is het goed te weten dat Venus en Mercurius in Stier je willen overhalen om spontaan samen een dagje uit te plannen of op reis te gaan. Even uit de sleur!
De single Maagd heeft met Venus in Stier tot 11 april 2023 de meeste kans op een leuke date! Vertrouw steeds op je onderbuik.

Familie en Huis
Jupiter is heerser van Boogschutter. Boogschutter is verbonden met het Huis van Familie en Thuis voor Maagd.
Jupiter in Ram (8e Huis van Gedeelde Bronnen) betekent voor Maagd dat in april 2023 een hypotheek voor een huis of een lening voor een huishoudelijke investering kan worden afgesloten.
April 2023 laat een gunstige maand zien voor familie en huis. De onderlinge sfeer is gemoedelijk en Maagd kan emotioneel en financiële steun ontvangen van oudere familieleden.
Er kan in april 2023 heuglijk nieuws zijn in de familie en dat is reden voor een feestje.
Natuurlijk kunnen er conflicten zijn en het is raadzaam om gefocust te zijn. Er zijn dingen waarover niet gesproken wordt, maar het is aan jou om toch de dialoog op gang te brengen.
Een goede voorbereiding is het halve werk, dus wees zeker van je zaak als je bijvoorbeeld op reis gaat of iets organisereert voor je gezin.

Carrière
April 2023 is een gunstige maand voor de carrière van Maagd.
Door de invloed van Venus in Stier zijn er in de eerste helft van april 2023 in de creatieve sector, reisbranche en kunstwereld goede resultaten te behalen.
Heb vertrouwen in je eigen capaciteiten, want april 2023 is de maand om te laten zien wat je kunt.
Jouw planeet Mercurius gaat vanaf 21 april retrograde en vanaf 7 april 2023 gaat deze al vertragen, je hebt dan het gevoel alsof er dingen niet kloppen. Tweelingen is het 10e Huis van Carrière en Bestemming voor de Maagd. Door de invloed van Venus in Tweelingen vanaf 12 april 2023 mag je rekenen op meer kansen in je carrière zoals een nieuwe baan. Een goede verstandhouding op de werkplek met collega’s, klanten en management stelt je in staat om goed werk af te leveren.
Maagd krijgt vanaf 21 april 2023 met de retrograde Mercurius in Stier de kans om een uitgesteld project te herzien, opnieuw op te pakken of terug te keren naar een eerdere werkgever.
Luister naar je intuïtie en maak een nieuwe strategie voor de toekomst.
Het is belangrijk om eerst goed na te denken als je overweegt om van baan te veranderen.

Financiën
De Nieuwe Maan in Ram van 21 maart 2023 viel in het 8e Huis van Zielsprocessen.
De transformerende energie van de Nieuwe Maan vraagt in de eerste helft van april 2023 zowel financieel als emotioneel om de balans op te maken in je leven. Wat is werkelijk belangrijk voor je?
Durf je te emotioneel en financieel te vertrouwen?
De Volle Maan in Weegschaal van 6 april 2023 valt voor Maagd in het 2e Huis van Financiën.
Deze Volle Maan laat een voltooiing zien op financieel gebied of legt de focus op iets dat financieel afgerond of verbeterd moet worden. Perfecte periode voor financiële planning en strategievorming en om financiële zaken met rationaliteit en logica te benaderen. Deze Volle Maan vraagt nu om ook in contact te komen met je intuïtie. Luister naar je gevoel.
De Zon conjunct Jupiter in Ram van 10 tot 12 april 2023 voelt als een winnend lot!
De Zonsverduistering in Ram van 20 april 2023 valt in jouw 8e Huis van Gemeenschappelijke Financiën, Hulpbronnen, verzekeringen, belastingen etc. Deze Zonsverduistering in het 8e Huis maakt je bewust van verantwoordelijkheden jegens anderen: zowel fysiek als emotioneel.
Wat is echt van jou en wat behoort tot jouw partner?
Er zijn wellicht in de afgelopen maanden geheime of onrealistische financiële beslissingen genomen en deze Zonsverduistering brengt dit alles aan de oppervlakte.
Extreme gebeurtenissen dwingen je om financiële verantwoordelijkheden opnieuw te evalueren, dat geldt ook voor issues die te maken met hebben intimiteit, seks, passie en macht. Een periode van evaluatie en aanpassing is essentieel is om ervoor te zorgen dat je de juiste dingen doet, met de juiste mensen, om de juiste redenen.

Gezondheid
De invloed van Pluto in Waterman in het 6e Huis van Gezondheid kan Maagd het gevoel geven dat het beter kan en moet. Het hoger leggen van de lat kan tot gezondheidsproblemen leiden.
Pluto in Waterman laat zien waar jouw prioriteiten liggen en wat je kunt doen om efficiënter en gezonder te leven, je energieniveau te verhogen, werkgerelateerde stress en angst te verminderen.
Saturnus heeft begin vorige maand het 6e Huis van Gezondheid verlaten en dat voelt als een verlichting. Maagd heeft minder last van gewrichtspijn, rugpijn of andere kwalen. Het is belangrijk om aandacht te blijven schenken aan je lichaam, geest en welzijn en jezelf niet te verliezen in werk en dagelijkse plicht.
Het is raadzaam om stressvolle activiteiten te vermijden. Zorg voor ontspanning in de buitenlucht, yoga en meditatie. Ga regelmatig een wandeling maken, ga zwemmen en regelmatig naar de wellness om je immuunsysteem op te krikken.

Advies
Vissen staat tegenover Maagd. Saturnus in Vissen vormt dus een oppositie met Maagd.
Saturnus in Vissen versterkt toewijding en plichtsbesef in relaties en dat kan ook tot stress leiden.
De Zonsverduistering in Ram van 20 april 2023 maakt je bewust van verantwoordelijkheden jegens anderen: zowel fysiek als emotioneel. Wat is echt van jou en wat behoort tot jouw partner?
Leer je partner te accepteren zoals deze is.

 

error: Content is protected !!