Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Asteroïde Ceres in Schorpioen maakt je zelfverzekerder en met de retrograde Uranus en Jupiter in Stier is dit een verfrissende energie waardoor Maagd zich meer op het grote geheel richt. De Nieuwe Maan van 15 september 2023 viel voor Maagd in het 1e Huis van Persoonlijkheid en met de kracht van de Zon, Venus en Mars betekent het voor oktober 2023 een periode van vooruitgang, grote en bewustzijn waarbij je uitdagingen met steun van je trouwe achterban weet te overwinnen.

Liefde en Relaties
Nu jouw heersende planeet Mercurius weer direct is, is het weer volle kracht vooruit!
De transit van Venus in Maagd vanaf 10 oktober 2023 tot 8 november 2023 maakt het gemakkelijkere om ervaringen uit het verleden op een rijtje te zetten, los te laten en opnieuw te beginnen. Maagd gaat op zoek naar een nieuwe liefde of creatieve uitdaging.
Samen met de transit van Mars in Schorpioen vanaf 13 oktober 2023 vindt er een emotionele verdieping plaats binnen bestaande relaties zoals een belofte of zwangerschap.
De single Maagd vindt een partner door meer mensen te ontmoeten, op drukke plaatsen waar verbinding plaatsvindt. De invloed van de Maansknopen op de polariteit Ram-Weegschaal vraagt om je kwetsbaarheid te tonen en te delen om hierdoor sterker te worden. Laat zien wat je voelt.

Familie en Huis
Gedurende de maand oktober 2023 kunnen er spanningen zijn in het gezin en familie, met name met oudere familieleden. De spanningen kunnen te maken hebben met gezinsfinanciën.
Onrust in het gezin of in de familie veroorzaakt stress en is vooral van invloed op schoolgaande en studerende kinderen. Dat moet je zien te voorkomen.
De Maansverduistering in Stier van 28 oktober 2023 valt in het 9e Huis van Hoger Bewustzijn, Studie en Reizen. Deze kosmische gebeurtenis vraagt je afstand te nemen van teveel emotionele prikkels door TV, Sociale Media en het volgen van actualiteiten.
Deze Maansverduistering geeft je inzichten vanuit je hoger bewustzijn over wat waarheid en gerechtigheid is. Vertrouwen op je eigen gevoel en dit met je gedachten ondersteunen geeft een gevoel van ongekende kracht. De komende maanden zijn perfect voor een vakantie of spirituele reis, retraite of een vorm van therapie of je in te zetten voor humanitaire doelen en kwetsbare groepen.

Carrière
Oktober 2023 laat een gemiddelde maand zien, ongeacht je grote inzet. Op de werkvloer kan er sprake zijn van afgunst door collega’s en tegenwerking vanuit het management.
Het kan zijn dat je zelfs overweegt om van baan te veranderen, maar het is geen goede periode om dat te doen. Blijf zitten waar je zit en probeer een goede relatie met je collega’s op te bouwen.
Jouw tijd komt nog wel.
De Maansverduistering in Stier van 28 oktober 2023 valt in het 9e Huis van Hoger Bewustzijn, Studie en Reizen verlegt op de focus op een hoger vertrouwen. Geloven in je eigen waarheid of in de waarheid van een ander? Wanneer je ergens in gelooft, breng je energie in beweging en dat trek je naar je toe, dat kan zowel positief als negatief zijn. Deze kosmische gebeurtenis doet je nadenken over het grotere geheel van het leven en geeft inzichten vanuit je hoger bewustzijn over wat waarheid en gerechtigheid is. Vertrouwen op je eigen gevoel en dit met je gedachten ondersteunen geeft een gevoel van ongekende kracht. Een bedrijfsgerichte studie kan nu ondersteunend zijn voor je carrière.
Tegen het einde van 2023 is er in het professionele leven van Maagd een nieuwe situatie ontstaan.

Financiën
De transit van Mars in Weegschaal tot 12 oktober 2023 is gunstig voor je financiële positie.
De Noordknoop in Ram drukt je echter met de neus op de feiten. Het is raadzaam om gedeelde financiële verantwoordelijkheden opnieuw te evalueren, zoals hypotheek, alimentatie, erfenissen, belastingzaken, verzekeringskwesties. Relaties met zakelijk partners en collega’s lopen niet zo soepel. Financiering is lastig rond te krijgen waardoor het moeilijk is om een nieuw project van de grond te krijgen. Ook het rendement van bestaande investeringen blijft onder de verwachtingen. Pas dus op met risicovolle beleggingen.
De Zonsverduistering in Weegschaal van 14 oktober 2023 valt in jouw tweede Huis van Financiën. De komende zes maanden zijn van diepgaande invloed op de financiële situatie van Maagd.
Deze kosmische gebeurtenis brengt goede financiële tijding, zoals de goedkeuring voor een lening of hypotheek, nieuwe inkomstenbronnen zoals een nieuwe baan, functie of tweede baan.
Er komt meer geld binnen, maar blijf wel zorgvuldig met je uitgaven. Aan het eind van oktober 2023 komt er financieel gezien wat verlichting met de Maansverduistering Stier van 28 oktober 2023. Blijf wel spaarzaam en zorg voor een financiële buffer met het oog op de toekomst.

Gezondheid
In oktober 2023 kun je last hebben van een herfstdipje.
De retrograde Cheiron in Ram in het 8e Huis van Gedeeld Vermogen, Transformatie en Vertrouwen kan een bijzonder intense periode voor je zijn, Maagd. Tijdens deze periode zijn er emotionele trauma’s die te maken hebben met vertrouwen en intimiteit, waarmee je in het reine moet komen. Vertrouw daarbij op de steun van het universum. Gedragspatronen, karma en emotionele bagage vanuit het verleden die in je onderbewustzijn nog steeds aanwezig zijn, gaan een rol spelen.
Loslaten kan met Venus in Leeuw tot 9 oktober 2023 in het 12e Huis heel bevrijdend zijn.
Zoek afleiding door creatief bezig te zijn. De Maansverduistering in Stier van 28 oktober 2023 geeft je inzichten vanuit je hoger bewustzijn over wat waarheid en gerechtigheid is. Vertrouwen op je eigen gevoel en dit met je gedachten ondersteunen geeft een gevoel van ongekende kracht.

Advies
Vissen staat tegenover Maagd. De retrograde Saturnus in Vissen vormt vanuit het Huis van Relaties een oppositie met Maagd en daardoor ben je door ervaringen uit het verleden meer kritisch en minder optimistisch op het gebied van relaties. Dat kan de reden zijn dat je wat afstand neemt. Je weet niet meer wat je moet geloven. Geloven je in je eigen waarheid of in de waarheid van een ander. Wanneer je ergens in gelooft, breng je energie in beweging en dat trek je naar je toe, dat kan zowel positief als negatief zijn.
Jouw planeet Mercurius in Weegschaal van 6 tot 22 oktober 2023 is gunstig voor het aanvragen van vergoedingen bij diverse instanties, het verzamelen en verwerken van documenten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!