Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Ram februari 2017

Algemeen
Jouw planeet Mars staat de hele maand februari 2017 in het Huis van Persoonlijkheid. Bijna alle planeten staan aan de oostelijke kant van de Ram-Horoscoop. Onafhankelijkheid en vrijheid! En dat is wat de Ram bij voorkeur wil. Mars in het eigen Huis van Ram geeft snelheid, energie en uithoudingsvermogen, maar ook competitie en dingen willen forceren. Februari 2017 is een maand van snelheid en verandering door Uranus in Ram en de invloed van de twee Verduisteringen.

Liefde en Relaties
Met ingang van 4 februari 2017 zal Venus voor langere periode in Ram verblijven. Tot 16 mei 2017 betekent Venus in jouw Huis van Persoonlijkheid een onweerstaanbare aantrekkingskracht! Venus veroorzaakt ook een zekere spanning in iedere relatie. Je wil hoe dan ook bemind worden en die boodschap wordt niet altijd zo begrepen. Maak op de juiste manier gebruik van de kracht van Venus! Echter, Jupiter in het Huis van Relaties gaat vanaf 6 februari 2017 tot 8 juni 2017 retrograde. Tijdens deze periode gaat alles langzamer en duurt het langer voordat een relatie zich ontwikkelt. Deze maand zijn er door de invloed van Maansverduistering van 11 februari 2017 grote uitdagingen, maar ook een grote kans om de liefde van je leven tegen het lijf te lopen. Stort jezelf niet zomaar in een avontuur. Ook kan een relatie worden beëindigd. Vriendschappen en groepsactiviteiten zijn de hele maand belangrijk. Vorige maand was het je carrière, maar deze maand staan je sociale leven en vooral je vriendschappen centraal.

Familie en Huis
De Maansverduistering van 11 februari 2017 valt in jouw Huis van Liefde en Kinderen. De Maansverduistering is de energetische poort naar grote veranderingen in het leven van je kinderen of kinderen in de familie. Tijdens deze periode hebben kinderen je steun en liefde hard nodig. De Maan symboliseert de familie, gezin in thuis voor de Ram. Elke Maansverduistering heeft dus veel invloed op huiselijke omstandigheden. Er komen veranderingen met het huis, het gezin of ouders of ouderen in de familie. Er zijn reparaties nodig in huis, maar ook aan familiebanden moet worden gesleuteld. In ieder geval ligt de focus op familie en huis deze maand. Je hebt het gevoel dat dingen je ontglippen en dan wil je iets of iemand vasthouden of hoe dan ook orde en harmonie terug brengen. Soms moet je iets of iemand loslaten, Ram.

Carrière
Net als in januari 2017 staan de meeste planeten aan de bovenzijde van de Ram-horoscoop, dus jouw rol in de buitenwereld blijft onverminderd krachtig in deze periode van het jaar. Hoewel de nadruk dus op de buitenwereld ligt, gaat er binnenkort toch iets veranderen. Vanaf de tweede helft van februari 2017 wordt de focus meer verlegd naar wat jij wil en niet wat de ander van jou verlangt. Jupiter, gaat vanaf 6 februari 2017 tot 8 juni 2017 retrograde. Jupiter heerst voor de Ram over Hoger Bewustzijn, reizen, geloof, filosofie, studie en buitenland. In deze periode moet je rekening houden met vertragingen met studie en in het buitenland, dus ook als je zaken doet met het buitenland of zakelijke reizen moet maken. Hou er in ieder geval rekening mee dat reizen kunnen worden uitgesteld of vertraging ondervinden.

Financiën
Met ingang van 4 februari 2017 zal Venus voor langere periode in Ram verblijven. Tot 16 mei 2017 betekent Venus in jouw Huis van Persoonlijkheid een onweerstaanbare aantrekkingskracht! Een dat is geweldig nieuws voor de liefde, maar ook voor je financiën. Venus is immers je planeet van het geld! Met de rode strijder Mars in jouw eigen teken Ram ben je voortvarender dan dat je al bent. En datzelfde zie je terug in de financiële beslissingen die je deze maand maakt, overhaast en impulsief. Je bent al snel enthousiast over een goede aanbieding of een nieuw project. Je hebt geen zin om vooral eerst je huiswerk te maken en dan kun je wel eens voor vervelende verrassingen komen te staan. Doe eens wat rustig, Ram. De beste financiële mogelijkheden komen door te netwerken, door vrienden en organisaties. Groepen en verenigingen kunnen leiden tot belangrijke nieuwe klanten, dus bezoek zoveel mogelijk beurzen en seminars deze maand.

Gezondheid
De Zonsverduistering in Vissen van 26 februari 2017 valt in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn. Deze Zonsverduistering is de kosmische poort naar belangrijke veranderingen in je geestelijk leven en je beleving van spiritualiteit. Het kan zijn dat je van geloof verandert of er zijn ingrijpende verandering in de spirituele organisatie waartoe je behoort of het leven van je spiritueel leraar. In de komende periode kunnen dromen lucide en voorspellend van aard zijn. Je algemene gezondheid en vitaliteit zijn sterk verbeterd. Door sterke planetaire druk in jouw Huis van Neptunus moet je vooral aandacht besteden aan je voeten. Voetreflexologie, een pedicure-behandeling en voetbaden zijn heilzaam voor je. Zorg dat je voeten voldoende steun krijgen, want je kunt door je enkel gaan tijdens het sporten.

Advies
Vorige maand vond er een belangrijke planetaire verschuiving plaats naar de oostelijke kant van de Ram horoscoop. In de afgelopen maanden was de Ram georiënteerd op anderen, moest Ram zich aanpassen en was de Ram afhankelijk van het oordeel van anderen. In deze periode van het jaar ben je onafhankelijker en heb je meer vrijheid van om dingen op jouw manier te doen. In de komende maanden ligt de bal in jouw doel, dus ga ervoor. Samenwerking is altijd goed, maar alleen als jouw belangen worden behartigd.

error: Content is protected !!