Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Ram maart 2017

Algemeen
Tot 10 maart 2017 reist Mars nog door jouw teken Ram, dus een druk begin van de maand. Deze maand gaat het om carrière, vriendschappen, groepsactiviteiten, familie, liefde en persoonlijk welzijn. Maart 2017 is een maand waarin je een balans moet zien te vinden tussen deze aandachtsgebieden, want er wordt alle kanten aan je getrokken. Richt je aandacht dus breder. Het zal namelijk niet makkelijk zijn om iedereen tevreden te stellen.

Liefde en Relaties
Venus is jouw planeet van Relaties. Venus is van 4 maart 2017 tot 14 april retrograde in Ram. Dit betekent uitdagingen in de liefde. Uitdagingen in de vaste relatie. Tijdens deze periode ben je terughoudend of veeleisend. Je moet dan meer aandacht besteden aan je relaties. Een periode om te lijmen, te verbeteren en fouten recht te zetten.
Deze maand vindt je een geliefde op spirituele plekken dus de kerk, de ashram, klooster, moskee, synagoge of andere magische plekken op aarde. Een spirituele lezing, beurs, seminar of een meditatie, maar ook bij vrijwilligerswerk of liefdadigheidsproject. De liefde is dus verweven met idealisme en spiritualiteit. Venus retrograde in Ram is over het algemeen een gunstige stand voor de liefde, maar in de vaste relatie zowel zakelijk als privé gaat alles niet zoals gepland.

Familie en Huis
De Verduisteringen van februari 2017 hebben een grote invloed op je privéleven, huis, gezin, familie en woonsituatie. Er zijn ontwikkelingen in je privéleven die je extra alert en beschermend maken naar je familie. Jouw planeet Mars gaat zijn eigen gang deze maand en dat doe jij ook. Je bent veeleisend, eigenzinnig en misschien een beetje bazig. Vooral wanneer je merkt dat jou gevoel van veiligheid bedreigd wordt. Ook bemoei je je met zaken die jou misschien niet aangaan, maar waarvan je het gevoel hebben dat ze bedreigend zijn. Doe je best om eerst tot tien te tellen, want je zegt of doet dingen waar je anders spijt van krijgt. De gezinssituatie is gespannen en explosief. Er kan een verhuizing of renovatie zijn of plannen in die richting. Het is vanaf 21 maart 2017 ook mogelijk dat je een streep zet onder een familierelatie.

Carrière
Maart 2017 is een maand van uitdagingen in de carrière. Mogelijkheden te over, ook als je op zoek bent naar een nieuwe baan. Loop echter niet te hard van stapel, Ram. Observeer en doe onderzoek voordat je actie onderneemt. Raadzaam is om een beslissing uit te stellen op carrièregebied tot half april 2017. De dingen worden je dan vanzelf duidelijk. Venus retrograde in Ram is over het algemeen een gunstige stand voor de liefde, maar zakelijke aangelegenheden laten op zich wachten. Geduld is een schone zaak. Ook in de zakelijke relatie gaat alles niet zoals gepland. Je kunt niets forceren. De Volle Maan van 12 maart 2017 valt in jouw Huis van het Werk. De komende twee weken laat een toename van werk zien en is er de mogelijkheid van een nieuwe baan. Het is goed om een studie te volgen die bevorderlijk is voor het verloop van je carrière dat vanaf het eind van dit jaar een hoge vlucht zal nemen.

Financiën
Van 11 maart 2017 tot 21 april 2017 reist jouw planeet Mars door jouw Huis van Financiën. Een goede periode om de financiële situatie te verbeteren, financiële plannen in werking te stellen of de vruchten te plukken van financiële mogelijkheden. Deze productieve periode laat ook meer werk zien, dus meer inkomsten door loonsverhoging, meer omzet in de eigen onderneming, een bijbaan of een winstgevende hobby. Venus is jouw planeet van het Geld. Venus reist deze maand door jouw teken, Ram. Dit is over het algemeen een goede financiële positie. Maar door de retrograde Venus zijn er tot half april 2017 vertragingen in jouw financiële leven. Nu het besluit nemen om goede lange termijn plannen te maken. Venus reist van 7 juni tot 5 juli 2017 door jouw Huis van Financiën! Het is nu of nooit! Als je nu geen actie onderneemt om een goed financieel plan op te stellen loop je achterstand op die niet makkelijk kan worden ingehaald.

Gezondheid
De Zonsverduistering in Vissen van 26 februari 2017 heeft je de ogen geopend. Er moeten dingen veranderen in je dagelijkse routine om gezond te blijven. In de eerste drie weken van maart 2017 heb je veel rust en ontspanning nodig. Vanaf 21 maart 2017 reist de Zon door Ram en dat geeft een ware energie impuls! Ram heerst astrologisch gezien over het hoofd, dus in de periode tot 19 april 2017 moet aandacht worden besteed aan het hoofd en gezicht. Deze maand kun je last krijgen van hoofdpijn, koorts en huiduitslag. Een hoofdhuidmassage of gezichtsmassage bij de kapper of schoonheidsspecialiste. Maar ook voetmassage en voetbaden zijn belangrijk om in balans te blijven. Door de Zon in Ram ben je wat onbezonnen en onstuimig, dus neem regelmatig gas terug in de laatste week van maart 2017. In letterlijke en figuurlijke zin.

Advies
Jouw planeet Mars reist nog tot 10 maart 2017 door Ram. Venus gaat deze maand retrograde in Ram. De Zon betreedt op 21 maart 2017 jouw teken, Ram. Maart 2017 is jouw maand! Zoveel activiteit in Ram geeft actie, maar is ook overactief, ongeduldig en impulsief. Je wil niet afwachten. Je wil het nu! Net als vorige maand staan de meeste planeten in de oostelijke sector van de eigen wil. Het is nu jouw tijd om de dingen op eigen houtje te doen en je hebt niet de medewerking van anderen nodig om te krijgen wat je wil. De Nieuwe Maan van 28 maart 2017 valt in jouw teken, Ram. De laatste week van maart 2017 en de eerste helft van april 2017 staan hierdoor in het teken van jouw persoonlijke wensen en behoeften.

error: Content is protected !!