Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Schorpioen mei 2017

Algemeen
De meeste planeten staan in deze periode van het jaar aan de westelijke sector van de Schorpioen horoscoop. Samenwerking en sociale vaardigheden zijn de sleutels om jouw doelen te bereiken. De buitenwereld wordt steeds belangrijker! De Volle Maan van 10 mei 2017 valt in jouw eigen teken, Schorpioen. Dat geeft jou een geweldige boost. Je sterke wilskracht, creativiteit en de motivatie maakt van deze maand de meest productieve maand van het jaar. Mei 2017 is de maand van vernieuwing. Een nieuw project op het werk, een nieuwe fase in een relatie, een nieuwe lifestyle. Carrière is gunstig. Financieel gezien wat mindere maand.

Liefde en Relaties
Vele liefdeskansen voor de vrijgezelle Schorpioen. In mei 2017 komt er ruimte in de vaste relatie voor doorvoelen en doorleven met Mars in het Huis van Intimiteit. Vanaf 16 mei 2017 komt er verbetering in de relatie. Tijd voor romantiek! De Nieuwe Maan van 26 april 2017 viel in jouw Huis van Relaties. Vanaf dit moment kan er iemand op je pad komen die een grote rol gaat spelen in je leven of je gaat een nieuwe stap zetten in een relatie. Denk aan een verloving of huwelijk of zakelijk samenwerkingsverband of andere vorm van samenwerking om een project van de grond te krijgen. De invloed van Mercurius in het Huis van Relaties kan tot medio mei 2017 laat een geweldige tijd zien om je opnieuw verbinden met iemand uit het verleden, maar je moet dan wel een duidelijke keuze maken.

Familie en Huis
Mei 2017 is de maand van samenzijn. Samen met je gezin, familie en je vrienden. Deze maand organiseer je een feestje bij jou thuis waar je invloedrijke mensen leert kennen. Jouw familie is het niet eens met jouw partnerkeuze. In de eerste drie weken van mei 2017 moet je proberen om de balans te herstellen. Probeer voor de lieve vrede evenveel aandacht te geven aan zowel je familie en partner. Jouw gezin en familie zijn de onmisbare steunpilaren onder jouw carrière.
Deze maand is er nieuws over gezinsuitbreiding of een zwangerschap in de familie of je verlangt naar een kindje.

Carrière
Mercurius is nog tot 2 mei 2017 retrograde in jouw Huis van Werk. Tot medio mei 2017 kunnen er echter door de schaduwwerking van Mercurius retrograde nog vertragingen op het werk optreden. De weldadige invloed van de Noordermaansknoop in Leeuw tot begin november 2018 in jouw Huis van Carrière leidt tot de verwezenlijking van veel doelen! Mei 2017 is een carrièremaand. Veel kansen voor de werkzoekende Schorpioen of voor de eigen onderneming. De eerste helft van mei 2017 staat in het teken van afwerken en voorbereiden. In de tweede helft van mei 2017 komt er schot in de zaken. Je mag dan goed nieuws verwachten. Vanaf 23 mei 2017 is er een aanbieding die je niet aan je neus voorbij mag laten gaan. Teamwork is echter zeer belangrijk in mei 2017. Je hebt de medewerking van anderen nodig om deze maand jouw doelstellingen te behalen. Flexibiliteit is de geheime sleutel tot succes deze maand.

Financiën
Door de invloed van de retrograde Saturnus in het Huis van Financiën wil je financiën op orde krijgen of financiën herstructureren. Dat betekent dat er ook deze maand veel meer tijd nodig is om onderzoek te doen en te kijken naar de financiële haalbaarheid. De Nieuwe Maan van 25 mei 2017 valt in jouw Huis van Gedeelde Financiën. Een nieuwe relatie gaat voortvarend van start, maar kan in mei 2017 struikelen over een financiële kwestie of zijn er financiële problemen aangaande jouw echtgenoot of partner. Regel je financiële zaken goed, Schorpioen! In je eigen onderneming moet je de vinger aan de pols houden voor wat betreft onbetaalde facturen, zowel van debiteuren als crediteuren. Saturnus retrograde stelt je in de gelegenheid om financiële strategieën te herzien en waar nodig correcties te doen. Eerst goed nadenken bij het doen van grote aankopen en investeringen.

Gezondheid
Let deze maand goed op je voedingspatroon, Schorpioen. Je bent geneigd om door stressfactoren teveel, te zout, te zout en te vet te eten. Mei 2017 is eigenlijk een geweldige maand om het besluit te nemen om een nieuwe lifestyle te beginnen. Let deze maand ook op je ademhaling. Adem je goed door? Ben je bewust bezig met wat je doet, ben je ontspannen, voel je dat je leeft? Is jouw aandacht bij jezelf of bij anderen? Het psychologische aspect van jouw gezondheid is zeer belangrijk om je lichamelijke conditie op peil te houden. Wanneer je in topconditie bent, presteer je veel beter op je werk!

Advies
Mei 2017 voelt in vele aspecten voor de Schorpioen als een nieuw begin. Op het werk kun je met nieuwe ideeën aan de slag! Schorpioen bevindt zich in een opbouwende fase en dat betekent maar een ding: ervoor gaan. Raadzaam is wel dat je die nieuwe energie goed gebruikt! Op tijd naar bed, goede voeding, veel beweging. Vergeet niet te genieten van al het mooie om je heen. Open je ogen en open je ziel.
Het is goed om voor jezelf een tussentijdse balans op te maken. Ben je (nog) op de juiste weg?

error: Content is protected !!