Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Augustus 2023 is met alle persoonlijke planeten aan de onderkant van de Kreeft-horoscoop een maand waarin je op je innerlijke stem moet vertrouwen.
Augustus 2023 is een gunstige maand die in het teken staat van zelfreflectie, familie, relaties, capaciteiten en financiën. Deze maand krijgt Kreeft tijdens gesprekken en in zakelijke correspondentie bruikbare informatie waarmee je op het juiste moment vooruitgang kunt boeken.
Maak jezelf niet ongerust, ook niet tijdens Mercurius retrograde. Het komt allemaal goed.

Liefde en Relaties
Door de invloed van Jupiter in Stier verloopt alles prima, maar wel langzamer dan je zou wensen.
De retrograde Pluto in Steenbok in het Huis van Relaties laat Kreeft zien wat er werkelijk belangrijk is. Toewijding en vertrouwen.
Jouw partner is juist bereid om initiatieven te nemen, maar dat kan wel verrassend uitpakken.
De retrograde Venus in Leeuw maakt Kreeft extra charmant en super-aantrekkelijk, maar er is ook twijfel over jezelf. Kreeft is nu veel selectiever als het gaat over een partner, je wil het beste en neemt met minder geen genoegen. In de vaste relatie is het goed om met elkaar te praten over de toekomst zoals gezinsuitbreiding! De single Kreeft kan deze maand verrast worden, want iemand in jouw omgeving doet veel moeite om je te verleiden! Neem de tijd om na te denken voordat je een beslissing neemt.

Familie en Huis
Asteroïde Ceres is tot 15 september 2023 terug in Weegschaal. Weegschaal symboliseert het 4e Huis van Familie en Huis voor de Kreeft. Ceres is de voedende kracht om nu de dingen thuis af te werken en te herstellen. Dingen in huis, maar ook familiebanden vragen jouw aandacht.
Jupiter in Stier heeft een weldadige invloed op jouw privé-leven waardoor het makkelijk is om conflicten op te lossen. Er kan sprake zijn van een zwangerschap of uitbreiding van je gezin, familie of vriendenkring.
Ook gezinsfinanciën laten een opwaartse trend zien, dus geen zorgen voor Kreeft.
Mars reist van 28 augustus tot 12 oktober 2023 door Weegschaal een dat is een gunstige en energieke periode om met je gezin leuke dingen te ondernemen zoals vakantie, dagjes uit of een reünie, familiebijeenkomst of evenement. Kreeft is met de energie van Mars wel meer defensief, beschermend en assertief als het gaat om je privé-leven.

Carrière
Met de Noordknoop in Ram in het tiende Huis van Carrière is de tijd gekomen om je podium in te nemen, Kreeft. Met het oog op je carrière ben je bezig met het verbreden van je horizon, jezelf te promoten met een presentatie of je bent bezig met een studie, een bedrijfsgerichte cursus of omscholingscursus.
De retrograde Cheiron in het 10e Huis van Carrière en Reputatie is de oorzaak van faalangst door onzekerheden die in je jeugd zijn geworteld. Deze innerlijke onzekerheid houdt je tegen om een nieuw project te leiden of meer verantwoordelijkheid in je carrière.
Augustus 2023 is een gunstige maand voor zakelijke reizen en studie.
Voornamelijk de Kreeft die werkzaam is in de techniek, creatieve- of medische wereld kan deze maand vooruitgang boeken.
De Volle Maan in Vissen van 31 augustus 2023 kan een game-changer zijn.
De Volle Maan is als een schijnwerper die jou laat zien wat wel of niet waar is en wie of wat je niet moet vertrouwen. Wees terughoudend met een beslissing als je twijfelt over reizen, studie, juridische conflicten of spiritualiteit, denk eerst twee keer na, het gaat namelijk om details.

Financiën
De Volle Maan in Waterman van 1 augustus 2023 valt in jouw Huis van Gedeelde Financiën, dood en wedergeboorte.
Onder het licht van de Volle Maan komt geld vrij door een krediet, hypotheek of vanuit een verzekering, belasting, alimentatie, aflossing of lening, nalatenschap of loonsverhoging. Het aangaan van financiële partnerschappen, financiële overeenkomsten, herstructurering van je uitgaven, fiscaal advies en financiële onderhandelingen worden door de Volle Maan begunstigd.
Venus retrograde in Leeuw tot 3 september 2023 kan financiële uitdagingen met zich meebrengen. Wanneer iets in de eerste helft van 2023 op financieel gebied is nagelaten of wanneer er ondoordachte keuzes hebt gemaakt, kan dit nu duidelijk worden.
Het is verstandig om risicovolle investeringen te vermijden.
Met de Nieuwe Maan in Leeuw (Huis van Financiën) van 16 augustus 2023 worden financiële onduidelijkheden opgehelderd. Kreeft krijgt informatie die nodig is om weloverwogen financiële beslissingen te nemen zoals waar geld moet worden geïnvesteerd en waar prioriteiten moeten worden gesteld.

Gezondheid
De rode planeet Mars reist tot 27 augustus 2023 door Maagd en dat verkwikt je geest met energie, enthousiasme en drive.
De retrograde Saturnus in Vissen is gunstig voor je gezondheid, ook voor herstel na ziekte.
Mercurius retrograde in Maagd van 23 augustus tot 14 september 2023 kan je weer onzeker maken in je expressie en communicatieve vaardigheden. In feite wordt met deze kosmisch time-out jouw geest gereset, dus neem de tijd. Geweldige periode om op vakantie te gaan.
Verder is een gevarieerd dieet- en fitnessprogramma nodig om een goede fysieke en mentale gezondheid te behouden. Ontspanningstechnieken en buitenactiviteiten zorgen voor de rest.

Advies
Er kan in augustus 2023 twijfel ontstaan over wat je te bieden hebt, Kreeft.
Pas op met geld uitgeven, want wat het ook is dat voor jou waardevol schijnt te zijn, het voegt niets aan waarde toe als jouw hart niet vervuld is met liefde.
Kreeft bevindt zich in een opwaartse periode en daarbij hoort ook meer contact met de buitenwereld. Zoek bij twijfels de steun van degenen in wie je het volste vertrouwen hebt.
Het is wel essentieel om harmonieuze relaties te onderhouden. De ondersteuning van vrienden en familie is essentieel om jouw zinvolle, belangrijke en waardevolle maatschappelijke taak te kunnen vervullen!

 

error: Content is protected !!