Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Met alle planeten aan de bovenkant van de Kreeft-horoscoop is Kreeft gericht op de buitenwereld, carrière en relaties. Succes komt door samenwerking, sociale vaardigheden en consensus.
Saturnus in Waterman en Jupiter in Ram dragen in februari 2023 bij aan jouw zegeningen en positieve veranderingen. Februari 2023 is de maand om te laten zien wat je in huis hebt en om succes te behalen. Venus in Vissen maakt je onweerstaanbaar en een uitgelezen kans om het verschil te maken.
Februari 2023 staat in het teken van relaties, professionele en sociale ambities en mogelijkheden voor verandering en grenzen verleggen. Verwacht niet teveel van anderen, maar ga uit van je eigen innerlijke kracht om doelen te behalen.

Liefde en Relaties
Met Pluto in Steenbok tot 23 maart 2023 in het Huis van Relaties zijn er nog steeds spanningen in relaties en dat komt door onbewuste verlangens die vanuit het onderbewustzijn door Pluto naar boven worden gehaald.
Deze invloed leert Kreeft op een soms pijnlijke maar broodnodige manier zien wat de weg verspert naar het ware geluk. Kreeft is op dit moment meer bezig met de carrière en het beklimmen van de sociale ladder, dus de liefde is eigenlijk minder belangrijk.
Kreeft heeft het druk in de carrière waardoor er misschien minder tijd is voor je partner. Stel een romantisch reisje in het vooruitzicht!
Kreeft zet met Mercurius in Steenbok in de eerste helft van februari 2023 zijn of haar charmes in om gebeurtenissen te beïnvloeden om professionele ambities te verwezenlijken.
Met Venus in Vissen tot 20 februari 2023 hangt er liefde in de lucht….De single Kreeft wacht een romance op de werkvloer! In de vaste relatie is er meer betrokkenheid, ook al moeten er duidelijke afspraken worden gemaakt.

Familie en Huis
Asteroïde Ceres in Weegschaal reist tot 22 maart 2023 door jouw Huis van Huis en Familie en dat laat een gunstige periode zien voor huis, gezin en familie. Kreeft kan familie of de mensen die je als familie beschouwt extra ondersteunen en helpen, maar ook jij wordt gekoesterd en gesteund als je dat nodig hebt.
Vanaf 5 februari 2023 is Ceres retrograde en daardoor voelt Kreeft in februari 2023 emotionele onthechting met je familie of thuis of dat je niet gesteund wordt, maar dat kan oud zeer zijn dat aan de oppervlakte komt. Ceres retrograde is wel gunstig voor renovaties, verbouwingen, verhuizingen of een terugkeer naar plekken of personen die je dierbaar zijn.
Februari 2023 is een gunstige maand om het huis opnieuw in te richten of aanpassingen te doen om het veiliger en comfortabeler te maken.

Carrière
Aan het begin van februari 2023 kan Kreeft te maken hebben met gezondheidsklachten of instabiliteit waardoor je mogelijk niet kan werken. Gelukkig duurt het niet te lang, want je hebt het heel druk op je werk! De transit van Jupiter in Ram in het 10e Huis van Carrière is voor Kreeft een podium, van erkenning en aandacht. Kreeft kan door de invloed van Jupiter in Ram een nieuwe baan vinden of promotie krijgen. Een goede strategie, een positieve houding, samenwerking en onderhandelingsvaardigheden laten geweldige bedrijfsresultaten zien.
Met Jupiter in Ram (Huis van Carrière) komt er schot in de zaken met werkprojecten en openbare leven. Door de invloed van Jupiter in Ram zijn er meer kansen op de arbeidsmarkt, een nieuwe baan met een beter salaris. Toch is het raadzaam om ook op sociaal vlak te investeren, want samenwerking blijf toch wel de sleutel om al die mooie resultaten te behalen.
Door de Nieuwe Maan in Vissen van 20 februari 2023 in het Huis van Studie en Reizen wordt Kreeft gestimuleerd om nieuwe wegen te verkennen door te gaan reizen of te gaan studeren, een website te lanceren of een boek uit te geven over dingen die nieuw en toekomstgericht zijn en vooral tot de verbeelding spreken. Gunstige periode voor academici, reisbranche, publicaties, media, internationale betrekkingen en rechtspraak.

Financiën
In de eerste helft van februari 2023 zijn er door Mercurius in Steenbok ruimte voor gunstige financiële onderhandelingen om het beste uit een bestaande situatie te halen.
De Nieuwe Maan in Waterman van 21 januari 2023 viel voor Kreeft in het 8e Huis van Zielsprocessen, Intimiteit, Gedeelde Financiën, gezamenlijke verantwoordelijkheden en financiële verplichtingen.
De transformerende energie van de Nieuwe Maan is van invloed op de eerste helft van februari 2023 en vraagt je financieel en emotioneel de balans op de maken.
Vermijd verspilling van geld. De Volle Maan in Leeuw van 5 februari 2023 valt voor Kreeft in het tweede Huis van Financiën, waardebepaling en gevoel van eigenwaarde. Met deze Volle Maan komt er meer geld binnen door loonsverhoging, andere baan of meer omzet in je onderneming.
Je zou in de verleiding kunnen komen om een investering te doen, zoals een grote aankoop of iets te vervangen, maar blijf wel realistisch en rustig, want anders loop je het risico om geld te verliezen.
Deze Volle Maan is gunstig om een bestaande geldsituatie te regelen. De boodschap van deze Volle Maan is geld vast te houden en om nieuwe vorm te geven aan jouw verdien-, spaar- en bestedingspatroon, een afspraak maken bij de bank of financiële instelling om zaken te regelen of een budgetplan op te stellen.

Gezondheid
Aan het begin van februari 2023 kan Kreeft door chronische kwaaltjes, griep ofverkoudheid niet in staat zijn om te werken. Naarmate de maand vordert, gaat het beter en voelt Kreeft zich weer energieker en gezonder. Tot 7 maart 2023 reist Saturnus door Waterman en dan kunnen chronische kwaaltjes de kop opsteken, dus hou daar rekening mee.
Mars in Tweelingen (Het Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten) kan de oorzaak zijn van psychische druk en gezondheidsproblemen, twijfel, vermoeidheid en tegenslag.
Zorg goed voor jezelf, pas op met wat je eet en blijf uit de buurt van infectiehaarden..

Advies
Met Pluto in Steenbok tot 23 maart 2023 in het Huis van Relaties zijn er nog steeds spanningen in relaties en dat komt door onbewuste verlangens die vanuit het onderbewustzijn door Pluto naar boven worden gehaald.
Deze invloed leert Kreeft wel op een soms pijnlijke maar broodnodige manier zien wat de weg verspert naar het ware geluk.
In de tweede helft van februari 2023 kan een droom steeds dichterbij komen of het nu gaat om een emotionele band, een liefdesaffaire of een sociale ambitie.
Van 18 februari 2022 tot 23 februari 2023 is een gunstige periode om promotie te krijgen. Vertrouw op jouw intuïtie en strategisch inzicht om indruk te maken en jouw zaak te bepleiten.
Door de invloed van Jupiter in Ram zijn er meer kansen op de arbeidsmarkt, een nieuwe baan met een beter salaris, maar dat wil niet zeggen dat je onbeperkt geld kan uitgeven.

error: Content is protected !!