Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Er vindt voor de Boogschutter een planetaire verschuiving plaats van de innerlijke wereld naar de buitenwereld. De Boogschutter richt zijn pijlen op de carrière en maatschappelijke doelstellingen.
Samenwerking en medewerking is van het grootste belang. Dit is de tijd van aanpassen en flexibiliteit. Juni 2018 is vooral een sociale maand. Carrière, relaties, financiën en gezondheid vereisen je aandacht deze maand.

Liefde en Relaties
Juni 2018 is een sociale maand. De Nieuwe Maan van 13 juni 2018 valt in jouw Huis van Relaties. Vanaf dit moment kan er iemand op je pad komen die een grote rol gaat spelen in je leven of je gaat een nieuwe stap zetten in een relatie. Denk aan een verloving of huwelijk, zakelijk samenwerkingsverband of andere vorm van samenwerking om een project van de grond te krijgen. De single Boogschutter krijgt vele mogelijkheden om de liefde te vinden, want er zijn feestjes en bijeenkomsten. Boogschutter is op zoek naar een romance, maar wel zonder verplichtingen. Liefde is deze maand te vinden op de werkplek, in het buitenland of gezondheidsinstelling. In de vaste relatie kan er onrust zijn, omdat jullie totaal verschillende opvattingen hebben. Ook in de zakelijke relatie valt het niet mee om het ene met het andere te verenigen of tot wederzijds begrip te komen en moet de weg van consensus worden bewandeld.
In de loop van juni 2018 komt er verbetering in de situatie.

Familie en Huis
Juni 2018 staat in het teken van het verleden. Ervaringen uit het verleden zijn van invloed op je heden, ervaringen met je ouders, je familie , school of huiselijke omstandigheden.
Zichzelf bevrijdend van knellende banden uit het verleden en op zoek naar de Bestemming is de Boogschutter op reis. Op reis naar zichzelf, naar het ideale thuis, maar de weg is lang wanneer het einde niet in zicht is.
Het toepassen van oosterse elementen in huis en tuin kunnen een helende werking hebben bij de innerlijke rust binnen het gezin. Juni 2018 is een gunstige maand om te reizen of om sociale activiteiten met het gezin te ondernemen.

Carrière
Uranus in Stier heeft vorige maand jouw Huis van Werk betreden. Je krijgt in juni 2018 al een voorproefje van deze invloed, want er komen al veranderingen in je dagelijkse routine en op de werkplek.
Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging, een baan die je meer vrijheid biedt of je komt in opstand tegen plichten en verantwoordelijkheden in je dagelijkse leven wanneer je het gevoel hebt te worden beperkt of te maken hebt met te veel verplichtingen. Wanneer er geen veranderingen worden doorgevoerd, kun je letterlijk ziek worden als gevolg van stress.
Aan het begin van juni 2018 krijg je te maken met uitdagingen op je werk, maar vanaf de tweede week van juni 2018 ga je de versnelling in. Je bruist van energie en goede ideeën, maar je krijgt te maken met tegenwerking van collega’s. Rustig aan, Boogschutter, jouw tijd komt wel. Medio juni 2018 zijn er weer wat uitdagingen. De rest van juni 2018 is stormachtig druk en productief. Voor de werkzoekende Boogschutter zijn er volop mogelijkheden om een passende baan te vinden.
Aan het eind van juni 2018 ben je toe aan rust en ontspanning. Vakantie, Boogschutter?

Financiën
Juni 2018 laat een gunstige financiële maand zien. Saturnus is jouw planeet van Financiën.
Saturnus in Steenbok leert je om spaarzaam te zijn om niet in de financiële problemen te komen. Saturnus vergezelt Pluto in jouw Huis van Financiën.
Deze serieuze samenwerking van Saturnus en Pluto leert je de werkelijke waarde van bezit, anders met geld om te gaan en goede beslissingen te nemen om een stabiele financiële basis te krijgen, voor nu en in de toekomst. Deze leerzame periode duurt voort tot begin 2020 en is dus een periode om een andere kijk te krijgen op het begrip geld en het behoud van financiële bestaansmogelijkheden.
De Volle Maan van 28 juni 2018 valt in jouw Huis van Financiën. In je eigen onderneming zijn er nog losse financiële eindjes die aan elkaar moeten worden geknoopt. Er zijn openstaande facturen te betalen of tegoeden te innen. De tijd is gekomen om belangrijke financiële beslissingen te nemen zoals het afbetalen van een lening, bezuinigen of financiële maatregelen te treffen. De Volle Maan laat een voltooiing zien op financieel gebied of dat er iets afgerond moet worden. Deze invloed blijft tot medio juli 2018.

Gezondheid
Deze maand heb je in de eerste drie weken rust en ontspanning nodig door de invloed van de Zon in Tweelingen. Ook een ontgiftend dieet heeft een heilzame werking op je lichaam en geest. Goede voeding, voldoende slaap en regelmatig bewegen zijn essentieel om jouw conditie op peil te houden. Juni 2018 is een geweldige maand om samen met vrienden activiteiten te plannen of te gaan sporten. In de tweede helft van juni 2018 doet een dagje wellness wonderen. Ook een ontspannende massage, meditatie en yoga zijn essentieel om tot rust te komen.
Luister naar je lichaam en negeer haar niet! Als je moe bent, geef er aan toe. Als je je gespannen voelt, ga dan wandelen. Laat die slechte gewoonte los.
Aan het eind van juni 2018 zie je de positieve effecten!

Advies
Van 26 juni 2018 tot 26 augustus 2018 is Mars retrograde in Waterman.
Tijdens die periode heb je moeite met focussen of je te houden aan je planning.
Geef eraan toe en maak het jezelf makkelijk als het moeilijk gaat. Juni 2018 gaat af en aan en dan is het goed om jezelf mee te laten voeren op de kosmische stroom. Wel 50% van de planeten is retrograde en dan kun je niets forceren.
Alles op zijn tijd. Misschien vakantie, Boogschutter?

error: Content is protected !!