Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De planetaire verschuiving naar de oostelijke sector van de Kreeft horoscoop laat een periode zien van meer zelfstandigheid en persoonlijke kracht om voorwaarden voor jezelf te creëren.
Samenwerking blijft voorlopig wel een voorwaarde om vooruit te komen.
Zoals de planetaire retrograde krachten aangeven staat jouw carrière (nog) op een wat zachter pitje. Het is een periode van voorbereiding, samenwerking en aanpassingsvermogen.
Augustus 2022 kan met teleurstellingen gepaard gaan. Geduld, Kreeft.

Liefde en Relaties
Door de invloed van Uranus in Stier is jouw sociale kring inmiddels radicaal veranderd.
Relaties zowel privé als zakelijk worden op de proef gesteld om deze te verbeteren, te versterken of juist te beëindigen.
De drievoudige conjunctie tussen Uranus, Mars en de Noordknoop in Stier op 1 en 2 augustus 2022 in het 11e Huis van Vriendschappen en Sociale Processen is een aspect van spanning, drama en stress in je sociale kring. Bij toeval ontdek je dat je partner of iemand uit de hechte vriendenkring waar je veel vertrouwen in had, achter je rug over je praat, kleineert of je in een kwaad daglicht stelt. Omdat je vertrouwen is geschaad kan dat veel pijn doen en dat is de reden dat Kreeft zich bij voorkeur af wil sluiten. Juist dan is het goed om van deze nare situatie te leren en je open te stellen voor nieuwe contacten. Door de retrograde Saturnus in het 8e Huis van de Ziel kan bestaande pijn op het gebied van van intimiteit en kwetsbaarheid worden genezen door opnieuw je grenzen te stellen.

Familie en Huis
Vorige maand juli 2022 stond in het teken van grote schoonmaak. In letterlijke en figuurlijke is de bezem door je privé-leven gegaan. Kreeft is verhuisd of is aan het verhuizen, aan het renoveren of in je directe woonomgeving zijn er veranderingen gaande. Die veranderingen zetten aan om niet alleen in jezelf, maar ook in huis veranderingen aan te brengen.
De Zwarte Maan (Lilith) in Kreeft kan tot het einde van het jaar 2022 een negatieve invloed hebben op het gezin en familie. De Zwarte Maan brengt het verborgene naar boven zoals een buitenechtelijke verhouding, verraad, narcisme, onverschilligheid of huiselijk geweld.
Kreeft gaat met de retrograde Jupiter in Ram op zoek naar een verandering in zichzelf, zoekt en vindt rust en heling in buitenland.
Mercurius in Maagd vormt medio augustus 2022 een aardse driehoek met Uranus in Stier waardoor contacten met broers en zussen, naaste familieleden, buren of kennissen beter verlopen of worden hersteld.

Carrière
Door de retrograde Jupiter in Ram in het Huis van Carrière en Bestemming ben je waarschijnlijk erg gefocust op je carrière. Mogelijk moet je door persoonlijke omstandigheden of meningsverschillen water bij de wijn doen in de carrière of publieke reputatie. De retrograde Jupiter in het Huis van Carrière en Bestemming vraagt je of je tevreden bent met je huidige carrière en sociale status. Vind je het belangrijk hoe anderen over je denken? Kun je maatschappelijk waarmaken wat je belooft?
Je hebt misschien grote plannen voor de toekomst, maar onthoud dat het realiseren van je droombaan tijd kost. Deze stagnerende retrograde periode van Jupiter in Ram blijft zeker tot eind oktober 2022 en dat kan te maken hebben met familie of privé-omstandigheden. Het zal door daardoor deze maand niet makkelijk zijn om op je werk te concentreren.

Financiën
Op 1 en 2 augustus 2022 krijgt Kreeft vanwege de drievoudige conjunctie tussen Mars, Uranus en de Noordelijke Maansknoop in het elfde Huis van Sociale Processen te maken met onderlinge strijd en hebzucht. Pas op met leningen die je niet kunt terugbetalen.
De Volle Maan van 12 augustus 2022 is conjunct de retrograde Saturnus en valt in jouw achtste Huis van Gedeeld Vermogen en Bronnen, het Verborgene en Intimiteit. Dat betekent dat de focus ligt op financiële aangelegenheden van je huwelijkspartner, zakelijk partner, of geliefde. Een periode van afhandeling en verduidelijking van erfenissen en gemeenschappelijke goederen door overlijden of echtscheiding, schulden en externe inkomstenbronnen. Er is kans op geld via nalatenschappen of een loonsverhoging, ook financiële resultaten zoals dividend of rendement vanuit beleggingen. Je moet zorgen voor focus en een strak financieel beleid.
Door de invloed van Venus in Leeuw driehoek retrograde Jupiter in Ram kun je in de tweede helft van augustus 2022 een uitgestelde betaling, een loonsverhoging, een financiële meevaller of een bonus verwachten.
Sociale vaardigheden en interpersoonlijke interacties zijn een voorwaarde om winst te genereren.
Blijf spaarzaam, maak geen schulden, wees niet te enthousiast, maar laat kansen niet onbenut.
Kijk naar wat je hebt en hou dat vast.

Gezondheid
Het is van het grootste belang dat je balans weet te vinden tussen werk en ontspanning.
Zoals je weet is mentale gezondheid net zo belangrijk als fysieke gezondheid. Lichaam, ziel en geest zijn één. Vanaf 21 augustus 2022 tot 25 maart 2023 reist de rode Strijder Mars door Tweelingen. Tweelingen is jouw 12e Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten. Leg de lat niet te hoog voor jezelf. Neem regelmatig de tijd door te ontspannen en terug te keren naar wie je bent. Je kunt slapeloosheid ervaren tijdens deze fase of meer actieve dromen hebben (ook dagdromen).
Naast regelmatig bewegen moet je zorgen voor een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet.
Het is essentieel om aandacht te schenken aan de gebeurtenissen die in je leven plaatsvonden vóór deze betekenisvolle transit. Het kan een tijd zijn waarin je wordt ingehaald door acties uit het verleden. Mars in het 12e Huis is gunstig om te herstellen voor een revalidatietraject en voor een periode van retraite om te herstellen. Gedragspatronen vanuit het verleden die in je onderbewustzijn nog steeds aanwezig zijn gaan een rol spelen. Werk zoveel mogelijk in beslotenheid. Zet je ego opzij en biedt je hulp aan derden aan.

Advies
De retrograde Saturnus in Waterman valt in het Huis van de Ziel, het Verborgene, Intimiteit en Gedeelde Bronnen. Tijdens de emotionele retrograde Saturnus periode moet je zorgen voor focus en een strak financieel beleid. Er zijn subtiele veranderingen die jou een onrustig gevoel geven. Het is voor Kreeft geen gemakkelijke tijd. Het is tijd om eventuele angsten, trauma’s of remmingen opzij te zetten en diep te graven. Alles verandert en ook alles in jou.

error: Content is protected !!