Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Jouw planeet Mercurius in Leeuw stimuleert groei, evenwicht en biedt je meer aantrekkingskracht. Toch krijg je te maken met tegenwerking en uitstel door de vele retrograde planeten.
Ook jouw planeet Mercurius in Leeuw gaat vanaf 26 juli 2018 tot 18 augustus 2018 retrograde.
De meeste planeten staan inmiddels aan de onderzijde van de Tweelingen-horoscoop.
De Nacht. De Nachtkant gaat over innerlijke verwerking, evaluatie, herstel en voorbereiding.
Juli 2018 is een gunstige maand voor gezondheid, financiën en relaties, maar carrièredoelstellingen en persoonlijke verlangens staan op een lager pitje.

Liefde en Relaties
Maak je niet zo druk, Tweelingen. Laat het gaan als iets niet mag zijn. Wanneer iets kosmisch bedoeld is, komt het vanzelf (weer) op je pad. Maak contact met alles om je heen, voel de wind door je haren, het zonlicht op je gezicht, ruik de zoete geuren van de Zomer. Wanneer je in harmonie ben met jezelf en met de wereld om je heen, hou je van jezelf. Pas dan ben je gereed om te ontvangen en te geven. Liefde komt dan vanzelf.
In de vaste relatie heb je in de eerste helft van juli 2018 te maken met tegenwerking. Jouw partner probeert jou te overrulen en dat vindt je maar niets. In de tweede helft van juli 20148 komen de gemoederen tot bedaren. De retrograde Mercurius leidt vanaf 26 juli 2018 tot misverstanden in de relatie, maar aan het eind van augustus 2018 komt er opheldering. Deze periode is kosmisch bedoeld om te luisteren en vragen te stellen. Je zult verbaasd staan wat je allemaal te horen krijgt als je even je mond houdt!

Familie en Huis
Vanaf 11 juli 2018 tot begin augustus 2018 bezoekt Venus jouw Huis van Familie. Venus zorgt voor een harmonieuze sfeer thuis. Een gunstige periode om je huis opnieuw in te richten of op te knappen. Mercurius is jouw planeet van Familie en Huis. De retrograde Mercurius kan vanaf 26 juli 2018 echter leiden tot communicatieproblemen in de familie, uitstel of afstel van korte reisjes, Door misverstanden, conflicten en gebrek aan focus kunnen plannen de mist ingaan. Probeer jezelf aan te passen. Heb geduld met een situatie aan het eind van juli 2018, met anderen en vooral met jezelf. De retrograde Mercurius laat je op een andere manier naar een situatie kijken en vraagt je om het goed te maken met naaste familieleden. Een periode om inzichten te krijgen, informatie te vergaren en dingen recht te zetten in de familie. Aan het eind van augustus 2018 komt er verbetering wanneer Mercurius weer direct gaat.

Carrière
In de eerste helft van juli 2018 zijn er uitdagingen in je carrière waarbij je je hoofd moet gebruiken. Er is een vorm van afleiding of er zijn obstakels waardoor plannen tijdelijk in de ijskast moeten worden gezet. Belangrijk is dat je duidelijk blijft over wat je wilt en goed luistert wat er wordt gezegd. Wanneer je iets niet goed begrijpt of wanneer er iets mis is op je werk, laat het weten en blijf er niet mee rondlopen. Het probleem wordt alleen maar groter en daar schiet jij niets mee op. Wees duidelijk. Ook uitdagingen en obstakels hebben een bepaalde reden. Niets gebeurt zomaar. De totale Maansverduistering van 27 juli 2018 kan de aanleiding zijn om op een andere manier naar de zin van het leven te kijken. Misschien wil je een nieuwe richting inslaan zoals solliciteren naar een nieuwe baan, een bedrijfsgerichte cursus, een studie of een spirituele reis.

Financiën
De Volle Maan van 28 juni 2018 viel in jouw Huis van Gedeelde Financiën. In de komende twee weken komt er geld vrij vanuit een verzekeringspolis, belasting, alimentatie, aflossing of lening.
De Volle Maan betekent dat financiële aangelegenheden van je huwelijkspartner, zakelijk partner, of geliefde in het voetlicht komen te staan. Het aangaan van financiële partnerschappen en financiële overeenkomsten worden door deze Volle Maan begunstigd. Tweelingen ziet met deze Volle Maan in de eerste helft van juli 2018 de financiële resultaten zoals dividenduitkering of rendement vanuit beleggingen. De Zonsverduistering van 13 juli 2018 valt in jouw Huis van Financiën. Deze Zonsverduistering is de kosmische poort naar een verbetering van jouw financiële situatie, de komst van financiële mogelijkheden, extra inkomsten door een financiële meevaller, meer werk, opdrachten of een lucratieve hobby in het komende halfjaar. Winst kan worden behaald door kostenbesparende technieken toe te passen. Meer inkomsten leiden tot financiële stabiliteit en een veilig gevoel.
Echter, het hebben van geld is niet alles, Tweelingen. Waardebepaling en hoe je met geld en bezit omgaat, is de boodschap van deze Zonsverduistering.

Gezondheid
De evolutionaire invloed van Uranus in Stier in het Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten dwingt je in de komende zeven jaren om oude gedragspatronen en emotionele bagage los te laten. Je wordt door de Kosmos uitgenodigd gehechtheid aan beperkingen en pijn los te laten.
Juli 2018 is een gunstige maand voor je gezondheid.
Met de Maansverduistering van 27 juli 2018 wordt de aandacht gericht op het uitwerken van ideeën en plannen die jou geestelijk stimuleren. Je kunt het besluit nemen om aan een vorm van sport te gaan doen of te gaan mediteren. Je drukke hoofd leegmaken is essentieel om tot rust te komen. Dus volg een vaste dagelijkse routine, ook al zal dat niet zo makkelijk zijn. Toch doen, Tweelingen. Omwille van jezelf.

Advies
De invloed van de retrograde Neptunus maakt je onzeker, gevoelig en beïnvloedbaar en dat is de reden waarom je niet precies weet welke richting je moet nemen. Door de retrograde Mercurius is het niet raadzaam om een grote beslissing te nemen of een zakelijk samenwerkingsverband aan te gaan.
De retrograde Saturnus in Steenbok heeft een remmende invloed op alle mei-Tweelingen. De retrograde Jupiter in Schorpioen maakt het er ook niet makkelijker op. En dat betekent maar een ding: aanpassen, onderzoek plegen, niet over je grenzen gaan en er het beste van hopen. Neem wat afstand. Van een afstand zie je alles beter en komen antwoorden vanzelf.

error: Content is protected !!