Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Bijna alle planeten staan aan de oostelijke kant van de Schorpioen-horoscoop. Het gaat in deze periode van het jaar over persoonlijke kracht en onafhankelijkheid, van zelfredzaamheid, onafhankelijkheid en verantwoordelijk zijn. Met de meeste planeten aan de bovenkant van de Schorpioen horoscoop is dit een carrière gerichte periode.
De Kosmos wil weten wat jij wil en wat jij op eigen kracht kunt bereiken.
Naast je carrière is augustus 2018 ook een maand van liefde, financiën, familie en emotionele aspecten.

Liefde en Relaties
De single Schorpioen vindt in augustus 2018 de liefde op de werkvloer! Liefde bloeit op wanneer je carrière-ambities najaagt! Je kunt de liefde vinden tijdens een zakelijke borrel, op zakenreis, bij het netwerken of tijdens een vergadering!
Overhaast niets. Een investering in de liefde levert op de lange duur zoete vruchten op.
De Volle Maan van 26 augustus 2018 valt in jouw Huis van Liefde, Romantiek en Plezier! De Volle Maan laat vanaf dat moment een aangename periode zien van zorgeloos genieten. Een periode van plezier, spontaniteit, creativiteit en uitgaan, dansen, praten, vrijen, feestjes en sportieve evenementen. Deze Volle Maan belooft onvergetelijke en liefdevolle momenten en meer dynamiek in de vaste relatie. Deelname aan een groep of vereniging kan heel gunstig zijn. In bestaande vriendschappen zie je ware vriendschap of juist niet. Nieuwe vrienden brengen je in contact met je innerlijke ziel. Hoe het zich ook ontwikkelt, het zijn vrienden voor het leven!

Familie en Huis
De Maansverduistering van 27 juli 2018 was de kosmische poort om in het komende halfjaar bestaande problemen in het gezin en familie op te lossen en deze invloed is deze maand duidelijk aanwezig. Door de energie van de rode Strijder Mars in het Huis van Familie en Huis is er meer energie voor huiselijke activiteiten. Je carrière wordt deze maand door familie, sociale groepen en vrienden van harte ondersteund! Uranus is jouw planeet van Huis en Familie. Door de invloed van de retrograde Uranus in augustus 2018 is jouw aandacht gericht op de carrière- of zakelijke aangelegenheden, waardoor je minder tijd hebt voor familie-aangelegenheden en het welzijn van je gezin.
De eerste helft van augustus 2018 is door de invloed van Mars een gunstige periode voor een nieuw interieur, huiselijke activiteiten en om te klussen. De invloed van Mars maakt echter ook defensief, beschermend en controlerend.

Carrière
De Maansverduistering van 31 januari 2018 viel in jouw Huis van Carrière en ook de Zonsverduistering van 11 augustus 2018 valt ook in jouw Huis van Carrière. Deze kosmische gebeurtenissen markeren een tijdperk waarin maatschappelijke vooruitgang wordt geboekt of juist niet. Of je krijgt publieke erkenning of je kunt diep vallen door verkeerde zakelijke connecties. Er is alleen vooruitgang en succes te boeken, als je er met hart en ziel voor gaat. Als je dat niet doet of zorgeloos denkt dat het allemaal wel goed komt, dan krijg je te maken met tegenslagen en moeten er aanpassingen worden gedaan.
In de tweede helft van augustus 2018 zijn er huiselijke problemen die je afleiden van je werk.
Let op details in contracten. Ze kunnen je maken en breken.

Financiën
Augustus 2018 laat een gunstige financiële maand zien. Jupiter is jouw planeet van financiën.
Jupiter in Schorpioen “loopt” sinds vorige maand weer direct. De andere planeten zijn Jupiter deze maand goed gezind. De eerste drie weken van augustus 2018 zien er het beste uit en dan weet je de juiste beoordelingen te maken. Je mag rekenen op de financiële ondersteuning van familieleden, collega’s en ouderen. Je bent in de gelegenheid om facturen te betalen en financiële transacties af te wikkelen.

Gezondheid
In augustus 2018 kan jouw gezondheid schommelend zijn, vooral in de eerste drie weken van augustus 2018. Het energieniveau herstelt zich weer vanaf 23 augustus 2018.
Je hebt baat bij spirituele genezing, natuurlijke geneeswijzen, gebed en meditatie om je welzijn te verbeteren. Jouw omgeving ziet de verandering in jou. Je bent een bron van inspiratie voor anderen. Regelmatig bewegen, gezonde voeding en een positieve houding is de basis van gezond ZIJN. Probeer ook los te laten. Ontspan je geest en lichaam en luister naar wat jouw ziel te vertellen heeft. Om je hoge energie te kanaliseren is het goed om regelmatig baantjes te zwemmen. Ga naar de sportschool, vooral als je je prikkelbaar voelt en reageer een boze bui niet af op anderen.

Advies
Je wilt zo graag vooruitgang boeken, vooral als het gaat om zakelijke deals. Maar waarom heb je zo’n haast, Schorpioen? Je zou belangrijke details over het hoofd zien.
Details kunnen je maken en breken.

error: Content is protected !!