Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Schorpioen juli 2017

Algemeen
Juli 2017 is de maand waarbij je het evenwicht moet zien te vinden tussen je carrière en privé-leven. Carrièrebelangen en verantwoordelijkheden thuis kunnen botsten deze maand.

Liefde en Relaties
Juli 2017 staat vooral in het teken van jouw sociale leven. Er zijn uitnodigingen voor feestjes die je niet mag missen! Deze maand zijn er zakelijke bijeenkomsten waar je de liefde van je leven tegen het lijf kan lopen, dus blijf niet aan de zijlijn staan. Communicatie blijft ook deze maand een belangrijk punt. Praat met je vrienden over alle verwachtingen en je angsten. Wees niet terughoudend en wees jezelf. Je vrienden weten wie je bent en geven je de inzichten die je nodig hebt. Vrienden kunnen een verbindende rol spelen bij een verbintenis. Een probleem in je vaste relatie bespreekbaar maken in de laatste week van juli 2017. Aan het eind van de maand bloeit de romantiek als vanouds, maar je moet dit onthouden: Liefde is een werkwoord, dus je mag het nooit voor lief nemen!

Familie en Huis
De Volle Maan van 9 juli 2017 valt in jouw Huis van Communicatie, Broers en Zussen, Ooms en Tantes, Buren en Kennissen. In de komende twee weken is er een kort reisje buiten de stad om bezoekjes af te leggen om bij te praten. Er is meer telefoonverkeer over en weer of je krijgt zelf bezoek. Er wordt heel van af gepraat deze maand. Ook werk je achterstallige correspondentie af of ga je papierwerk opruimen. Je wil bij voorkeur alles tegelijk doen, dus maak vooraf een schema. Een dagboek bijhouden is een goed idee! Richt je op afgewerkte zaken. Ruim op wat je niet meer kunt gebruiken en maak ruimte voor wat komen gaat. Deze maand mag je rekenen op de ondersteuning van je gezin en familie bij je studie en carrière. Maak wel tijd vrij voor je gezin en familie.

Carrière
Jouw Huis van Carrière is planetair sterk bezet in juli 2017, dus de focus ligt op de ontwikkeling van je carrière en maatschappelijke doelstellingen. De Nieuwe Maan van 23 juli 2017 valt in jouw Huis van Carrière. Het planetaire recept voor nieuw succes in je carrière! Een belangrijk project waar je een tijdje geleden mee bent begonnen ziet deze maand het levenslicht. In ieder geval iets nieuws dat deuren zal openen. Ook al heb je zakelijk en privé gezien geen makkelijke tijd achter de rug, je hebt ervan geleerd en je mag een nieuwe cyclus met nieuw enthousiasme begroeten. De invloed van de Nieuwe Maan verhoogt je kansen op de arbeidsmarkt en studiemogelijkheden voor studenten. Nu het je voor de wind gaat, krijg je te maken met tegenwind. Door jouw erkenning krijg je jaloerse blikken dus en dat vindt je niet aangenaam. Om goed te kunnen functioneren is een goede sfeer op het werk onontbeerlijk. Laat je niet uitspelen en blijf jezelf.

Financiën
Juli 2017 is over het algemeen een financieel gunstige maand, Schorpioen. Al vanaf het begin van de maand zie je verbetering en deze trend zet zich voort. Jupiter is heerser van jouw Huis van Financiën. Nu Jupiter weer direct loopt, ga je merken dat je de moeilijkste periode achter de rug hebt. Maar hou er rekening mee dat Saturnus in Boogschutter tot 20 december 2017 door jouw Huis van Financiën reist. Saturnus is jouw planetaire boekhouder en begrenzer. Bij iedere uitgave goed nadenken! Saturnus wil dat je stappen te zet naar een betere financiële positie. Een gezonde financiële basis betekent financiële zekerheid voor de toekomst. Dus blijf waakzaam en let op je budget. De directe Jupiter ondersteunt jouw financiële intuïtie. En dat is goed, want deze maand is het extra oppassen geblazen. Vooral in het bedrijfsleven.

Gezondheid
Jupiter reist nog tot 10 oktober 2017 in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn. Door de kosmische kracht van Jupiter begrijp je waar onderbewuste motivaties en verlangens vandaan komen en wat je eraan kunt doen om sterker te worden. Pluto is jouw persoonlijke planeet. Pluto ondersteunt je in het opruimen van oude ballast waardoor je geest sterker wordt. Jupiter en Pluto staan deze maand gespannen op elkaar en dat betekent stress. Je moet iets uit het verleden loslaten en daar heb je moeite mee. Je hebt echter geen keuze! Door het oude los te laten kun je innerlijke groei toestaan. Als je dat niet doet, hou je jezelf tegen. Het is raadzaam om deze maand veel te bewegen om stress en spanning kwijt te raken en fit te blijven.

Advies
Juli 2017 is de maand bij uitstek om te evalueren en te herorganiseren! Laat externe factoren jouw beslissingen niet beïnvloeden. Hou je met het oog op de toekomst bij je doelstellingen en laat je niet afleiden. Als je weet wat je plan is, des te beter ben je op de lange termijn, Schorpioen! Luister naar de goede raad van je vrienden. Wees creatief en vertrouw verder op jezelf.

error: Content is protected !!