Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Juni 2018 is een maand van ups en downs, Kreeft.
De planetaire krachten zijn gelijkelijk verdeeld over de Kreeft-horoscoop en dat betekent dat een balans moet worden gevonden tussen eigen belang en dat van anderen.
Financiën, carrière en relaties krijgen te maken met tegenstrijdigheden en turbulentie en dat heeft onder andere te maken met het retrograde gaan van Mars, jouw planeet van Carrière.

Liefde en Relaties
Door de transit van Mars in Waterman ligt in juni 2018 de focus op emotionele intensiteit, intimiteit en mogelijk een obsessie voor iets of iemand.
De eerste drie weken van juni 2018 zijn ronduit turbulent. Jouw partner heeft te maken met stress vanwege persoonlijke problemen en deze gemoedstoestand beïnvloedt de relatie tussen jullie beiden. Vanaf 21 juni 2018 komt er stabiliteit wanneer de situatie onder controle is.
Om stress te verminderen is het goed om je partner ruimte te geven, maar er ook voor hem of haar te zijn met geduld, begrip en liefde. De single Kreeft vindt de liefde op een bijeenkomst, etentje, feest of evenement.
De energie van de Volle Maan van 28 juni 2018 in jouw Huis van Relaties belooft romantische momenten en veranderingen op relationeel gebied. Vanaf dat moment tot medio juli 2018 breekt een sociale periode aan en is er een belofte of aanzoek of het sluiten van een zakelijke overeenkomst. Niet alleen in je privé-leven leeft het thema verbondenheid, maar ook in je vriendenkring en zakelijk netwerk worden er nieuwe verbintenissen op de lange termijn gesloten. De Volle Maan is ook een moment om al jouw relaties tegen het licht te houden. Breken of doorgroeien naar een dieper niveau?

Familie en Huis
Juni 2018 is de maand bij uitstek om grote schoonmaak te houden. Misschien vindt je het maar niks, opruimen. Maar het hebben van overzicht geeft rust en ruimte, niet alleen in je huis, maar ook in je hoofd. Het is mogelijk dat er plannen zijn om je huis te renoveren of in je directe woonomgeving zijn er veranderingen gaande. Die veranderingen zetten aan om zelf ook in huis veranderingen aan te brengen. Het tweede weekeinde van juni 2018 is geschikt om een feestje te houden of iemand uit te nodigen of contact op te nemen met iemand die je lang niet meer hebt gesproken. In de tweede helft van juni 2018 is het goed om je af te stemmen op de energieën om je heen. Er gebeurt veel in je leven en daarom is het goed om in het moment te zijn en te blijven.

Carrière
De Volle Maan van 29 mei 2018 viel in jouw Huis van Werk. Tot medio juni 2018 zie je dat projecten op het werk en thuis tot voltooiing komen. De Volle Maan laat ook zien dat het tijd is om eventuele problemen met een zakenpartner of klant op te lossen. Spijkers met koppen slaan!
Juni 2018 laat echter een onstabiele maand zien voor je carrièresituatie. De organisatie waar je voor werkt heeft te maken met ingrijpende interne veranderingen en dat heeft invloed op jou.
Je moet je strategieën en doelen bijstellen. Jouw succes is afhankelijk van het aanpassen aan deze transformaties. Ideeën of een concept waar je al een tijdje mee hebt rondgelopen krijgt deze maand handen en voeten. Jouw sterke intuïtie is hierbij jouw leidraad. Je weet precies wat het beste moment is om een bedrijfsplan naar voren te brengen of een zakelijke deal te sluiten.
Dus niet wachten, maar handelen!

Financiën
De eerste drie weken van juni 2018 zijn financieel schommelend. Het kost je meer moeite om geld te verdienen of te bezuinigen. Geld wordt deze maand uitgegeven aan filantropische activiteiten en humanitaire doelen. De tweede helft van juni 2018 staat in het teken van de invloed van Venus in Leeuw. Venus “triggert” de Blauwe Maansverduistering in Leeuw van 31 januari 2018. Deze gebeurtenis viel in jouw geldsector en heeft geleid tot ontwikkelingen waardoor je anders met geld en bezit omgaat. Gebeurtenissen uit die periode komen weer terug en vragen (alsnog) om een oplossing. Venus in Leeuw maakt het in de tweede helft van juni 2018 mogelijk financiële problemen op te lossen en de zoete vruchten te plukken van goed doordachte financiële beslissingen en verantwoordelijkheden.
Vanaf 22 juni 2018 komt er stabiliteit en ben je in staat om aan je betalingsverplichtingen te voldoen.

Gezondheid
Juni 2018 laat een mooie maand zien voor je gezondheid.
De Nieuwe Maan van 13 juni 2018 valt in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en Onthechting.
Je hebt hierdoor in de tweede helft van juni 2018 meer behoefte aan ontspanning. Even er tussenuit, even de boel de boel laten om jezelf op te laden. Tijd voor jezelf om een boek te lezen, te mediteren en te ontspannen.
Wanneer je gestrest bent, moet je bewegen. Je hoge energie kan worden gekanaliseerd door te sporten, bijvoorbeeld hardlopen, wandelen of naar het strand. Gezonde voeding doet de rest.
Kokkerellen met verse producten is ontspannend en lekker!

Advies
Ga bij alles af op je gevoel, Kreeft. In je relatie, thuis en in het zakenleven. Vertrouw je onfeilbare intuïtie. Je weet instinctief wat de juiste weg is. Dus zelfs wanneer het pad dat zichzelf presenteert niet noodzakelijkerwijs de meest rationele keuze is. Zelfs wanneer anderen jouw keuze in twijfel trekken, vertrouw op jezelf. Je innerlijke gids is je ware gids.

error: Content is protected !!