Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De kosmische energie laat een ingewikkelde, maar ook harmonieuze maand zien.
Veel hangt af van hoe jij er mee om gaat. Om duidelijkheid te krijgen moeten er eerst blokkades worden opgeruimd.
De Nieuwe Maan in Waterman van 9 februari 2024 laat een frisse start zien van vernieuwing, verjonging en afstemming en zet de toon voor de komende twaalf maanden, jouw nieuwe persoonlijke jaar.
Deze Nieuwe Maan geldt vooral voor Waterman die tussen 7 en 12 februari is geboren.
De transit van Mars in Waterman vanaf 14 februari 2024 doet er een kosmisch schepje bovenop en geeft extra energie en drive om open te staan voor een heel nieuw hoofdstuk in je leven.
De focus in februari 2024 ligt op persoonlijke ontwikkeling, financiën, gezondheid en huis.
Eind februari 2024 wacht er een verrassing op jou!

Liefde en Relaties
Op 25 januari 2024 was er een Volle Maan in Leeuw in het Huis van Relaties en dat laat in de eerste helft van februari 2024 veranderingen op relationeel gebied zien, waardoor er ruimte ontstaat tot doorgroei en verdieping in de relatie. De vlam van liefde kan weer oplaaien wat het begin is van een spannende en nieuwe romantische reis. Het kan ook het einde betekenen van een zakelijk partnerschap of relatie, maar ook een nieuw begin zoals een aanzoek of een zakelijk partnerschap.
Op 24 februari 2024 is er een Volle Maan in Maagd in het Huis van Gedeelde Financiën, Intimiteit en Vertrouwen. Het gaat afspraken en intenties die zijn gemaakt in het huwelijk en partnerschap, over gedeelde financiële verantwoordelijkheden en seksualiteit. Deze Volle Maan van eenheid en verbondenheid laat een uitdaging zien dat verweven is met gezamenlijke middelen, investeringen, vertrouwen je veilig voelen, over geven en nemen, zowel financieel als emotioneel, het aflossen van schulden, financieel of anderszins zoals emotionele blokkades.
Communicatie is de sleutel, praat over je gevoelens om nieuwe dimensies van de liefde te verkennen.

Familie en Huis
De alles veranderende energie van jouw heersende planeet Uranus in Stier in het 4e Huis van Familie, Huis en Oorsprong heeft in de laatste jaren geleid tot enorme verschuivingen in jouw privéleven. Nieuw leven, afscheid van het oude, ontwikkelingen in je carrière en externe factoren “dwingen” tot aanpassingen zoals bijvoorbeeld het huis te verbouwen of te verhuizen.
Uranus blijft tot 26 april 2026 in Stier, dus tot die tijd moet je rekening houden met veranderingen in het huis- en gezinsleven, zoals verhuizing, verbouwing, nieuwe gezinsleden of het wegvallen van familieleden en andere veranderingen in woonsituatie of gezin.
Door Mars in Steenbok tot 13 februari 2024 moet je rekening houden met een generatieconflict.
Gesteund door Jupiter in Stier is februari 2024 een gunstige maand om een huis te kopen of verkopen, een financieel plan vlot trekken of zelfs gezinsuitbreiding! De transit van Jupiter in Stier is een zoektocht naar innerlijke vrede en rust bij je thuis, gezin, verleden en hoe je over jezelf denkt.
Eind februari 2024 wacht een verrassing op jou met de komst van een nieuw gezinslid, gezinsreisje of verassend nieuws.

Carrière
Er ligt met Mercurius in Steenbok tot 5 februari 2024 een sterke focus op carrière en persoonlijke doelen. Mercurius in Waterman van 6 februari tot 23 februari 2024 maakt Waterman meer competitief.
Met deze energie wil je de leiding nemen op het werk en niet aan de zijlijn blijven staan.
Je bent bereid om hard te werken en indruk te maken met je vaardigheden.
Februari 2024 nodigt je uit om inventieve ideeën naar de voorgrond te brengen.
Het is tijd om een gezamenlijk project naar buiten te brengen dat aansluit bij jouw visionaire aard. Netwerken en onconventioneel denken spelen ook in februari 2024 een cruciale rol bij jouw professionele succes.
In de tweede helft van de maand wordt de aandacht verlegd naar helpen, inspireren en humanitaire projecten.
Kansen liggen op jou te wachten, maar belangrijk is wel dat je trouw moet blijven aan jouw eigen principes en waarden. Vertrouw op de kosmische energieën die jou financieel en professioneel succes brengen.

Financiën
Aan het begin van februari 2024 kunnen er financiële problemen zijn, waardoor je genoodzaakt bent om kosten te besparen en spontane aankopen achterwege te laten. De pragmatische Venus in Steenbok tot 16 februari 2024 wil dat je eerst goed nadenkt voordat je geld uitgeeft.
Deze periode is gunstig om je financiën goed in kaart te brengen om een goed overzicht te krijgen
Zorg voor een financieel langetermijnplan dat stabiliteit creëert. Het is raadzaam om je aan een vast budget te houden.
Vanaf medio februari 2024 is er een financiële opwaartse trend vanwege een nieuwe baan, uitkering of dividend.
De Volle Maan in Maagd van 24 februari 2024 valt in jouw Huis van Gedeelde Financiën en Intimiteit en sluit een lastige periode af. Het gaat over evenwicht, over geven en nemen, zowel financieel als emotioneel, het aflossen van schulden, financieel of anderszins. Er zijn onverwachte inkomsten, ook inkomsten vanuit je sociale netwerk en fiscale partner. Het aangaan van financiële partnerschappen en financiële overeenkomsten zoals investeringen en aanbestedingen worden door de Volle Maan begunstigd. Waterman ziet de financiële resultaten zoals een dividenduitkering of rendement vanuit beleggingen. Er is winst te behalen met onroerend goed en marketingprojecten. Een goede financiële planning en het verminderen van onnodige uitgaven blijft echter raadzaam.
Het aangaan van financiële partnerschappen en financiële overeenkomsten zoals investeringen en aanbestedingen worden door de Volle Maan in Maagd begunstigd.

Gezondheid
Spirituele ontwikkeling is een thema in 2024 en ook in februari 2024 is dat van invloed op jouw fysieke en mentale gezondheid.
Tot 13 februari 2024 reist Mars door Steenbok, het 12e Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten. Door de invloed van Mars en de asteroïde Ceres in het Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten is Waterman bewust bezig met het aanpakken van onbewuste problemen om de afgelopen 10 jaar te verwerken.
Om dat te doen heb je meer tijd voor jezelf nodig, vandaar je een muurtje om jezelf opbouwt.
Deze introspectieve transit kan wel leiden tot meer stress, hoofdpijn, een infectie, huiduitslag, verhoging of koorts.

Advies
Februari 2024 kan een ingewikkelde maand zijn, want pas aan het eind van de maand komt alles in een stroomversnelling. Wat eerder niet mogelijk was, kan dan weer.
Pluto in Waterman reist in de komende 20 jaar door jouw eerste Huis, het Huis van Persoonlijkheid. Tijdens deze jaren onderga je een ware transformatie van jeZELF.
De kosmische energieën van februari 2024 gaan over innovatie en humanitaire bezigheden.
Het is aan jou om inventieve oplossingen te vinden en bij te dragen aan het collectieve welzijn.
Vertrouw op je intuïtie en laat je meevoeren op de stroom naar betekenisvolle verandering en groei.

 

error: Content is protected !!