Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De planetaire verschuiving naar de bovenste helft van de Leeuw-horoscoop betekent dat de focus ligt op de buitenwereld, carrière en maatschappelijke doelen en relaties.
De Volle Maan in Leeuw van 5 februari 2023 was de voorbode van een nieuwe krachtige cyclus in je leven waarin de aandacht werd verlegd naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven.
Jupiter in Ram en Mars in Tweelingen zijn jou in maart 2023 welgezind waardoor projecten op gang komen en door nieuwe sociale contacten vooruitgang wordt geboden.

Liefde en Relaties
Saturnus (Heer van Karma) blijft tot 7 maart 2023 in Waterman (Huis van Relaties).
Zowel privé als zakelijk zijn verbintenissen in de afgelopen 2,5 jaar op de proef gesteld en zijn harde lessen geleerd. Stabiele relaties zijn gebleven en minder vruchtbare relatie zijn als vanzelf tot een einde gekomen.
Leeuw wil een nieuw begin en dat betekent dat je een andere invulling wil gaan geven aan de relatie door samen te gaan sporten, samen een onderneming starten, je partner actief mee laten doen aan activiteiten en samen genieten van wat het leven te bieden heeft. Het kan ook zijn dat je besluit om samen te zijn, dus zonder gebonden te zijn aan een relatie.
Saturnus reist vanaf 8 maart 2023 door Vissen en dat is het 8e Huis van de Ziel. Door deze diepgaande energie kunnen personen met een emotionele lading verdwijnen uit je leven. Leeuw krijgt te maken met thema’s die te maken hebben met macht en controle.
Pluto begint vanaf 24 maart 2023 aan de lange transit door Waterman, voor Leeuw het Huis van Relaties. Het gaat vanaf dan al over jouw specifieke rol in de relatie. Durf ik echt mezelf te zijn in de relatie? Is mijn relatie gebaseerd op vertrouwen en gelijkwaardigheid?
Aan het einde van de maand wacht jou een leuke verrassing, dus sla die uitnodiging niet af!

Familie en Huis
Maart 2023 is een gunstige maand voor familie en huis, een maand van vreugde en geluk.
De Nieuwe Maan van 21 maart 2023 valt in het 9e Huis van Expansie en Levensbeschouwing en daardoor voelt Leeuw dat er iets bijzonders op stapel staat, een nieuw avontuur! Het laat een reis zien of er worden plannen gemaakt voor een reis met je geliefde, gezin of familie om samen nieuwe dingen te leren en ontdekken. Deze Nieuwe Maan laat het voorjaar in jou ontwaken!
Omarm je spirituele kant en open je hart. Tot 16 mei 2023 is de transit van Jupiter in Ram een gunstige periode voor een mooie reis met je gezin, een tijd om op avontuur te gaan.
Een gelukkige gebeurtenis of heuglijke mededeling in de familie of het gezin geeft je de moed en kracht om eerdere beperkingen te overwinnen en dat is reden voor een feestje.
De onderlinge verhoudingen in de familie en het gezin zijn goed en dat heeft een positief effect op de schoolprestaties van kinderen.

Carrière
Maart 2023 laat mooie resultaten zien in de carrière van Leeuw, vooral voor de verkoop en handel, kunst, reisbranche en creatieve beroepen is dit een gunstige maand. Met jouw creatieve hart weet je ambities waar te maken. Met jouw onmiskenbare flair weet je iedereen naar jouw hand te zetten en hen te overtuigen van jouw kunnen. Het contact met collega’s en management verloopt prima.
Leeuw krijgt in maart 2023 uitstekende kansen zullen om vooruitgang te boeken in de carrière waarbij je in staat bent om opdrachten succesvol af te ronden.
Leeuw maakt een goede kans bij sollicitaties en er zijn kansen op promotie met financiële voordelen. Zakenreizen kunnen lucratief zijn, zowel binnenlandse als buitenlandse reizen.
Tot 26 maart 2023 is Ceres retrograde in Weegschaal en tijdens deze periode heeft Leeuw ondanks deze positieve aspecten het gevoel dat jouw ideeën niet worden ondersteund of er niet goed naar je wordt geluisterd. Het is een periode om oude ideeën of plannen opnieuw uit te werken en te herzien. Om succes te behalen tijdens zakelijke bijeenkomsten is het belangrijk om negatieve gedachten te beheersen en je te concentreren op professionele doelen.
Reken op de vuurkracht van Jupiter in Ram om professionele doelen te concreet te maken, grenzen te verleggen en anderen te overtuigen van je professionele plannen.
Aan het eind van maart 2023 is er een onverwachte gebeurtenis en kunnen onderhandelingen tot een goed einde worden gebracht.

Financiën
Maart 2023 is een gunstige maand, want met jouw overweldigende aanwezigheid gaan de deuren als vanzelf voor je open! Durf te vragen en je ontvangt.
De Volle Maan van 7 maart 2023 valt in jouw Huis van Financiën.
In de komende twee weken komt er meer geld binnen door een andere baan, tegemoetkoming, uitkering, meer omzet in je onderneming of uit andere bronnen. Financieel gezien komt iets tot voltooiing en worden financiële projecten afgewerkt.
Als je iets bezit wat je niet wil of wat je wil niet kan krijgen, dan zal de Volle Maan dingen rechtzetten. Iets loslaten kan emotioneel zijn, dus maak onderscheid tussen wat echt nodig is en wat je kunt missen.
Mercurius is jouw financiële planeet. Door Mercurius in Vissen van 3 maart tot 19 maart 2023 kan er ook geld vrijkomen vanuit de belastingdienst, verzekeringen of erfenis.
Het is een goed moment om eerst openstaande facturen te betalen. Nu niet met een nieuw project beginnen, eerst afmaken waar je mee bezig bent. Pas op met speculaties. Neem geen onnodige risico’s.
Asteroïde Ceres gaat van 26 maart tot 6 mei 2023 retrograde in Maagd en dat kan in het Huis van Financiën de oorzaak zijn van financiële stress. Er is dan sprake van financiële verplichtingen en het gevoel dat je geen financiële back-up krijgt, geconfronteerd wordt met je tekortkomingen of dat er geld tekort is, ook al is dat niet het geval.

Gezondheid
De Nieuwe Maan van 20 februari 2023 viel in het 8e Huis van Diepgang en deze invloed vraagt in de eerste helft van maart 2023 om in contact te komen met je ziel en innerlijke kracht.
Verborgen angsten machts- en controlekwesties komen aan de oppervlakte om te worden geheeld.
Leeuw moet rekening houden dat jouw gezondheid te lijden kan hebben door overwerk en overprikkeling. Raadzaam is om een strakke planning aan te houden om stressvolle omstandigheden te voorkomen. Ontspanningsmethoden zoals yoga en meditatie, maar ook regelmatig bewegen en gezonde voeding helpen jou om fit te blijven.
Voorkomen is beter dan genezen, dus een gezonde levensstijl is van het allergrootste belang.
Door de invloed van Mars in Kreeft in het Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten van 26 maart 2023 tot 20 mei 2023 is Leeuw bewust en resoluut bezig met het aanpakken van onbewuste problemen om alle overbodige bagage uit het verleden los te laten.
Deze transit kan wel leiden tot meer stress, hoofdpijn, een infectie, uitslag of koorts.

Advies
Vanaf 15 maart 2023 is de rode planeet Mars weer terug op 25º Tweelingen, het punt vanwaar deze retrograde eind oktober 2022. Voor Leeuw het startsein om van start te gaan met nieuwe projecten en ook de Grote Weldoener Jupiter in Ram zet alles in beweging en laat je groots denken of het nu gaat om je professionele ambities of een reis naar een verre bestemming.
Wees niet te enthousiast, Leeuw.
Er kan onverwacht tegenslag zijn waardoor het raadzaam is om te wachten met nieuwe projecten, want je moet alle zeilen bijzetten om een situatie onder controle te krijgen en te houden. Het kan te maken hebben met roddel, laster, kritiek of concurrentie.
Wacht en observeer, Leeuw. Jouw kans op gerechtigheid komt eraan!

error: Content is protected !!