Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Boogschutter november 2017

Algemeen
De meeste planeten staan nog de bovenkant van de Boogschutter-horoscoop, maar daar komt verandering in. De carrière en wereldse doelen worden vanaf de tweede helft van november 2017 steeds minder belangrijk. Jouw carrière vergt in deze periode nog veel aandacht waardoor er minder tijd is voor je familie en privéleven. De uitdaging deze maand is om een gezonde balans te vinden tussen carrière en je privéleven. Carrière en privéleven moet je zien als één geheel. Het ene kan niet zonder het andere. In de komende maanden ligt het initiatief bij jou in het bereiken van doelen en van persoonlijk geluk. Spiritualiteit speelt deze maand een grote rol.

Liefde en Relaties
Het is aan te raden om bestaande relationele problemen op te lossen. Dat kan zijn met je huwelijkspartner of geliefde, maar ook je zakelijk partner, klanten of collega’s. Vrienden spelen ook deze maand een grote rol bij de liefde. Vrienden proberen te koppelen of bemiddelen wanneer er ruzie is tussen jou en je geliefde. Mars is jouw planeet van de Liefde. Met de invloed van Mars in Weegschaal bloeit jouw sociale leven en jouw liefdesleven. Je durft nu eerder een eerste stap te zetten.

Familie en Huis
In de komende maanden heb je de kracht en het vermogen om ongewenste omstandigheden te veranderen. Dat is iets wat je moet doen. Voor jezelf en voor je gezin.
De planetaire verschuiving van de bovenste helft naar de onderste helft van de Boogschutter-horoscoop gaat om het bereiken van persoonlijk geluk en welzijn, maar ook om huiselijke problemen aan te pakken. In de komende maanden kan er een verhuizing, een verbouwing of renovatie of gezamenlijke vakantie zijn. In ieder geval komt er meer tijd voor je gezin of familie om de onderlinge band te versterken, maar ook om op een directe en onafhankelijke manier nieuwe voorwaarden te scheppen. Jouw leiding en houding is de sterke schouder die nodig is in jouw gezin.

Carrière
De Volle Maan van 4 november 2017 valt in jouw Huis van Werk. November 2017 staat hiermee in het teken van het afwerken van bestaande projecten op het werk en thuis. Een feestje om het te vieren, Boogschutter? De Volle Maan laat ook zien dat het tijd is om een eventuele problemen met een zakenpartner of klant op te lossen.
Ook de tijd bij uitstek om het thema veiligheid en ergonomie op het werk aan te kaarten. Pas op dat je niet te veel hooi op je vork neemt. Wees liever tevreden met een kleine prestatie dan jezelf te verliezen in een groot project dat meer kost dan je lief is. November 2017 is een gunstige maand voor studenten, spiritualiteit, de academische wereld en voor de reisbranche.

Financiën
Je gaat meer verdienen en daardoor komt er ontspanning in het financiële stuk waar je eerder zo je hoofd over had gebroken.
Financiële projecten vereisen echter meer vooronderzoek voordat je een beslissing kunt nemen. Doe dus eerst je huiswerk, Boogschutter. Vanaf eind december 2017 zal Saturnus Pluto in Steenbok vergezellen die al sinds begin 2009 door jouw Huis van Financiën reist. Saturnus leert je de waarde van bezit, anders met geld om te gaan en goede beslissingen te nemen om een stabiele financiële basis te krijgen, voor nu en in de toekomst. Zorg dus nu voor een financiële buffer.
Vanaf de tweede helft van november 2017 laat de invloed van Saturnus de financiële strategieën van Boogschutter herzien om deze waar nodig te corrigeren.

Gezondheid
De Volle Maan van 4 november 2017 valt in jouw Huis van Gezondheid. Een prachtig moment om het besluit te nemen om meer te gaan bewegen en gezonder te gaan eten.
Het is de hoogste tijd om aandacht te schenken van je lijf en leden. Je hebt de neiging om maar door te gaan en dat is niet goed. Minder hard werken. Minder eten, minder drinken, minder roken. En nog beter: stoppen met roken! Meer aan jezelf denken!
De Nieuwe Maan in het Huis van Kosmisch Bewustzijn van 18 november 2017 laat je terugkeren naar de Bron. Rust, ontspanning, een retraite of gewoon slaap inhalen om jezelf te herstellen.
Het vinden van een evenwicht tussen werk en rust.

Advies
Door de invloed van Saturnus in jouw eigen teken, heb je ook in dit jaar te maken gekregen met karmische lessen, Boogschutter. Het was jouw proces van volwassenwording en verbreding van levensfilosofie, het karmische proces dat eind 2014 is begonnen. Saturnus blijft tot 20 december 2017 in jouw teken. Je hebt dan de kans gekregen om belangrijke veranderingen aan te brengen in je leven. Spiritualiteit speelt ook in november 2017 een grote rol. Spirituele doorbraken zijn mogelijk. Vooral nu is het de tijd voor een diepgaande studie of ontwikkeling van een spirituele praktijk. Ook gunstige periode voor de behandeling van psychosociale problemen, maar ook van financiële problematiek of gezondheidskwesties.

 

error: Content is protected !!