Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten bevinden zich in februari 2024 nog aan de Nachtkant van de Weegschaal-horoscoop.Weegschaal bevindt zich in de fase van voorbereiding voor nieuwe professionele groei.
De Nacht gaat over opbouw van krachten, het vinden van emotioneel welzijn, innerlijke rust en geluk, familie en huiselijke activiteiten. Samenwerking, sociale vaardigheden en consensus worden steeds belangrijker om je doelstellingen te bereiken.
De focus in februari 2024 ligt op relaties, de liefde, gezondheid, dagelijks werk en huiselijke aangelegenheden.
Mercurius in Waterman kan in de tweede helft van februari 2024 voor verwarring zorgen.

Liefde en Relaties
De Volle Maan in Leeuw van 25 januari 2024 viel in het elfde Huis van Sociale Betrokkenheid, vriendschappen en gemeenschappen. Deze invloed kan in de eerste helft van februari 2024 onverwachte verschuivingen in de groepsdynamiek met zich meebrengen.
Door de invloed van Mercurius in Steenbok tot 5 februari 2024 is het is goed om elkaar wat ruimte te geven. De Nieuwe Maan van 9 februari 2024 in Waterman gaat over het herontdekken van jouw creatieve zelf en het herontdekken van de ware betekenis van plezier en geluk. Er kan een nieuwe romance zijn, een nieuw begin in je vaste relatie of het begin van een creatief project.
Mars reist van 14 februari tot 22 maart 2024 door Waterman en daardoor zijn verlangens sterker en wil je meer tijd doorbrengen met je geliefde. Geweldige tijd om samen op reis te gaan of activiteiten te ondernemen.
Mercurius in Waterman kan vanaf 17 februari 2024 voor enige chaos en verwarring zorgen. Weegschaal is op zielsniveau aan het loslaten zoals het verbreken van contacten met negatieve personen en situaties, ook beperkende overtuigingen en oude zielenpijn wanneer vertrouwen in het geding is.

Familie en Huis
Steenbok staat voor het 4e Huis van Huis en Familie voor Weegschaal.
Door de transit van Venus in Steenbok is de eerste helft van februari 2024 gunstig voor onroerend goed transacties, een huis te huren of te kopen, te renoveren of te investeren in onroerend goed. Venus in Steenbok is ook gunstig voor een familiebijeenkomst en goede gesprekken thuis en samen plannen te maken. De invloed van jouw planeet Venus in Steenbok versterkt de goede harmonie thuis en geeft vertrouwen.
Mars reist tot 13 februari 2024 ook door Steenbok, dus de eerste helft van februari 2024 is gunstig voor het doen van reparaties aan je huis, een verbouwing of verhuizing.
Asteroïde Ceres in Steenbok vanaf 7 februari 2024 blijft je herinneren dat een thuis ook een veilig thuis moet zijn, waar je je geborgen en gesteund mag voelen.

Carrière
Vissen is jouw 6e Huis van Dagelijks Werk en Gezondheid.
Saturnus in Vissen kan de oorzaak zijn van een constante druk om te moeten presteren, op je werk, maar ook bij dagelijkse bezigheden.
Saturnus in Vissen kan de oorzaak zijn van overbelasting en stress. Stress op het werk komt voornamelijk, omdat je de tijd niet goed indeelt en dat gaat ten koste van je energie en je gezondheid. Saturnus is Vadertje Tijd. Door een goed tijdschema aan te houden, heb je overzicht en kun je gericht dingen van je lijstje strepen.
Door meer structuur en orde ben je beter georganiseerd en dat is ook beter voor je gezondheid.
Als je je geen voldoening hebt of krijg van je dagelijkse werk, dan is het goed om je te beraden op een volgende stap en op zoek te gaan naar een baan die wel bij je past. Mercurius in Vissen vanaf 24 februari 2024 is gunstig voor een sollicitatiegesprek of voor het (her) organiseren van werkzaamheden en taken. Maak verstandige keuzes, Weegschaal.

Financiën
Jouw planeet Venus reist tot 16 februari 2024 door Steenbok.
De eerste helft van februari 2024 is financieel gunstig voor onroerend goed transacties, een huis te huren of te kopen, te renoveren of te investeren in onroerend goed.
Er kunnen zich nieuwe mogelijkheden voordoen voor gezamenlijke investeringen of zakelijk partnerschap.
In februari 2024 zijn er uitgaven op het gebied van recreatie, kinderen of hobby’s.
Financiële mogelijkheden ontstaan door krachten samen te bundelen, te bloggen, reizen en informatica, ideeën te delen en actief te zijn op sociale media.

Gezondheid
Vissen is jouw 6e Huis van Dagelijks Werk en Gezondheid. Saturnus in Vissen kan de oorzaak zijn van een constante druk om te moeten presteren, op je werk, maar ook bij dagelijkse bezigheden. Nervositeit en angst kunnen fysieke spanning veroorzaken. Een gezondheidsprobleem dwingt je om je levensstijl te veranderen. Gezondheidsproblemen kunnen door stress de kop opsteken, dus neem extra voorzorgsmaatregelen
Verborgen spanning kan leiden tot apathie, maar als dat gebeurt, dan trekt Mercurius in Steenbok tot 5 februari 2024 je als vanzelf over de streep.
Mercurius in Vissen vanaf 24 februari 2024 is een ideaal moment voor medische onderzoeken.
Op 24 februari 2024 is er een Volle Maan in Maagd (12e Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten). Door deze subtiele en spirituele invloed krijg je aan het eind van februari 2024 behoeft aan rust, introspectie, ontspanning en meditatie. Tijd voor jezelf, pauze, tijd om verbinding te maken met het onderbewuste……tijd om slaap in te halen of een korte vakantie in te lassen om innerlijk evenwicht te (her)vinden en emotionele bagage los te laten.

Advies
Door de invloed van Noordknoop in Ram ga je steeds meer de relatie met jezelf en de wereld versterken, ontwikkelen of verbeteren. Vanuit de Kosmos ontvang je precies wat je nodig hebt om je innerlijke motieven en die van anderen te begrijpen.
De verschuiving van Pluto naar Waterman laat grote veranderingen zien in je kinderen (of je eigen innerlijk kind). Kinderen moeten kunnen spelen om zich te kunnen ontwikkelen en dat is iets dat jij ook mag doen. Tijd om opruiming te houden in je huis, je hoofd en je hart.
Door meer structuur en orde in je dagelijks leven door te voeren ben je beter georganiseerd en zo hou je tijd over jezelf.

 

 

error: Content is protected !!