Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Algemeen
Jouw persoonlijke en universele zonnecyclus is in de groeiende fase, want
de Nieuwe Maan van 4 februari 2019 valt in Waterman! Van harte gefeliciteerd, Waterman!
De meeste planeten staan aan de linkerkant van de Waterman-horoscoop.
Februari 2019 is gericht op jou en op jouw eigen innerlijke kracht. Jouw persoonlijke kracht is nog heel sterk, dus de wereld past zich aan jou aan in plaats van andersom.
Februari 2019 is een gunstige maand voor je carrière en liefde.

Liefde en Relaties
De Volle Maansverduistering in Leeuw van 21 januari 2019 viel in jouw Huis van Relaties.
In jouw sociale kring kunnen zich ingrijpende emotionele veranderingen voordoen zoals in het leven van een goede vriend, geliefde of zakenpartner. Er komen veranderingen die je niet had verwacht. Het kan leiden tot een breuk of juridische verwikkelingen, maar ook een nieuwe relatie, huwelijk, zakelijk contract of serieuze toezegging. Deze kosmische gebeurtenis brengt ook verborgen problemen in de relatie aan het licht. Durf je jezelf open te stellen of bouw je een muurtje om je hart uit angst om gekwetst te worden? Je gaat jezelf bevrijden van iedereen met een negatieve invloed en je alleen nog richten op degenen die een waardevolle bijdrage leveren aan je leven. Mercurius is jouw planeet van de Liefde. Mercurius reist nog tot 10 februari 2019 door Waterman en dan mag je het onverwachte verwachten! Vanaf 11 februari 2019 zijn gevoel en verstand met elkaar in gevecht en dat is een hele grote uitdaging.

Familie en Huis
Uranus in Ram blijft nog tot 7 maart 2019 invloed uitoefenen op de relatie met broers, zussen, ooms, tantes, kennissen of buren. De onderlinge relatie is in de afgelopen zeven jaar door Uranus in Ram veranderd of de onderlinge relatie is op de één of andere manier verstoord geraakt.
Emotionele banden met het verleden worden aangehaald of verbroken. Dit kan bevrijdend zijn.
Voorlopig kan dit van grote invloed zijn op je privé-leven.
Op 13 februari 2019 is Mars conjunct Uranus en door deze invloed is er onverwacht nieuws of onverwachte ontwikkelingen waardoor je waarschijnlijk meer tijd met familie en vrienden zal doorbrengen. Vanaf 15 februari 2019 reist Mars door Stier. Stier symboliseert jouw Huis van Familie en Huis. Tot eind maart 2019 heerst er thuis een dynamische sfeer, er is iets wat onrust, onenigheid of verandering veroorzaakt waardoor de rust en stabiliteit wordt verstoord. Er kan sprake zijn van ruzie, een verhuizing of renovatie, het kopen of verkopen van een huis of onroerend goed.

Carrière
De Volle Maansverduistering in Leeuw van 21 januari 2019 was de kosmische poort naar een succesvolle periode van samenwerking en ontwikkelingen in de carrière en je privéleven.
Tijdens deze periode ben je bezig met het opbouwen van een nieuw fundament onder je carrière, zoals solliciteren naar een nieuwe baan of het volgen van een bedrijfsgerichte opleiding.
Je krijgt echter deze maand wel te maken met wat vertraging, omdat je wordt afgeleid door privé-omstandigheden. Je werkt graag voor jezelf, maar het is raadzaam om jezelf niet teveel af te sluiten van collega’s. Binnenkort gaat het om samenwerking en dan heb je medewerking en ondersteuning hard nodig om doelen te behalen. Een inzicht in de tweede week van februari 2019 opent je ogen.

Financiën
Neptunus is jouw planeet van het Geld. Door Neptunus in jouw Huis van Financiën is het moeilijk om de controle over je financiën te houden of je krijgt niet de beschikking over relevante financiële informatie. De Volle Maan van 19 februari 2019 valt in jouw Huis van Gedeelde Financiën.
De Volle Maan belicht financiële aangelegenheden van je huwelijkspartner, zakelijk partner, of geliefde. In de komende twee weken komt er geld vrij vanuit een verzekeringspolis, belasting, alimentatie, aflossing of lening. Het aangaan van financiële partnerschappen en financiële overeenkomsten zoals investeringen en aanbestedingen worden door deze Volle Maan begunstigd tot medio volgende maand. Waterman ziet met deze Volle Maan de financiële resultaten zoals een dividenduitkering of rendement vanuit beleggingen.
Vanaf 19 februari 2019, met de Zon in Vissen, kan er onroerend goed worden gekocht of verkocht met de hulp van familie of vrienden.

Gezondheid
De Zonsverduistering in Steenbok van 6 januari 2019 viel in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en leidt in de komende maanden naar belangrijke veranderingen in je geestelijk leven en je beleving van spiritualiteit. Februari 2019 is een maand van vernieuwde levenskracht!
Je hebt een duidelijke weg ingeslagen. Het is volle kracht vooruit en dat merk je ook aan je gezondheid. Vanaf 20 februari 2019 heb je meer kans om griep of verkoudheid op te lopen.
De Maan staat symbool voor jouw gezondheid. Iedere keer als de Maan in haar Wassende fase is, gaat het met jouw gezondheid ook beter. Nieuwe en Volle Manen zijn altijd goede energieke en vitale dagen voor jou en voor je gevoel van welbehagen. Op 4 februari 2019 is het Nieuwe Maan in jouw eigen teken en op 19 februari 2019 is het Volle Maan.

Advies
Februari 2019 staat in het teken van verbetering. Je gaat je alleen nog richten op degenen die een waardevolle bijdrage leveren aan je leven en dat betekent grote schoonmaak in je sociale leven.
Blijf wel spaarzaam. Geef alleen geld uit als het echt nodig is.
Vertrouw niet altijd op financieel advies. Vertrouw op je eigen gevoel en hou altijd de regie in eigen hand.

error: Content is protected !!