Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Jaarhoroscoop 2020 Boogschutter

 

 

 

 

Algemeen

Het jaar 2020 staat garant voor vele veranderingen in het leven van de Boogschutter.

Maar liefst twee Verduisteringen in het Huis van Persoonlijkheid bevestigen dit feit.

De Maansverduistering in Boogschutter van 5 juni 2020 is het begin van een nieuwe cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gevestigd op wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven.

De Zonsverduistering in Boogschutter van 14 december 2020 is de kosmische poort naar een periode van een nieuw begin, een nieuwe jij, nieuwe vormen van communicatie, kansen en ongekende mogelijkheden. Het jaar 2020 wordt gekleurd door reizen, een nieuwe relatie, nieuwe taal, nieuwe vrienden en familie of een nieuwe baan.

Liefde en Relaties

De Zonsverduistering van 26 december 2019 geeft de Boogschutter in de eerste zes maanden van 2020 de kracht om emotionele problemen binnen de relatie te overwinnen.

Februari 2020 staat in het teken van liefde en romantiek. Wees wel voorzichtig. Niet over een nacht ijs gaan, Boogschutter. Maart 2020 laat zien dat je terughoudend moet zijn met het aangaan van nieuwe relaties. Er komt in 2020 een nieuwe sociale kring, dit is een kosmisch proces, dus het gebeurt je gewoon. Wat de afgelopen jaren verloren is gegaan wordt vervangen door nieuwe connecties die beter aansluiten bij je nieuwe leven.

In het voorjaar van 2020 richt de Boogschutter zijn of haar pijlen op een nieuwe relatie. In de loop van het jaar worden nieuwe vriendschappen en zakelijke relaties gevormd.

Vanaf eind juni 2020 tot begin januari 2021 reist Mars door Ram. Tijdens deze periode zijn er feestjes en sportieve activiteiten, dus kans op een nieuwe romance! De Maansverduistering in Tweelingen van 30 november 2020 valt in jouw Huis van Relaties. In de komende zes maanden kunnen er ingrijpende emotionele veranderingen zijn in de relatie met een goede vriend, geliefde of zakenpartner. Het kan leiden tot een breuk of juridische verwikkelingen, maar ook een nieuwe relatie, huwelijk, zakelijk contract of serieuze toezegging is mogelijk.

November 2020 en december 2020 staan in het teken van romantiek, samen delen en samenzijn. Prachtige maanden om op reis te gaan!

Carrière

Uranus in Stier blijft tot begin juli 2025 in jouw Huis van Werk.

Tijdens deze periode komen er veranderingen in je dagelijkse routine en op de werkplek. Belangrijke contacten voor de toekomst komen in de eerste helft van het jaar op je pad.

In januari 2020 kan de Boogschutter onzeker zijn over vervolgstappen. Bij twijfel niet inhalen, dus neem de tijd om na te denken. April 2020 is een gunstige maand voor persoonlijke en professionele vooruitgang, dus een goede maand om te solliciteren.

Mei 2020 is een maand van vooruitgang, dus ga ervoor. Juni 2020 is de maand van vooruit plannen en voorbereiding. Een goede voorbereiding is het halve werk.

In juli 2020 wil je weten waar je aan toe bent en ga je op zoek naar antwoorden.

Augustus 2020 is lastige maand van beproevingen. Niets forceren, Boogschutter.

Ook september 2020 kan een maand van uitdagingen zijn, dus neem afstand.

Oktober 2020 staat in het teken van de positive ontwikkelingen in de carrière, zakelijke ondernemingen en financiën. Mercurius retrograde in Vissen van half februari tot half maart 2020 kan lastig zijn, want samenwerking is dan niet vanzelfsprekend en er kan achterstand ontstaan. Ook Mercurius retrograde van half juni tot half juli 2020 en van half oktober tot half november 2020 kan duiden op tegenslag en vertragingen. Het is als zwemmen tegen de stroom in, maar er zit niets anders op.

Financiën

De Zonsverduistering in Steenbok van 26 december 2019 viel in jouw Huis van Financiën. Deze Zonsverduistering duidt in de eerste zes maanden van 2020 op een verbetering van jouw financiële situatie en de komst van nieuwe financiële mogelijkheden in het komende halfjaar.

Door de invloed van de Grote Weldoener Jupiter in Steenbok mag Boogschutter tot eind 2020 rekenen op een financiële meevaller, beloning, schenking, verkoop van een huis of loterij.

De conjunctie van Saturnus en Pluto in Steenbok heeft grote invloed op geld, waarden, zelfrespect en bezittingen. Boogschutter gaat door omstandigheden anders om met geld en bezit.

Door de invloed van Mars in Steenbok van 17 februari tot 30 maart 2020 komt er meer geld binnen. Het is echter een jaar om voorzichtig te zijn met investeringen.

De totale Zonsverduistering van 21 juni 2020 valt in jouw Huis van Gedeelde Financiën zoals verzekeringen, hypotheek, belastingen etc.. Deze Zonsverduistering is van invloed op de financiën van je partner waardoor ingrijpende financiële wijzigingen noodzakelijk zullen zijn, bijvoorbeeld investeringen, strategieën en financiële planning en ondersteuning. Er zijn wellicht in de afgelopen maanden geheime of onrealistische financiële beslissingen genomen en deze Zonsverduistering brengt dit in het komende halfjaar aan het licht. Deze Zonsverduistering is de poort naar nieuwe financiële mogelijkheden. Oktober 2020 staat in het teken van positieve ontwikkelingen in de carrière, zakelijke ondernemingen en financiën. December 2020 is de beste maand voor zakenreizen en overzeese transacties.

Familie en Huis

De totale Zonsverduistering in Waterman van 24 januari 2020 verandert de manier van communicatie met naaste familieleden, vrienden en familie. Door de Zonsverduistering in jouw Huis van Communicatie wordt het in het komende halfjaar gemakkelijker om te communiceren met naaste familieleden en te zeggen wat je denkt. De band met kinderen en partner wordt versterkt.

De rode Strijder Mars reist van 14 mei 2020 tot 28 juni 2020 door het Huis van Familie en Huis. Met deze energie gaat Boogschutter grote opruiming houden en ruimte maken voor huiselijke activiteiten zoals reparaties, decoreren of familie activiteiten.

Door de invloed van Mars is Boogschutter meer beschermend en wil de leiding nemen over het huis en familie.

Vanaf eind juni tot begin januari 2021 reist Mars door Ram. Tijdens deze periode is Boogschutter bezig met hobby’s en creatieve bezigheden. Boogschutter vindt het fijn om een feestje thuis te organiseren voor familie en vrienden of sportieve activiteiten organiseren met je kinderen of kinderen in de familie of directe woonomgeving.

Gezondheid

Mars in Schorpioen reist nog tot 3 januari 2020 door jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn.

Boogschutter begint het jaar 2020 dus met het opruimen van oude pijn uit het verleden.

Door de invloed van Mars ben je vastbesloten om de overvolle emotionele rugzak voor nu en altijd achter te laten. Met de hulp van Mars kun je aan het begin van 2020 alle

oude pijn en zorgen achter je laten. De Zonsverduistering van 10 januari 2020 valt in jouw Huis van Communicatie. In het komende halfjaar ga je dingen uit het verleden loslaten en komt er rust in je hoofd. Het wordt gemakkelijker om te communiceren en te zeggen wat je denkt.

Tot 10 januari 2020 is Uranus retrograde in Stier. Vooral nu de retrograde Uranus langzaam ontwaakt uit zijn retrogradeslaap, is de Boogschutter extra gericht op het aanbrengen van  veranderingen in werkpatronen en verplichtingen. Die veranderingen zijn hard nodig, want als je dat niet doet, dan kun je ziek worden als gevolg van stress.

Met de aanpassingen die je hebt gedaan aan het begin van 2020 hoeft Boogschutter zich geen zorgen te maken. Aan het begin van 2020 heb je last van vermoeidheid en pijnlijke spieren, maar zodra de lente aanbreekt, kom jij vanzelf weer tot leven.

Let op je voeding om gezond en fit te blijven. Neem de tijd om te ontspannen en uit te rusten om een gevoel van innerlijke vrede en tevredenheid te bewerkstelligen.

Advies

Uranus in Stier blijft tot begin juli 2025 in jouw Huis van Werk.

Tijdens deze periode komen er veranderingen in je dagelijkse routine en op de werkplek.

Boogschutter  verandert van baan die je meer vrijheid biedt en komt in opstand tegen plichten en verantwoordelijkheden in het dagelijkse leven. Het is goed om  in 2020 veranderingen aan te brengen in het dagelijks leven wanneer je het gevoel hebt van beperking of wanneer het werk te veel verplichtingen met zich meebrengt.

Een nieuwe uitdaging, een studie, bedrijfsgerichte cursus of herscholing of met nieuwe technieken werken gaan aan het eind van 2020 hun vruchten afwerpen.

error: Content is protected !!