Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Weegschaal juli 2017

Algemeen
Juli 2017 staat grotendeels in het teken van jouw carrière, maar ook je privé-leven, familiebelangen en je partner vragen ook jouw aandacht. In deze periode van het jaar zijn samenwerking en consensus niet direct nodig om doelstellingen te bereiken. Jouw liefdesleven kan een beetje ingewikkeld kan zijn, maar dat wordt weer goedgemaakt door grote stappen te zetten in je carrière.

Liefde en Relaties
Juli 2017 is een wat lastige maand voor wat betreft de liefde. Deze maand krijg je in je relatie te maken met uitdagingen die te maken hebben met familieomstandigheden. Het is raadzaam om deze maand geen grote beslissingen te nemen in je relatie. Plannen vallen in duigen en meermalen moet je een beroep doen op je improvisatievermogen om er het beste van te maken.
In de eerste helft van juli 2017 spelen vriendschappen en je sociale leven een grote rol. Een feestje of bijeenkomst haalt je uit de sleur en brengt nieuwe perspectieven.
In de loop van de maand komt er meer ontspanning voor jullie. De vrije Weegschaal vindt de liefde op plekken waar veel mensen samenkomen.

Familie en Huis
De Volle Maan van 9 juli 2017 valt in jouw Huis van Familie en Huis. Juli 2017 laat een maand zien met plannen om te verhuizen of er is een daadwerkelijke verhuizing, renovatie of veranderingen in en om het huis om een eigen plekje te creëren om jezelf te kunnen zijn. Het gaat om grenzen stellen in letterlijke en figuurlijke zin. Saturnus in Boogschutter vraagt je ook deze maand om de relatie met naaste familieleden zoals broers en zussen te verbeteren. Wat betekent thuis en familie voor jou? Wie is je echte familie? Biedt jouw huis jou de bescherming en veiligheid die je nodig hebt? Problemen zijn kosmische uitdagingen die bedoeld zijn om jou de juiste weg te wijzen.

Carrière
De Nieuwe Maan van 24 juni 2017 viel in jouw Huis van Carrière. Het planetaire recept voor nieuw succes en erkenning in je carrière en studie! Nieuwe deuren gaan ook deze maand voor je open. Mars in Kreeft reist tot 20 juli 2017 door jouw Huis van Carrière. Dus de eerste drie weken van juli 2017 zijn heel ambitieus en gedreven. Deze periode is gericht op lange termijn plannen en nieuwe doelstellingen. Ook zijn er grote ontwikkelingen in je eigen bedrijf en dat komt grotendeels door de steun van familie en vrienden. Voor de werkzoekende Weegschaal is er goed nieuws. Het is mogelijk dat de dingen niet altijd uitwerken zoals je had gepland. Je wil zoveel en je kunt niet alles hebben. Een teleurstelling is een mooie kosmische kans om te groeien. Aan het eind van de maand wacht een leuke verrassing op het werk.

Financiën
Jouw financiële situatie ziet er deze maand goed uit, Weegschaal. In ieder geval komt er steeds meer verbetering in de financiële situatie. Juli 2017 is een gunstige maand om een investering op de langere termijn te doen. In feite is juli 2017 de opmaat naar oktober 2017 wanneer de Grote Weldoener Jupiter door Schorpioen zal reizen. Schorpioen is de deur van jouw Huis van Financiën. Samenwerking is ook deze maand van wederzijds belang om financiële doelen te bereiken.

Gezondheid
Jouw gezondheid vraagt wel je warme aandacht in de eerste drie weken van juli 2017. Je hebt veel rust en ontspanning nodig. Je hebt last van stress en vermoeidheid. Stel je grenzen, Weegschaal. Sporten is leuk zolang je niet over je grenzen gaat. Neem je rust als het je teveel wordt. Ga op tijd naar de dokter. Beter een keer teveel dan een keer te weinig. Let ook op je voeding en laat koffie staan. Of probeer minder koffie te drinken! Vanaf 23 juli 2017 is er een duidelijke verbetering te zien. Je energiepeil ligt hoger met de Zon in Leeuw!

Advies
Alle ogen zijn op jou gericht in deze ambitieuze maand, Weegschaal! Je vindt het heerlijk om in de schijnwerpers te staan. Laat je meevoeren met deze kosmische stroom en ga niet overdrijven. Maak de overweging bij alles wat je tegenkomt of het echt belangrijk is voor jou en maak dan de keuze. Je kunt niet alles hebben! Neem je rust tussendoor en put jezelf niet uit. Maak liever tijd vrij voor je vrienden om samen gezellige uurtjes te beleven!

error: Content is protected !!