Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan nog steeds aan de onderzijde van de Vissen-horoscoop.
De Nachtkant gaat over innerlijke verwerking, familie en huiselijke omstandigheden. Het is een periode van voorbereiding en evaluatie voor wat betreft je carrière, want volgende maand komt hier verandering in.
De nadruk ligt in juni 2023 op liefde, carrière, werk, huis, gezin en familie.
De transit van Jupiter door Stier is de ondersteunende factor voor Vissen. Vissen herontdekt zingeving en wat er werkelijk toe doet in het leven, alles wat de moeite waard is om voor te leven.

Liefde en Relaties
Asteroïde Ceres in Maagd reist nog tot 21 juni 2023 door het 7e Huis van Relaties.
Door de invloed van Ceres wil je alleen maar relaties die jou ondersteunen en voeden, maar in een relatie wil jij ook de voedende en ondersteunende factor zijn.
Vissen hoeft in juni 2023 niet veel moeite te doen om avances te maken, want de rollen zijn nu omgedraaid. De single Vissen hoeft alleen maar af te wachten, want er wordt moeite gedaan om jou te verleiden of te plezieren.
In de vaste relatie is dat niet het geval. Vissen moet dan moeite doen om de relatie spannend te houden. Aan het einde van juni 2023 is de balans weer hersteld en kan er sprake zijn van een zwangerschap of andere vorm van uitbreiding.
De planetaire verschuiving naar de bovenste helft van de Vissen-horoscoop geeft aan dat vanaf volgende maand samenwerking en aanpassing steeds belangrijker worden.

Familie en Huis
De invloed van de Nieuwe Maan in Stier van 19 mei 2023 in het 3e Huis van Communicatie en Onderwijs laat zien dat in de eerste helft van juni 2023 thuis en in de familie gesprekken worden gevoerd om de lucht te klaren. Kies je woorden zorgvuldig, want wat je zegt is essentieel.
Financiën kunnen de hele maand onder druk staan waardoor en spanningen zijn in het gezin en familie.
De Nieuwe Maan in Tweelingen van 18 juni 2023 valt in het 4e Huis van Familie en Huis.
Wat betekent voor jou in letterlijke en figuurlijke zin “thuiskomen”? Wat betekent ”familie” voor jou? Wie beschouw je als” familie”? Familie is een integraal onderdeel om je bestemming te vinden in dit leven. Het huis waar je woont komt overeen met de mate van stabiliteit in jezelf.
Niet altijd is een huis een “thuis” en er kan sprake zijn van spanningen doordat onze persoonlijke ruimte en vrijheid steeds verder wordt ingeperkt. Deze Nieuwe Maan brengt je terug naar de basis, naar je roots om het contact met familie te herstellen.

Carrière
De Volle Maan in Boogschutter van 4 juni 2023 valt in jouw Huis van Carrière en Bestemming.
Deze Volle Maan is de opmaat naar een periode waarin er dingen gaan veranderen in je carrière of je houding ten aanzien van je werk gaat veranderen. Een project komt tot ontwikkeling.
Een mooi moment om carrièreplannen in werking te stellen waar je al een tijdje mee rondloopt. Deze Volle Maan brengt echter ook ergernissen in zakelijke en privé-relaties aan de oppervlakte. Je kunt je wel blijven ergeren, maar er komt een moment dat je gedwongen bent om er iets aan te doen. Het gaat nu vooral om gezamenlijke verantwoordelijkheden.
Juni 2023 is een gunstige maand voor alle vormen van creativiteit en studie in de creatieve richting, geneeskunde en techniek.
De transit van Mars in Leeuw door het 6e Huis van Werk maakt Vissen enthousiast, productief en extra gemotiveerd om te werken. Deze inzet kan ook leiden tot overbelasting en stress, want Vissen legt dan de lat hoger voor zichzelf. In juni 2023 kun je besluiten om van baan veranderen als het werk geen voldoening geeft of veranderingen aanbrengen op de werkplek. Juni 2023 is geen gunstige maand voor zakelijke reizen.

Financiën
Op 20 april 2023 viel de Zonsverduistering in Ram in jouw tweede Huis van Financiën. Ook in juni 2023 is deze kosmische gebeurtenis van diepgaande invloed op de financiële situatie van Vissen. Er kan geld vrijkomen van de belastingdienst, goedkeuring voor een lening of hypotheek, nieuwe inkomstenbronnen zoals een loonsverhoging, nieuwe baan, nieuwe klanten of tweede baan.
In ieder geval kunnen er zich financiële kansen voordoen of Vissen ziet de resultaten van financiële plannen en beslissingen. Op je werk krijg je het steeds drukker. Vissen gaat meer geld verdienen, maar dat komt ook met meer verantwoordelijkheden.
Raadzaam is om zelf je financiën te beheren in plaats van deze taak aan derden toe te vertrouwen.
Juni 2023 is geen gunstige maand om uit te breiden of nieuwe projecten op te starten.

Gezondheid
De retrograde Pluto in Waterman in het 12e Huis van Kosmisch Bewustzijn daagt Vissen tot medio juni 2023 uit om naar binnen te gaan om de weg naar zichzelf terug te vinden.
Vissen is dan meer op zichzelf en heeft de behoefte om zich terug te trekken om emotionele patronen los te laten en te verwerken.
De invloed van de Maansverduistering in Schorpioen van 5 mei 2023 in het 9e Huis van Hoger Bewustzijn geeft inzichten vanuit je hoger bewustzijn over wat waarheid en gerechtigheid is. Vertrouwen op je eigen gevoel en dit met je gedachten ondersteunen geeft een gevoel van ongekende kracht.
Saturnus in Vissen (Het Huis van Persoonlijkheid) houdt een oogje in het zeil en helpt je geaard te blijven. Saturnus is realisme en maakt Vissen innerlijk sterker. De balans tussen realiteit en fantasie wordt hiermee hersteld en helpt je illusies te laten gaan en je te ontdoen van alle overbodige bagage.
Een gezond dieet, rust, meditatie, ontspanning, yoga en regelmatig bewegen in de vrije natuur is raadzaam om je mentale en fysieke conditie op peil te houden.

Advies
Jupiter in Stier is jouw kosmische steun in de rug zijn alles wat je doet, Vissen.
Mocht je toch tegenstand ervaren, dan moet je gewoon geduldig zijn, want er komen door de invloed van Uranus in Stier vanzelf kansen op je pad.
De invloed van de Maansverduistering van 5 mei 2023 kan op het gebied van je studie of carrière een doorbraak of openbaring laten zien.
In elke relatie, zowel zakelijk als privé is het belangrijk om de ander te waarderen en te begrijpen. Om dat te doen is het goed om erachter te komen wat jouw verlangens zijn.
Wanneer je emoties onder controle weet te houden ben je na rijp innerlijk beraad in staat om de beste resultaten te behalen en processen met succes af te ronden.

 

error: Content is protected !!