Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Kreeft juni 2017

Algemeen
Juni 2017 is een heel krachtige maand voor de Kreeft. Vooral je carrière en financiën worden krachtig ondersteund door Uranus in Ram en de Noordermaansknoop in Leeuw. Jouw inzet van de afgelopen maanden werpt nu haar zoete vruchten af. Je krijgt wat je verdient.

Liefde en Relaties
Het sleutelwoord deze maand is toewijding.
Het is mogelijk dat je het gevoel hebt dat je voor lief wordt genomen in de relatie. Wanneer je dat voelt, dan is het hoog tijd voor een nieuwe aanpak. Natuurlijk is het niet leuk en een gevoel van leegte kan heel diep gaan. Wat er ook gebeurt in relatie heeft een reden en daar kun je van leren. Juni 2017 is een goede maand om een nieuwe stap te plannen zoals een verloving! Maar natuurlijk kun je visualiseren hoe heerlijk het zou zijn om de liefde van je leven te ontmoeten! Volgende maand valt de Volle Maan in jouw Huis van Relaties en dan kan een droom waarheid worden!
De tweede helft van juni 2017 is de beste periode voor de liefde! Luister naar je hart en laat je leiden.

Familie en Huis
Bij alles wat er deze maand gebeurt de vraag stellen: wat is de les die ik hieruit mag leren? In de eerste helft van juni 2017 kun je het meeste werk verzetten thuis. De tweede helft van juni 2017 is vooral gewijd aan gezellig samen spelletjes doen! Laat jezelf niet zo opjagen deze maand. Wanneer je maar bezig blijft vergeet je te genieten van elkaar. Laat de boel de boel maar eens en ga samen naar zee. Luister naar wat de zee je wil vertellen.

Carrière
De Volle Maan van 9 juni 2017 valt in jouw Huis van het Werk. De komende twee weken laat een toename van werk zien en is er de mogelijkheid van een nieuwe baan. Jupiter gaat vanaf 9 juni 2017 weer direct en dat is goed nieuws voor je carrière, Kreeft. Jupiter draagt bij aan krijgen van een passende baan! Jupiter ondersteunt je carrière vanuit het Huis van Familie en Huis en dat betekent dat je in je carrière mag rekenen op de warme ondersteuning van je gezin en familie. Juni 2017 is een mooie maand voor de studie en bedrijfsgerichte cursussen. Welke richting je ook kiest, je inzet wordt echt beloond. Juni 2017 is een maand met kans op promotie! Juni 2017 is geen maand om achterover te gaan leunen. Door hard te werken kom je vooruit! In de tweede helft van juni 2017 moet je je hoofd erbij houden. Je bent dan geneigd om vlug te handelen en zo kun je wel iets belangrijks over het hoofd zien.

Financiën
Juni 2017 is een gunstige financiële maand. Aan het eind van juni 2017 is er een onverwachte meevaller! In juni 2017 ben je geneigd geld uit te geven aan leuke dingen. Je wil jezelf verwennen! Maar ook maatschappelijke doelen kunnen rekenen op jou warme ondersteuning. Het ondersteunen van goede doelen is goed om karma te doorbreken. Door de Noordermaansknoop in het Huis van Financiën breekt er een periode aan waarin het goede naar je toestroomt, maar dan moeten intenties wel zuiver zijn. Jouw financiële intuïtie draait op hoge toeren en dat zie je vertaald in een mooi resultaat. Deze maand is er financieel voordeel te behalen via het internet.

Gezondheid
De maand juni 2017 is een goede maand voor je gezondheid en staat in het teken van bewegen. Hoe je het doet, maakt niet uit, maar kom in actie. Hardlopen, fietsen, yoga, zwemmen of een stevige wandeling. Door te bewegen raak je stress kwijt en krijg je een betere conditie. Niet alleen fysiek in actie komen, maar laat je hersens ook werken! Door te lezen, kruiswoordraadsels, woord- en cijferspelletjes train je je hersenen en blijf je alert. Wanneer je geen stress hebt, zie je er beter uit en presteer je beter. Vergeet ook de buitenkant niet! Plan een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste of ga lekker een dagje naar de wellness.

Advies
De Nieuwe Maan van 24 juni 2017 valt in jouw Huis van Persoonlijkheid! Het begin van jouw persoonlijke nieuwe zonnecyclus. Jouw universele zonnecyclus is in haar groeiende fase. In ieder geval, van harte gefeliciteerd met je nieuw Zonnejaar, Kreeft! Tijdens deze periode van het jaar ben jij aan de bal om jouw leven inhoud te geven zoals jij dat wil. Spiritualiteit neemt een belangrijke plaats in deze maand. Neem de tijd om bij jezelf naar binnen te gaan. Wie ben je, wat wil je, waar wil ik heen? In hoeverre heeft het verleden een stempel op mij gedrukt?

error: Content is protected !!