Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Stier maart 2019

Algemeen
Het grote nieuws is dat Uranus definitief jouw teken Stier betreedt vanaf 7 maart 2019!
Maart 2019 wordt een ware ontdekkingstocht waarin je verborgen aspecten van je leven en jezelf gaat ontdekken. De focus in maart 2019 ligt op persoonlijke ambities en carrière, persoonlijk ondernemerschap en onafhankelijkheid, spiritualiteit en visie.
Het is nu jouw tijd, Stier!

Liefde en Relaties
De Volle Maan van 19 februari 2019 viel in jouw Huis van Creativiteit en Liefde. Deze kosmische invloed laat ook in maart 2019 een gezellige sociale periode zien. De Nieuwe Maan van 6 maart 2019 valt in jouw Huis van Vriendschappen, groepsprocessen en maatschappelijke betrokkenheid en versterkt deze sociale en naar buiten gerichte energie. Vrienden spelen in maart 2019 een grote rol. Naast waardevolle inzichten bieden vrienden jou emotionele en morele steun, want je bent onzeker over je gevoelens. Iemand in jouw omgeving koestert gevoelens voor jou.
De single Stier vindt de liefde in de sociale kring, op een feestje met vrienden of tijdens het netwerken. Een nieuwe liefde is in eerste instantie vriendschappelijk en vrijblijvend. Vanaf 21 maart 2019, de Lente-equinox kunnen er echter wat relationele problemen de kop opsteken. Een nieuwe relatie brengt nogal wat emotionele bagage met zich mee of het is mogelijk dat de familie het niet eens is met je partnerkeuze. Van 5 tot 28 maart 2019 gaat Mercurius retrograde in Vissen. Tijdens deze periode komt de waarheid boven tafel.

Familie en Huis
Deze maand kan er onenigheid zijn met senioren in de familie. De totale Maansverduistering in Leeuw van 21 januari 2019 had direct betrekking op je carrière, huis en familie. Ontwikkelingen in de carrière kunnen ertoe leiden dat niet alle neuzen in het gezin en familie dezelfde kant opstaan.
Je weet door rustig te blijven alles in goede banen te leiden. Venus is verbonden met de Stier. Venus vertegenwoordigt het onderbewuste verlangen om zich te verenigen met anderen.
Een goede harmonische relatie met familie en vrienden is voor jou het fundament onder jouw succes!
In je familie en gezin zijn er vele lessen te leren, van elkaar en door elkaar.
Wat er ook gebeurt, jullie hebben elkaar nodig en moeten elkaar steunen.

Carrière
Jouw persoonlijke planeet Venus reist van 2 maart tot 26 maart 2019 door jouw Huis van Carrière! Venus brengt charmante en sociale energie met zich mee en dat is bevorderlijk voor je carrière. Deze energie brengt je in contact met de juiste persoon op de juiste plek!
Mercurius gaat in maart 2019 retrograde waardoor het soms moeilijk kan zijn om gefocust en gemotiveerd te blijven, want de vaart gaat er wat uit. Stier krijgt te maken met tegenwerking en vertraging. Deze vertraging geeft Stier de tijd om plannen tegen het licht te houden, na te denken over een samenwerkingsverband of promotiedoeleinden en aanpassingen te doen. De studerende Stier moet een tandje bijzetten deze maand.
Een zakenreis legt de Stier professioneel en financieel gezien geen windeieren!

Financiën
Vanaf 19 februari 2019 betreedt de Zon het teken Vissen. Stier ziet met deze vloeiende energie meer inkomsten zoals een nieuwe baan, meer omzet in je bedrijf of investering. Maart 2019 laat daarom een maand van financiële groei zien.
Mercurius is jouw planeet van het geld. Mercurius is in maart 2019 retrograde.
Daarom is het belangrijk op tijdig je achterstallige rekeningen te betalen en niets te laten versloffen, want Mercurius retrograde kan anders voor onaangename verrassingen zorgen.

Gezondheid
Maart 2019 laat een gunstige maand zien voor je gezondheid.
Het is mogelijk dat je aan het begin van maart 2019 te maken krijgt met vermoeidheid, gebrek aan eetlust, slaperigheid of hoge bloeddruk. Het is belangrijk om gevarieerd te eten en te bewegen! Voordat je dag begint, is het goed om een halfuurtje aan sport te doen. Hardlopen, zwemmen of wandelen in de natuur of naar de sportschool. Als je dat doet, heb je energie voor de hele dag. Ontspanning is broodnodig. Laat alle stress los, fysiek en emotioneel.
De Volle Maan van 21 maart 2019 valt in jouw Huis van Gezondheid.
Als je het nog niet gedaan hebt, is dit een prachtig moment om het besluit te nemen om meer te gaan bewegen en gezonder te gaan eten.

Advies
Door de invloed van Uranus in Stier ondergaat de Stier in de komende zeven jaar een ware transformatie! Je gaat dus van uiterlijk, stijl en kleding veranderen.
Vernieuwing! Durf buiten het kader te denken. Je hoeft niet binnen de lijntjes te kleuren.
Als je dat doet, is alles mogelijk.

 

error: Content is protected !!