Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
November 2023 staat in het teken van liefde, carrière, gezondheid, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling.
De Volle Maan in Tweelingen van 27 november 2023 valt in het Huis van Persoonlijkheid!
Het is de voorbode van een nieuwe cyclus in je leven waarin de aandacht wordt verlegd naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven. De Volle Maan vertelt je precies wat er nodig is om emotionele blokkades te overwinnen voor innerlijke groei. Loslaten, zowel intern als extern.
De behoefte ontstaat om jezelf centraal te stellen en helpt je om duidelijke grenzen te stellen.
Niet jezelf steeds aan anderen aanpassen, maar trouw zijn aan jezelf!
Het geeft jouw persoonlijkheid een geweldige boost en laat zien hoe ver je bent gekomen.
De tijd is gekomen om een project te voltooien. Daarbij gaat het niet zozeer over wat je aan de wereld laat zien, maar om jouw specifieke persoonlijke inbreng.

Liefde en Relaties
Op 14 oktober 2023 vond er een Zonsverduistering plaats in Weegschaal (Huis van Liefde).
In november 2023 is er een verbintenis, verloving, huwelijk of gezinsuitbreiding in de komende zes maanden. Er kunnen onverwachte gebeurtenissen zijn zoals de terugkeer van iemand uit je verleden. Tweelingen kan zich in groepsverband door de retrograde Cheiron in Ram eenzaam voelen en dat komt, omdat je de verbondenheid niet voelt. Nu je wellicht door een crisis gaat mag je rekening op de steun vanuit je sociale kring. Verwacht niet teveel, want je kunt niet iedereen te vriend hebben en houden. Je gaat zien wie je ware vrienden zijn.
In de liefde wordt het allemaal wat ingewikkeld en dat komt vanwege een gebrek aan wederzijds vertrouwen. Ook in de vaste relatie kan er sprake zijn van verbittering en teleurstelling. Praat erover en krop het niet op.
Door de samenwerking van de rode Strijder Mars en asteroïde Ceres in Boogschutter vanaf 26 november 2023 in het Huis van Relaties zijn er minder spanningen in de relatie of in vormen van samenwerking en is het makkelijk om tot een compromis te komen.

Familie en Huis
Maagd is voor Tweelingen het Huis van Familie en Huis. De transit van Venus door Maagd tot 8 november 2023 duidt op een harmonieuze periode thuis en in de familie. Een gunstige periode voor een nieuw interieur, een renovatie of herstelwerkzaamheden aan het huis en haar bewoners, dus ook een verzoening in de familiesfeer is dan mogelijk.
Vanaf de tweede week van november 2023 kan er echter sprake zijn van spanningen thuis en in de familie en dat kan te maken heen met de gezinsfinanciën. November 2023 is geen gunstige maand om op vakantie te gaan.
Tweelingen houdt niet zo van beperkingen, dus irritaties zijn niet van de lucht. Om de sfeer rustig te krijgen is het goed om aromatherapie in huis toe te passe, essentiële oliën van munt en lavendel creëren een gevoel van vrede. Hou er rekening mee dat er tot aan het eind van 2023 complicaties kunnen zijn en dat kan te maken hebben met ontwikkelingen in de carrière van Tweelingen. Van 25 november 2023 tot 4 januari 2024 reist Mars door Boogschutter. Tijdens deze periode kunnen er spanningen zijn thuis vanwege je carrière.

Carrière
De rode Strijder Mars reist tot 24 november 2023 door Schorpioen (Huis van Werk).
Mars zorgt voor energie en drive op het werk om je leven op nieuwe manieren te verrijken. Een gunstige periode om een nieuwe baan te vinden die bij je past of iets toevoegen in je leven dat nieuwe deuren voor jou opent.
Saturnus in Vissen gaat vanaf 4 november 2023 weer direct en dan komt er meer duidelijkheid over het professionele pad dat je moet volgen.
November 2023 is een overwegend positieve maand voor je carrière en studie. Tweelingen kijkt met meerdere zakelijke kansen met vertrouwen naar de toekomst en dat kan verweven zijn met onroerend goed. Zorg ervoor dat je alles goed begrijpt voordat je een handtekening onder een document zet.
Met de Nieuwe Maan in Schorpioen van 13 november 2023 in het Huis van Werk en Gezondheid gaat Tweelingen het besluit nemen om verbeteringen door te voeren in dagelijkse omstandigheden, de werkomgeving en met collegiale interactie.
Het gaat erom dat je plezier hebt in je werk en geen stress ervaart, want deze Nieuwe Maan kan ook een wake-up call zijn. Anticipeer op wat zou kunnen werken, wat je nodig heeft en op wie je kunt vertrouwen om taken te delegeren. Tot 25 november 2023 reist asteroïde Ceres door het Huis van Werk en deze is een ondersteunende factor bij het vinden van een baan die bij jou past.

Financiën
Mars in Schorpioen (Huis van Werk) tot 24 november 2023 zorgt voor financiële stabiliteit. Door Mars in Schorpioen is er een goed financieel rendement te behalen waardoor je in staat zal zijn om bestaande en nieuwe projecten te financieren.
De Maan is heerser van het Huis van Financiën voor Tweelingen (Kreeft). Dat betekent voor Tweelingen dat iedere Nieuwe, Wassende en Volle Maan een geweldig moment is voor het doen van investeringen. De Afnemende Maan is steeds weer een periode om financiële zaken af te werken en facturen te betalen.
Verwacht geen overvloed. Wat zou je kunnen doen om meer inkomsten te genereren?
Aan het eind van 2023 kom je voor hoge kosten te staan, dus misschien zou een deeltijdbaan een optie zijn. Dankzij Mercurius in Boogschutter vanaf 11 november 2023 is het alsof het allemaal best wel meevalt, maar je moet waakzaam blijven. Er kan sprake zijn van misleiding, dus blijf op het vertrouwde pad. Voorkomen is beter dan genezen.
Wanneer iets niet helemaal goed gaat, hou dan voor ogen dat dingen ook weer ten goede zullen keren. Net als de golven van de zee aan het strand die zich steeds terugtrekken en weer opkomen onder invloed van de Maan, zo gaat het ook financieel bij Tweelingen.

Gezondheid
De energie van de Maansverduistering in Stier van 28 oktober 2023 schenkt Tweelingen een groot spiritueel inzicht en bevrijdt je van beperkende overtuigingen of destructieve gewoonten.
Deze kosmische gebeurtenis is de poort naar een heel nieuwe jij, want nu heb je de kans om jezelf te bevrijden van al die oude emotionele pijn.
Pluto in Steenbok blijft voorlopig in jouw Huis van de Ziel. Ook in november 2023 wordt je met dingen geconfronteerd die je diep in jezelf probeert te verbergen zoals angst voor vertrouwen en intimiteiten. Het leven is bedoeld om te groeien en niet om jezelf tegen te laten houden door demonen. Je moet jezelf eerst zien te bevrijden uit je cocon om als een mooie vlinder je vleugels uit te kunnen slaan.
Met de invloed van de retrograde Uranus in Stier in het 12e Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten leer je wie je bent of wie je ook al weer was door oude gedragspatronen, gehechtheid aan beperkingen en pijn en emotionele bagage los te laten.
Door Uranus in Stier retrograde heb je te maken met subtiele zuivering, loslaten van onbewuste impulsen en gedragspatronen, verwerking en innerlijke groei.

Advies
Doe jezelf niet te kort, Tweeling, maar wees trots op wat je hebt bereikt.
Al jouw inspanningen hebben ertoe bijgedragen dat je een ongekende prestatie hebt neergezet.
Blijf selectief met het kiezen van vrienden en omring jezelf met mensen die jou waarderen voor wie je bent. Zorg ook dat je steeds over de juiste informatie beschikt alvorens je een beslissing neemt.
Zorg voor een goede planning. Let op details en vergelijk jezelf niet met anderen.
Pluto in Steenbok blijft voorlopig nog graven in jouw Huis van de Ziel. Door Pluto in Steenbok wordt je met dingen geconfronteerd die je diep in jezelf probeert te verbergen zoals angst voor vertrouwen en intimiteit. Het leven is bedoeld om te groeien en niet om jezelf tegen te laten houden door demonen. Je moet jezelf eerst zien te bevrijden uit je cocon om als vlinder je vleugels uit te kunnen slaan. Het is vallen en opstaan, maar ook deze weg zal uiteindelijk van onschatbare waarde zijn. Hou vol Tweelingen.
Het jaar 2024 belooft jouw jaar te worden met Jupiter in Tweelingen (vanaf eind mei 2024), dus je hebt heel wat om naar uit te kijken!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!