Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Weegschaal juni 2019

Algemeen
De meeste planeten staan aan de bovenkant van de Weegschaal-horoscoop. Dit is de tijd van het jaar dat je op carrière en op wereldse doelen bent gericht. Onafhankelijkheid en persoonlijke kracht gaan hand in hand. Juni 2019 is gericht op carrière en je sociale leven, maar er moeten ook keuzes worden gemaakt op het gebied van de liefde, vriendschappen, privé, gezondheid en financiën. Juni 2019 staat in het teken van de verbinding en vernieuwing, maar is ook een maand van leren en accepteren.

Liefde en Relaties
Je hebt het zo druk hebt op je werk of met je studie, zodat er weinig tijd overblijft voor de liefde of voor je relatie. Als Weegschaal weet je toch voldoende tijd vrij te maken voor je partner. De single Weegschaal kan deze maand verliefd worden op een zakenrelatie, een collega of zelfs de baas! Een liefde kan opbloeien tijdens een zakelijke bijeenkomst of bedrijfsfeestje. Juni 2019 is een geweldige maand om samen op stap te gaan met je vrienden te zijn of een feestje te vieren. Jouw spontaniteit wordt beloond met veel liefdevolle aandacht en romantische momentjes. Door de retrograde energie is het mogelijk dat een oude liefde je relatie kan verstoren. Vanaf 21 juni 2019, de Zomerzonnewende, breekt een periode aan om samen te genieten van een mooie vakantie. Ook is dit voor de single Weegschaal een veelbelovende periode om de ware liefde te vinden. In jouw sociale kring is er iemand die warme gevoelens voor je koestert!

Familie en Huis
De Nieuwe Maan van 3 juni 2019 in het Huis van Reizen is een verwijzing naar een reis met je gezin of familie of er komt familie uit het buitenland om jou te bezoeken.
Juni 2019 staat in het teken van de verbinding en vernieuwing. Meer e-mails, berichtjes en telefoontjes. Deze maand ben je thuis bezig met een project zoals een nieuw interieur, nieuw tapijt of gordijnen of meubels. Je vindt het zo leuk om het resultaat aan vrienden en familie te laten zien!
De Volle Maan van 17 juni 2019 valt in jouw Huis van Communicatie, korte reizen, broers en zussen, kennissen en buren. Dit is ook weer een verwijzing naar een reisje, een uitstapje buiten de stad om vrienden of familie te bezoeken of je krijgt thuis zelf bezoek! Het is ook mogelijk dat je een auto, computer of mobiele telefoon aanschaft. Kinderen doen het goed op school, dus er worden goede resultaten geboekt.

Carrière
De Volle Maan in Schorpioen van 18 mei 2019 liet een piek in je carrière zien. Ook in juni 2019 mag je rekenen op een promotie of een nieuwe baan met goede financiële vooruitzichten!
De rode Strijder Mars reist in juni 2019 door jouw Huis van Carrière en deze transit versterkt positieve energie en ambitie. Vanaf 21 juni 2019 straalt de Zon in het allerhoogste Huis van Carrière en Bestemming. Er zijn spannende ontwikkelingen waarbij jij de kans krijgt om jezelf te profileren en de juiste indruk te maken. Medio juni 2019 krijg je goed nieuws over je werk en ga je een beslissing nemen over je carrière. Met een creatieve oplossing weet je een gespannen situatie op je werk in goede baan te leiden. Juni 2019 laat positieve resultaten zien voor de studie, training of bedrijfsgerichte cursussen. Zakelijke, professionele of educatieve reizen laten echter niet direct resultaat zien.

Financiën
De Volle Maan in Schorpioen van 18 mei 2019 viel in jouw Huis van Financiën, dus vanaf dat moment zijn er meer inkomsten. Pluto is jouw planeet van Financiën. Pluto is retrograde in Steenbok. Steenbok symboliseert jouw Huis van Familie en Gezin. Tijdens deze periode wil je geld uitgeven aan luxe artikelen, vakantie of andere dingen voor je huis. De retrograde Pluto en de retrograde Jupiter in het plutonische Schorpioen vragen je vooral voorzichtig zijn met al je investeringen en aankopen. Zijn jouw financiën op orde?
De retrograde Jupiter laat zien dat vooraf goed onderzoek nodig is voordat je een grote investering of aankoop doet. Niet alles is duidelijk, en dat maakt je kwetsbaar. Zorg ervoor dat je geen schulden maakt of onverstandige investeringen gaat doen.

Gezondheid
Je bent zo druk bezig dat je vergeet om tijd te nemen voor jezelf, dus het ontbijt schiet er wel eens bij in. Jouw energiepeil ligt hoog deze maand. Je bent heel onrustig en dat betekent dat je moeilijker in slaap kunt komen. Lees een goed boek voordat je gaat slapen en zet de TV en je mobiel uit. Maak regelmatig een wandeling na het avondeten.
Zorg voor ontspanning, goede voeding en voldoende rust, vooral in de laatste week van juni 2019.
Van 21 juni tot 27 november 2019 is Neptunus retrograde in Vissen in het Huis van Gezondheid en dit legt de focus op gezondheid en werk. Blijf niet met klachten rondlopen. Tijdens deze periode ben je ook gevoeliger voor medicijnen. Verwen jezelf regelmatig met een ontspannende massage.

Advies
Medio juni 2019 kunnen er spanningen zijn, want op 18 juni 2019 is Mercurius conjunct Mars in Kreeft. Dit messcherpe en rusteloze aspect kan een astrologisch recept zijn voor intimiderend gedrag of woordenstrijd in de relatie. Gun elkaar en jezelf de emotionele ruimte die nodig is.

 

error: Content is protected !!