Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan deze maand nog aan de onderzijde van de Kreeft-horoscoop, dus je bent nog bezig met de opbouw van de infrastructuur van je toekomstige succes. Het innerlijke werk en emotionele harmonie is essentieel om succes te hebben. In deze periode van voorbereiding is er tijd om aandacht te besteden aan je privéleven.
Er vindt deze maand een belangrijke planetaire verschuiving plaats naar samenwerking, sociale vaardigheden en consensus om je doelstellingen te bereiken.
November 2018 staat in het teken van huis en gezin, liefde en romantiek, financiën, gezondheid en creatieve bezigheden.

Liefde en Relaties
Door de invloed van Uranus in Stier heb je in de afgelopen maanden veranderingen gezien in je sociale kring die van invloed zijn op de toekomst. De reis van Uranus in Stier kan nog tot 6 november 2018 leiden tot veranderingen in de sociale kring. De Nieuwe Maan van 7 november 2018 in het Huis van de Liefde is de kosmische poort naar een nieuwe sociale periode. Een relatie kan worden bestendigd of Kreeft vindt de ware liefde! Het kan ook het begin zijn van een langdurig zakelijk partnerschap. Tot 8 november 2018 reist Jupiter door Schorpioen nog door jouw Huis van Liefde en Romantiek. Jupiter in Schorpioen was een vurige periode van zelfexpressie en creativiteit, maar ook een periode van uitdagingen, van hartstocht en passie in de liefde. Kreeft komt tot rust. Door de invloed van Saturnus in jouw Huis van Relaties is sinds eind december 2017 de focus gericht op de één op één relatie. Het bouwen aan een solide relatie met je vaste partner vindt je veel belangrijker dan het onderhouden van oppervlakkige vriendschappen of relaties. Jouw liefde is voor degene van wie je oprecht houdt en daar heb je alles voor over. Liever een paar oprechte vrienden dan zogenaamde vrienden.
Door de invloed van Saturnus kan een nieuwe liefde of nieuw partnerschap een uitdaging zijn. Relatieproblemen zijn echter bedoeld om de relatie te verbeteren, te versterken en duurzamer te maken.

Familie en Huis
Venus is jouw planeet van Huis en Familie. Venus reist momenteel door jouw Huis van Familie en thuis. Door de retrograde Venus kan er in de eerste helft van november 2018 sprake zijn van ongeduld en onbegrip dat te maken heeft met school, studie, communicatie of vervoer. De retrograde Venus in de eerste helft van november 2018 laat wel een goede periode zien voor een familie-reünie. Door de invloed van Uranus in Stier heb je in de afgelopen maanden veranderingen gezien in je sociale kring die van invloed zijn op de toekomst. De reis van Uranus in Stier kan nog tot 6 november 2018 leiden tot veranderingen in de sociale kring zoals je familie en vrienden.
Vanaf 17 november 2018 gaat Mercurius in Boogschutter retrograde. Creatieve activiteiten met kinderen zullen in de tweede helft van november 2018 bijdragen aan meer harmonie in de huiselijke sfeer.

Carrière
Jupiter begint vanaf 9 november 2018 met zijn reis door jouw Huis van Werk. Het begin van een productieve en efficiënter periode. Een periode van vruchtbare samenwerking, maar wel met een groot verlangen naar meer vrijheid op je werk om de dingen op je eigen manier te doen. Een groter kantoor of werkruimte met ergonomische toepassing om het veiliger en productiever te maken. Toewijding en nauwgezetheid wordt gewaardeerd en beloond met een promotie of andere werkkring. De reis van Mars in Vissen van 16 november 2018 tot 1 januari 2019 laat een geweldige periode zien voor vakantie of studie over andere culturen of het leren van een vreemde taal. De retrograde Mercurius maakt je van 17 november 2018 tot 5 december 2018 ongeduldig en ongedurig. Vanaf 7 november 2018 wordt dat gevoel versterkt door de retrograde Uranus in Ram. Uranus keert tijdelijk terug in het Huis van Carrière en dan zijn er onverwachte ontwikkelingen. Vanaf begin maart 2019 brengt Uranus in Stier rust en een nieuwe richting in je leven.

Financiën
November 2018 is een financieel gunstige maand. Deze maand kan winst worden behaald met inventiviteit, originaliteit en creativiteit. Vanaf 23 november 2018 komt er meer geld binnen door de invloed van de Zon in Boogschutter. Boogschutter is verbonden met de Grote Weldoener Jupiter. Jupiter reist door jouw Huis van Werk! Door een grote toename van werk is er meer financiële ruimte om leuke dingen te doen. Pas echter op dat je door de invloed van Jupiter geen geld over de balk gooit. November 2018 is astrologisch gezien door de invloed van Mars in het financiële achtste Huis geen goede maand om een investering te doen. Er zullen grote veranderingen zijn in jouw financiële strategieën. In deze periode zijn er andere mensen die betrokken bij al jouw investeringen. Een zakelijk partnerschap kan uiteenvallen. Belastingen, leningen, verzekeringen, testamenten en dergelijke kunnen tot problemen leiden, maar Mars geeft je ook de kracht om met eventueel verlies om te gaan. Geld is niet alles, Kreeft. Geluk en goede gezondheid zijn niet te koop.

Gezondheid
Je moet goed voor jezelf zorgen, Kreeft. Maar dat weet je natuurlijk ook wel.
Vaak heb je de neiging om jezelf voorbij te lopen, omdat eerder aan een ander denkt dan aan jezelf. Je zorgt graag voor de ander, maar zorg eerst eens goed voor jezelf. Luister naar je lichaam.
Als je moe bent, geef er dan aan toe en kruip lekker onder de wol.
Vooral in de eerste drie weken van november 2018 heb je zelf aandacht nodig.
Ga op tijd naar de dokter. Beter voorkomen dan genezen.
De Volle Maan van 23 november 2018 valt in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten.
Er breekt een periode aan van rust, ontspanning en meditatie. Tijd om slaap in te halen of een korte vakantie in te lassen. Ontspan jezelf en geef je over aan mooie dromen.
Aan het eind van november 2018 voel je je als herboren.

Advies
Vanaf 7 november 2018 verschuift de Noordknoop van Leeuw naar Kreeft.
Door deze invloed wil je niet langer aan de zijlijn staan.
Laat jezelf meevoeren op deze kosmische flow, Kreeft.
Dit was zo bedoeld.

error: Content is protected !!