Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Ook in februari 2018 staan alle planeten aan de onderzijde van de Schorpioen-horoscoop. De Nacht. In deze halfjaarlijkse cyclus ben in in je kosmische “winterslaap” oftewel in de innerlijke wereld bezig met emotionele verwerking, je privéleven en de opbouw voor de komende cyclus waarin de buitenwereld en carrière weer belangrijk wordt.
Jupiter reist door jouw eigen teken, Schorpioen! In deze nieuwe 12-jarige groeicyclus ga je jezelf in diepere zin kennen en je grenzen verkennen. Nieuwe ervaringen en personen die je ontmoet zijn van grote waarde en innerlijke groei.

Liefde en Relaties
Februari 2018 is een zinderende maand voor de Schorpioen. Een sensuele maand van spannende ontmoetingen en spannende momenten. De vaste relatie is passioneel en romantisch, maar kan grillig zijn. Aantrekken en afstoten, dus er zijn uitdagingen. Maar jij houdt wel van een uitdaging, Schorpioen. De single Schorpioen gaat op zoek naar een goede gesprekspartner. Iemand met een fascinerende levensvisie. Liever een goed gesprek op niveau dan leeg geklets. Zoek niet te ver. Je vindt die speciale persoon aan het begin van februari 2018 in jouw directe omgeving, bij jou thuis of op visite bij bekende mensen.
Volg wel je hart. Iemand kan intellectueel bij je passen, maar iemand moet jou ook diep in je ziel raken.

Familie en Huis
De Nieuwe Maan van 17 januari 2018 viel in jouw Huis van Communicatie, transport, korte reizen, broers, zussen, buren en je directe woonomgeving. De Nieuwe Maan laat in februari 2018 een grote ontwikkeling aan het thuisfront zien.
De Zonsverduistering van 15 februari 2018 in Waterman vindt plaats in jouw Huis van Familie en Huis. Deze kosmische gebeurtenis laat deze maand en in de komende zes maanden belangrijke ontwikkelingen zien in jouw privéleven, huis en familie. Schoon schip maken met oude pijn uit het verleden en werken aan een stabiele thuissituatie. In februari 2018 komt meer tijd vrij om te werken aan de onderlinge relatie en samen met je gezin of familie activiteiten te ondernemen.
Volg bij alles wat je doet je hart. Als je een beslissing moet nemen, luister dan eerst naar je hart en schakel je hoofd even uit. Als je even ruimte voor jezelf nodig hebt, ga dan even de natuur in.
Aan het eind van februari 2018 wordt er een beroep gedaan op je geduld. Eerst tot tien tellen, Schorpioen.

Carrière
De Maansverduistering van 31 januari 2018 viel in jouw Huis van Carrière. Deze maand zie je mogelijkheden van vooruitgang en succes, maar alleen als je er met hart en ziel voor gaat.
Aan het begin van februari 2018 moet je een zakelijke beslissing nemen. Het is goed om deze beslissing voor jezelf te houden. Uiteindelijk ben jij verantwoordelijk voor je eigen leven.
Niemand kan dat voor jou doen. Niemand kan voelen wat jij voelt. Dus ga af op je eigen gevoel.
De Zon heerst over jouw Huis van Carrière.
Jouw grote inzet wordt van hogerhand opgemerkt en wordt beloond met een promotie of loonsverhoging. Deze maand maak je tijd vrij voor je gezin om bijvoorbeeld op vakantie te gaan. Jouw carrière kan wel even wachten.

Financiën
De rode strijder Mars reist deze maand tot 17 maart 2018 door jouw Huis van Financiën. Februari 2018 is een gunstige periode om je financiële doelen na te streven, je financiën te verbeteren en te zorgen voor meer financiële stabiliteit en veiligheid.
De tweede helft van februari 2018 is financieel gunstig. Je mag rekenen op de financiële ondersteuning van vrienden en familieleden. Ook investeringen in onroerend goed zijn winstgevend in februari 2018.
Pas in deze periode op met impulsaankopen, want jouw uitgaven kunnen buitensporig en onnodig zijn. Vraag jezelf bij alle financiële handelingen: Wat is voor jou waardevol? Wat heb ik werkelijk nodig? Heb ik dit nodig?

Gezondheid
Over het algemeen gaat het goed met de gezondheid van de Schorpioen.
De eerste drie weken van februari 2018 heb je door de invloed van de Zon in Waterman meer rust en ontspanning nodig. Vroeg naar bed, een warm bad…. Jouw gezondheid vereist meer aandacht. Je moet vooral aandacht schenken aan het verbeteren van je emotionele welzijn om fysiek gezond te blijven. Laat alcohol en koffie zoveel mogelijk staan. Drink veel water, laat jezelf regelmatig masseren en maak een mooie wandeling langs het strand.
Vanaf 19 februari 2018 gaat het met jou weer opwaarts wanneer de Zon het waterteken Vissen betreedt. Samen sportief bezig zijn met vrienden is gezellig en nodig!
Saturnus in Steenbok maakt dat je de dingen soms pessimistisch en somber inziet. De reis van Jupiter door Schorpioen gaat om (her)ontdekken van je persoonlijkheid, dus alles wat er gebeurt in jouw leven is een helende reis, ook al zie je dat misschien niet zo.

Advies
Jupiter reist tot en met 8 november 2018 door jouw eigen teken, Schorpioen! Een wedergeboorte van jezelf! In deze nieuwe 12-jarige cyclus van groei en expansie ga je jezelf in diepere zin kennen en je grenzen verkennen. Nieuwe ervaringen en personen die je deze maand en dit jaar gaat ontmoeten zijn van grote waarde en dragen bij aan innerlijke groei. Jouw toekomstige succes is gebaseerd op emotionele kracht.
Een goede carrièreplanning is altijd het beste begin. Ook in februari 2018. Neem je tijd. Vanaf het voorjaar van 2018 komt alles in een stroomversnelling terecht.

error: Content is protected !!