Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Ram april 2017

Algemeen
April 2017 is de maand van actie. Het is Lente. Jouw beste tijd van het jaar!
De meeste planeten staan aan de oostelijke kant van de Ram-horoscoop. Een jaarlijkse periode van persoonlijke kracht en onafhankelijkheid voor de Ram. De wereld past zich aan jou aan!
April 2017 is een maand waarin je in de belangstelling staat. Volle kracht vooruit, Ram!

Liefde en Relaties
In de eerste helft van april 2017 is Venus retrograde. Venus is jouw planeet van Relaties.
Doordat de retrogradeperiode nu plaatsvindt in jouw Huis van het Kosmisch Bewustzijn is dit een periode om na te denken over waarom dingen fout gaan in je relatie. Luister naar je innerlijke stem. April 2017 is een maand om te lijmen, te verbeteren en fouten recht te zetten. In de eerste helft van de maand is liefde verweven met idealisme en spiritualiteit. Een nieuwe liefde vindt je op spirituele of magische plekken, zoals een spirituele lezing of beurs, bij de yoga, seminar of een meditatie, maar ook bij vrijwilligerswerk of liefdadigheidsproject. De Volle Maan van 11 april 2017 valt in jouw Huis van Relaties. Je weet wat je wilt. Je weet wie je bent en wat je nodig hebt. De tijd van afwachten is voorbij. De Lente is begonnen en nu is het tijd voor actie! Jouw charme, voortvarendheid en openheid zijn je geheime wapens om het hart te veroveren van je geliefde. Ook al verloopt de eerste helft van april 2017 wat stroef, in de tweede helft van april 2017 staat je niets in de weg.

Familie en Huis
April 2017 is de maand om de bezem erdoor te halen. Voorjaars-schoonmaak! Letterlijk en figuurlijk. De eerste helft van april 2017 is de beste periode om je huis met bezemen te keren. Het oude eruit en het nieuwe erin! Opruimen van je kasten, je bureau, je keukenlades. De voorjaarsschoonmaak heeft ook te maken met het oplossen van een huiselijk probleem die als een natte jas om je schouders hangt. Weg met die jas! Een vervelende situatie thuis weet je in de tweede helft van april 2017 met een flexibele houding op te lossen. Kinderen maken op dit moment een grote ontwikkeling door. Kinderen worden verliefd of krijgen nieuwe vriendjes. Het is een drukte van belang thuis en dat vindt je heerlijk om te zien.

Carrière
April 2017 is een voorspoedige carrièremaand. De Volle Maan van vorige maand was de kosmische poort naar een drukke periode op het werk. In de tweede helft van de maand staat niets meer in de weg om carrièredoelen te behalen wanneer Venus vanaf 15 april 2017 weer direct gaat. Door je charme in te zetten weet je een lastige situatie op het werk op te lossen. Deze maand weet je bergen te verzetten, Ram. Belangrijk is dat je weet wat je carrièredoelen zijn. Wat het ook is wat je ambieert, luister naar je innerlijke stem. Je innerlijk stem, jouw intuïtie, zal je de weg leiden. In de tweede helft van april 2017 ben je niet te stuiten. Blijf geaard en bij jezelf, dan staat jou niets in de weg. De Volle Maan van 11 april 2017 is de beste periode om een zakelijke beslissing te nemen. Het laat ook zien dat de kans groot is dat je in het gelijk wordt gesteld bij een juridisch geschil. April 2017 is de maand om ook op kantoor grote schoonmaak te houden. Je kantoor reorganiseren en je bureau opruimen.

Financiën
Mars reist tot 21 april 2017 door jouw Huis van Financiën. April 2017 is een geweldige maand om jouw financiële situatie te verbeteren, financiële plannen in werking te stellen of de vruchten te plukken van financiële mogelijkheden. Mercurius retrograde laat echter vanaf 9 april 2017 wat financiële problemen zien die eerst moeten worden opgelost. Venus is jouw planeet van Financiën. Tot 14 april 2017 zijn er ook door de retrograde Venus financiële schommelingen en onverwachte uitgaven. Vanaf 15 april 2017 keert het financiële tij. In de tweede helft van de maand is jouw charme ook hier de sleutel om je krijgen wat je wilt. Vanaf 20 april 2017 zijn er met de Zon in Stier weer volop financiële mogelijkheden en lacht het leven je toe. De Nieuwe Maan van 26 april 2017 valt in je Huis van Financiën. Financiële onduidelijkheden worden opgehelderd. En wanneer Venus vanaf 29 april 2017 weer terugkeert in Ram mag je rekenen op een geweldige financiële periode.

Gezondheid
April 2017 is de maand bij uitstek om actief bezig te zijn en naar de sportschool te gaan! Voldoende lichaamsbeweging is van vitaal belang in jouw drukke bestaan. Wanneer je beter in je vel zit, presteer je beter in je carrière. Mercurius is jouw planeet van Gezondheid. Mercurius gaat van 21 april 2017 tot 2 mei 2017 retrograde in Ram. In die periode kan je Mercurius je parten spelen. Tijdens deze periode is het raadzaam om rustig aan te doen om je voor te bereiden op een volgende drukke periode. De Lente is de tijd van vernieuwing en jouw beste tijd van het jaar. Het is belangrijk dat je luistert naar je lichaam. Wanneer jouw lichaam zegt stop: dan moet je niet gaan forceren en denken dat het allemaal wel kan. Langzaam opbouwen is beter dan onnodig een blessure op te lopen.

Advies
De Nieuwe Maan van 28 maart 2017 viel in jouw teken, Ram. De eerste helft van april 2017 staat hierdoor in het teken van jouw persoonlijke wensen en behoeften. Door de Zon in Ram gaat alles veel sneller voor jou. Daarom is het goed om vast te houden aan een vast schema. Schrap ook de dingen uit je agenda die je niet (meer) inspireren en vervang deze door dingen die wel bij jou passen. Vertrouw op je intuïtie. Het is Volle kracht vooruit, dus maak tijd vrij voor de grote schoonmaak. De bezem erdoor! Luister naar je innerlijke stem, Ram.

error: Content is protected !!