Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Bijna alle planeten staan aan de linkerkant van de Vissen horoscoop.
Maart 2018 is mede door de invloed van de rode Strijder Mars een maand van onafhankelijkheid, vitaliteit en persoonlijke kracht. Je bereikt je doelen op eigen kracht. Een periode van zelfvertrouwen en eigenwaarde. Met deze planetaire kracht is bijna alles mogelijk. De inbreng van anderen is minder belangrijk. De Kosmos wil weten wat jij op eigen kracht kunt bereiken.
De nadruk ligt op vernieuwing en verbetering

Liefde en Relaties
Mercurius is jouw planeet van Relaties. Mercurius reist nog tot 6 maart 2018 door jouw teken, Vissen! En met de energie van de Volle Maan van 2 maart 2018 in jouw Huis van Relaties belooft maart 2018 een romantische maand te worden. Deze Volle Maan zorgt naast romantische uurtjes voor veranderingen op relationeel gebied. Het doen van een belofte of aanzoek of het sluiten van een zakelijke overeenkomst. Het kan een eind of een begin zijn. Wat er ook gebeuren zal, het einde of begin zal voor beide partijen een nieuwe weg zijn. Niet alleen in je privé-leven leeft het thema verbondenheid, maar ook in je vriendenkring en zakelijk netwerk worden er nieuwe verbintenissen op de lange termijn gesloten. De Volle Maan is ook een moment om al jouw relaties tegen het licht te houden. Breken of doorgroeien naar een dieper niveau?
De single Vissen kan een nieuwe liefde ontmoeten bij de bank of andere financiële instelling.
De retrograde Mercurius vanaf 23 maart 2018 laat zien dat er spanningen zijn door onvervulde verwachtingen en onuitgesproken wensen en emoties. Maak tot 14 april 2018 gebruik van deze retrogradeperiode om na te denken, te evalueren wat het is en een oplossing te vinden.

Familie en Huis
De komende maanden staan de meeste planeten aan de onderzijde van de Vissen-horoscoop. De Nachtkant. Deze periode is vooral gericht op huis, gezinsleven, familie en emotioneel welzijn. Deze maand worden er belangrijke stappen gezet op het gebied van huis en familie. Je besluit bijvoorbeeld om een huis kopen, te huren of te renoveren. Ook een huwelijk, verloving of gezinsplanning horen bij deze energie. Het voorjaar komt eraan en dat betekent de tijd bij uitstek om de handen uit de mouwen te steken. De bezem erdoor! Opruimen van je huis, opruimen van kleding, het oude eruit en het nieuwe erin. Misschien ben je al verhuisd en ga je klussen. Tijd om te renoveren en veranderingen aan te brengen. De eerste helft van maart 2018 is geschikt om problemen in de relatie en het gezin te tackelen.
De tweede helft van maart laat ruimte zien om leuke dingen te gaan doen met je gezin. De uitdaging deze maand is om een gezonde balans te vinden tussen carrière en je privéleven. Carrière en privéleven moet je zien als één geheel. Het ene kan eenmaal niet zonder het andere.

Carrière
Door de invloed van de totale Maansverduistering van 31 januari 2018 in jouw Huis van Werk ben je bezig met het afronden van werkprojecten, maar ook met het oplossen van problemen op het werk of met medewerkers. Door onvoorziene omstandigheden kan het dagelijkse leven veranderen. Aanpassingen zijn nodig om de werkdruk en stress te verlichten. Mars reist nog tot 17 maart 2018 door het Huis van Carrière en deze invloed maakt jou gedreven en ambitieus.
De periode vóór 20 maart 2018 is gunstig om een nieuwe baan te vinden. De nadruk ligt deze maand op spirituele en charitatieve activiteiten, professionele doelen en studie.
Bij het opbouwen van een zakelijke relatie of sollicitatie is het belangrijk om vooral af te stemmen op je eigen gedachten, gevoelens en emotionele reacties.
In de tweede week van maart 2018 komt er opzienbarend nieuws. De tweede helft van maart 2018 laat ruimte zien voor een vakantie. Even je energie naar binnen richten en afstand nemen van de hectiek van de dag.

Financiën
De Volle Maan van 2 maart 2018 valt in jouw Huis van Gedeelde Financiën, geld van de partner, verzekeringen, belastingen en leningen. Hierdoor komt geld vrij door een krediet, hypotheek of vanuit een verzekering, belasting, alimentatie, aflossing of lening en ben je in staat om aan financiële verplichtingen te voldoen. Er komt ruimte voor herstructurering van je uitgaven, fiscaal advies en financiële onderhandelingen. Er kan ook meer geld binnenkomen door familieleden of doordat jij of je partner een andere baan of loonsverhoging krijgt. Een mooi moment voor het afronden van projecten en het oplossen van oud financieel zeer. Schoon schip maken. Vertrouw daarbij op je intuïtie.

Gezondheid
De Nieuwe Maan van 17 maart 2018 valt in jouw teken, Vissen! De tweede helft van maart 2018 en de eerste helft van april 2018 staan hierdoor in het teken van jouw persoonlijke wensen en behoeften. Jouw universele zonnecyclus is in haar groeiende fase. In deze periode vier je je nieuwe Zonnejaar. Alvast van harte gefeliciteerd, Vissen!|
Deze maand ben je bezig met vernieuwing en verbetering. En dat betekent ook vernieuwing en verbetering van jezelf zoals je fysieke conditie en persoonlijke uiterlijk door het volgen van een dieet of sportprogramma. Je dieet wel volhouden, want je hebt vooral zin om te genieten van al het goede dat je ten deel valt.
Zorg goed voor jezelf en laat problemen niet toe in jouw tempel. Hoe meer geaard je bent, des te beter zijn de beslissingen die je neemt. Zoek regelmatig de sauna op, zwemmen, fietsen, wandelen of naar de yoga. Iedere dag op zijn minst een half uurtje ontspanning.
Volhouden hoor!

Advies
Deze maand gaat alles vanzelf, Vissen. Het goede en het minder goede.
Soms kan het emotioneel gewoon teveel worden en dan is het tijd om afstand te nemen.
Afstand nemen om jezelf weer op te laden.
Keer in jezelf, neem tijd voor jezelf. Ontspannen in de sauna, even op vakantie of gewoon vroeg onder de wol met een goed boek. Wanneer je uitgerust bent, neem je de beste beslissingen.

error: Content is protected !!