Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Leeuw april 2017

Algemeen
Met de meeste planeten aan de bovenzijde van de Leeuw-horoscoop neemt de buitenwereld, carrière en sociale leven een belangrijke plaats in. In deze sterke periode houdt niets en niemand jou tegen om je maatschappelijke doelen te bereiken. Jouw aantrekkingskracht en sociale vaardigheden zijn daarbij de sleutels om je wensen in vervulling te laten gaan. Vergeet niet dat je Jupiter in Weegschaal aan je zijde hebt!

Liefde en Relaties
De spannende energie van vorige maand houdt ook deze maand aan! De eerste helft van april 2017 is het liefde wat de klok slaat! De liefde is deze maand verweven met de reiswereld, buitenlandse handel, het buitenland en buitenlandse mensen. Het is allemaal zo spannend dat je haast niet kunt wachten om jezelf in een avontuur te storten. Maar het is echter raadzaam wat afstand te nemen om de liefde de kans te geven om tot bloei te komen. Liefde is een waardevol geschenk dat je mag ontvangen. De retrograde Venus betekent in de eerste helft van april 2017 de terugkeer een oude liefde in je leven, maar dit is van tijdelijke aard. In de tweede helft van april 2017 zul je merken hoe waardevol het geschenk van de liefde is. En hoe het voelt als het er niet meer is. Het kan heel emotioneel zijn, maar soms is het beter om elkaar wat ruimte te geven. Elkaar ruimte geven wil niet zeggen dat de brug tussen jullie niet meer aanwezig is. Aan het eind van de maand wordt je dat duidelijk.

Familie en Huis
Doordat jouw carrière jouw volle aandacht vraagt is er minder tijd voor huiselijke aangelegenheden. Dat wil niet zeggen dat het thuis allemaal koek en ei is. Jouw creatieve aanpak zorgt voor een creatieve oplossing voor een bestaand probleem. In de tweede helft van april 2017 wordt duidelijk dat het is beter is om een situatie los te laten dan deze tegen beter weten in vast te houden. De Volle Maan van 11 april 2017 valt in jouw Huis van Communicatie, korte reizen, broers en zussen, kennissen en buren. In de komende twee weken is er een reisje, een uitstapje buiten de stad, naar het water of naar een nabijgelegen stad om te gaan shoppen of om vrienden of familie te bezoeken. Het is ook mogelijk dat je een auto, computer, mobiele telefoon of telefoon koopt deze maand. Er zijn deze maand meer e-mails, sms’jes en telefoontjes.

Carrière
Kalm aan dan breekt het lijntje niet. Een geweldige kans aan het begin van april 2017 wil je met beide handen aangrijpen. Het is echter raadzaam om je eerst goed te informeren! Een grondige voorbereiding is het halve werk, Leeuw. April 2017 is een uitdagende maand voor je carrière, want naast Venus is ook Mercurius retrograde. Tijdens deze periode krijg je inzicht hoe je beter gebruik kunt maken van jouw persoonlijke vaardigheden en gouden talenten. De retrograde Mercurius kan in de eerste helft van april 2017 leiden tot studieproblemen en uitstel of vertragingen bij een zakenreis. Mars reist nog tot 21 april 2017 door jouw Huis van Carrière. Op je werk ben je voor je collega’s en medewerkers de bron van inspiratie! Een ambitieuze en succesvolle periode om eerder gemaakte lange termijn plannen in werking te stellen. Venus is jouw planeet van Carrière. Venus is nog retrograde tot 14 april 2017. Je moet dan de balans zien te vinden tussen jouw sterke ego en het openstaan voor collega’s en medewerkers. De Nieuwe Maan van 26 april 2017 valt in jouw Huis van Carrière. Vanaf dat moment tot half mei 2017 is er grote kans op een promotie of nieuwe baan. Een positieve periode voor het maken van plannen voor de lange termijn. Ook nieuwe zakelijke kansen zoals een nieuwe overeenkomst of nieuwe onderhandelingen, nieuwe klanten of meer opdrachten.

Financiën
Aan het begin van april 2017 is een financiële kans te goed om waar te zijn. Neem echter de tijd om informatie in te winnen voordat je besluit deze kans aan te grijpen. Maar pas wanneer je voor 100% zeker bent van je zaak! Mercurius is jouw financiële planeet. Mercurius gaat vanaf 9 april 2017 retrograde. Vooral in de tweede helft van april 2017 krijg je te maken met financiële vertraging. Jouw financiële plannen moeten dan worden aangepast. Alles op financieel gebied heeft meer tijd, meer onderzoek, meer informatie nodig. Het betekent dus uitstel, maar geen afstel! Het financieel oponthoud geeft wel ruimte om de noodzakelijke veranderingen aan te brengen in je financiële planning.

Gezondheid
De eerste drie weken van april 2017 zijn gunstig, Leeuw. Jouw energiepeil ligt hoger met de energie van de Zon in het vurige Ram. Het is raadzaam om tussendoor wel je rustmomentjes te pakken. Ook een stevige wandeling in de frisse buitenlucht. Genieten van het voorjaarszonnetje. Heerlijk naar buiten!
Maak je deze maand niet te druk over een dieet. Natuurlijk is je voeding en je voedingsgewoonten belangrijk. Maar vooral deze maand is het belangrijk dat je jezelf happy voelt. Wanneer je van alles wat minder neemt is er al heel wat gewonnen! Wees lief voor jezelf.

Advies
Even er tussenuit, Leeuw? Een goed advies deze maand is er even tussenuit met je familie of vrienden, even bijtanken! De boog kan niet altijd gespannen zijn!

error: Content is protected !!