Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De grote Weldoener Jupiter in Stier is jouw kosmische wind in de rug, Stier!
Persoonlijke kracht en onafhankelijkheid blijven voorlopig nog belangrijk, ook al is er een duidelijke verschuiving naar de onderkant van de Stier-horoscoop, de Nacht. De Nachtkant gaat over innerlijke verwerking, familie en huiselijke omstandigheden, een periode van voorbereiding en evaluatie voor wat betreft je carrière.
Mars en Venus in Leeuw houden je wakker, dus je moet al je capaciteiten en aantrekkingskracht gebruiken om je doelen te bereiken.

Liefde en Relaties
Asteroïde Ceres in Maagd is nog tot 21 juni 2023 retrograde in het Huis van Liefde, dus tot die tijd ben je bezig om liefdesrelaties tegen het licht houden. Is de liefde wederzijds? Draagt de liefde op een positieve manier bij aan je leven of zijn er blokkades? Ceres leert je dat liefde moet worden gekoesterd, maar ook voedend en ondersteunend moet zijn.
Door de invloed van de Maansverduistering van 5 mei 2023 ga je onbevredigende relaties beëindigen of een nieuwe stap te zetten zoals het doen van een belofte of het ondertekenen van een langetermijncontract of in plaats daarvan het besluit te nemen om je eigen weg te gaan.
Door de invloed van Venus in Leeuw merk je dat een geliefde of vrienden vanaf 6 juni 2023 veeleisender zullen zijn en om je aandacht vragen. Saturnus in Vissen in het Huis van Sociale Betrokkenheid, Hoop en Toekomst versterkt die energie en het belang van stabiliteit van je sociale netwerk voor de toekomst. Vriendschappen die nu gesloten worden zijn van lange duur.

Familie en Huis
De transit van Mars door Leeuw (Huis van Familie en Huis) laat voor juni 2023 een bedrijvige periode zien. Tot 10 juli 2023 is Stier bezig met klussen, renoveren, verhuizen, een make-over of andere dingen die met familie, huis en tuin te maken hebben.
Er kan deze maand door de invloed van Mars problemen zijn die te maken hebben met gezinsuitgaven die het budget vaak overschrijden.
De retrograde Pluto in Waterman (10e Huis) maakt Stier dominanter en ambitieuzer, waardoor er minder tijd is voor privé. Spanningen hebben hun weerslag op kinderen en dat kan nadelig zijn voor hun leerprestaties en sportieve activiteiten.
Door de invloed van Venus is het gunstig om uitstapjes te maken en samen met de invloed van asteroïde Ceres in Maagd tot 21 juni 2023 kan dat de rust herstellen.

Carrière
De retrograde Pluto in Waterman in het 10e Huis van Carrière vereist dat je een sterke verbinding moet hebben met jouw carrière, dat het zinvol is wat je doet. Pluto is door retrograde vanaf 12 juni 2023 tot 19 november 2024 weer terug in Steenbok om een studie af te ronden, met pensioen te gaan of de vruchten te plukken van je werk in de afgelopen 14 jaar. Asteroïde Ceres is vanaf 22 juni in Weegschaal en dat is een planetaire steun voor het werk dat je doet.
Met Jupiter door Stier komen er langverwachte professionele kansen voor Stier, dankzij mensen met wie je al langer samenwerkt of mee bekend bent. Juni 2023 is een geweldige maand voor zakelijke reizen, om te netwerken, van werkplek te veranderen of te solliciteren naar een andere baan. Het is echter raadzaam om even te wachten met het starten van een nieuwe onderneming of project, want de ondernemer Stier krijgt te maken met tegenwerking.

Financiën
De Volle Maan in Boogschutter van 4 juni 2023 valt in het 8e Huis van Gedeelde Financiën.
Deze Volle Maan sluit een lastige periode af van thema’s als evenwicht, geven en nemen, zowel financieel als emotioneel, het aflossen van schulden, financieel of anderszins.
Deze Volle Maan brengt onverwachte inkomsten, ook inkomsten vanuit je sociale netwerk en fiscale partner. Het aangaan van zakelijke partnerschappen en financiële overeenkomsten zoals investeringen en aanbestedingen worden door de Volle Maan begunstigd zoals een dividenduitkering of rendement vanuit beleggingen, onroerend goed en marketingprojecten. Een goede financiële planning en het verminderen van onnodige uitgaven (ook door de partner) zowel privé als zakelijk) blijft echter raadzaam.
De Noordknoop blijft in Stier tot 17 juli 2023 en deze karmische transit heeft grote invloed op materiële en financiële aangelegenheden om deze aan te pakken en te beheren.
Aan het einde van juni 2023 kan er een contract worden opgemaakt of wordt er een belangrijke beslissing genomen over onroerend goed.

Gezondheid
Juni 2023 laat een voorspoedige maand zien voor je gezondheid.
Uiterlijke schoonheid begint met innerlijke schoonheid. Onderzoek wat je het beste kunt doen om de weg naar schoonheid en zelfacceptatie te vinden. Verzorg jezelf goed. Sla geen maaltijden over en ga stressvolle situaties zoveel mogelijk uit de weg.
Stress is je ergste vijand. Dus maak de keuze voor jezelf! Voldoende beweging in de vrije natuur, gezonde voeding en ontspanning! Neem tijd voor jezelf.
Er kan een louterende verandering komen in de manier waarop je over jezelf en anderen denkt om het kostbare mentale en fysieke evenwicht te herstellen.

Advies
Jupiter blijft wel tot 25 mei 2024 in Stier! Het jaar van het Konijn, 2023 voelt als een nieuw begin, een jaar van reizen en kansen die je worden geboden om te creëren wat je wilt.
De laatste keer met Jupiter in Stier was in 2011 en 2012, dus bedenk in hoeverre je sindsdien bent gegroeid.
Jupiter bezoekt jouw teken maar eens in de 12 jaar, dus doe er je voordeel mee!
Door de invloed van de Noordelijke Maansknoop in Stier tot 17 juli 2023 kan Stier grote veranderingen verwachten in verschillende aspecten van je leven en persoonlijkheid en is van grote invloed op materiële en financiële aangelegenheden.
Uranus blijft tot juli 2025 in Stier, dus met de vernieuwende kracht van Uranus kan Stier ook in 2023 de vernieuwende innerlijke en uiterlijke verandering waarmaken.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

error: Content is protected !!