Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De Zonsverduistering in Kreeft van 13 juli 2018 is de kosmische poort naar een periode van een nieuwe begin, nieuwe kansen, en ongekende mogelijkheden. Het begin van een nieuw hoofdstuk. Een dikke streep onder het verleden. De planetaire krachten zijn gelijkelijk verdeeld over de Kreeft-horoscoop. Met jouw charme en aantrekkingskracht krijg je veel voor elkaar, zonder daarbij de belangen van anderen uit het oog te verliezen. Financiën, carrière en relaties krijgen te maken met tegenstrijdigheden en turbulentie en dat heeft onder andere te maken met de retrograde Mars, jouw planeet van Carrière.

Liefde en Relaties
De energie van de Volle Maan van 28 juni 2018 in jouw Huis van Relaties belooft in de eerste helft van juli 2018 romantische momenten en veranderingen op relationeel gebied. Een sociale periode waarin een belofte of aanzoek wordt gedaan of een zakelijke overeenkomst wordt gesloten. Niet alleen in je privé-leven leeft het thema verbondenheid, maar ook in je vriendenkring en zakelijk netwerk worden er nieuwe verbintenissen op de lange termijn gesloten. Deze Volle Maan is ook een moment om al jouw relaties tegen het licht te houden. Breken of doorgroeien naar een dieper niveau? De invloed van Uranus in Stier kan in juli 2018 leiden tot veranderingen in je sociale netwerk.
De Maansverduistering van 27 juli 2018 vraagt op oplossingen voor gevoelige issues als seksualiteit, intimiteit en geldkwesties die je met de partner deelt. Er kan sprake zijn van een obsessie voor iets of iemand. Neem de tijd voor elkaar. Praat met elkaar als iets niet goed voelt.
Vertrouw op je intuïtie. De single Kreeft vindt de liefde deze maand op plekken van wijsheid, dus op cultureel gebied, in een academische omgeving, op religieuze plaatsen of in het buitenland.

Familie en Huis
Deze maand ben je bezig met de voorbereidingen voor een renovatie van je huis of in je directe woonomgeving zijn er bouwplannen of bouwwerkzaamheden. Thuis ben je druk bezig met het organiseren en alles in goede banen te leiden. De kosmische energieën van de Verduisteringen deze maand laten je breken met de dagelijkse routine en bieden ruimte voor creativiteit in je huis en in je huiselijke omgeving.
Juli 2018 is een gunstige maand om af te spreken met familie die je al lange tijd niet hebt gezien. Je bent geïnteresseerd in het verleden en het welzijn van familieleden. Je wil graag herinneringen ophalen met vrienden en familie. Familieleden willen ook graag weten hoe het met je gaat en zijn geïnteresseerd in je carrièreplannen.

Carrière
Juli 2018 is een geschikte maand voor het volgen van een bedrijfsgerichte cursus of geavanceerde training om je professionele kennis te verbeteren. Verwacht niet teveel vooruitgang deze maand. Alles gaat langzamer en dat komt door de invloed van de retrograde planeten.
Mars is jouw planeet van Carrière. Mars in Waterman is ook retrograde en dat betekent: langzaam aan, dan breekt het lijntje niet. Het heeft geen zin om te forceren, ook al wil je dat zo graag. Deze periode tot eind augustus 2018 is bedoeld om je strategie te bepalen en zo nodig bij te stellen. Nu zie je wat er fout is gegaan en krijg je de kans om deze fouten te herstellen. De retrograde Mars brengt je tot 27 augustus 2018 weer in contact met mensen uit je verleden. Je krijgt zo de kans om bestaande problemen op te lossen.
Sporters en atleten onder de Kreeften krijgen goede kansen in juli 2018. In de tweede week van juli 2018 kan er goed nieuws zijn. In de derde week van juli 2018 zijn er ontwikkelingen. Gun jezelf wat vrije tijd aan het eind van juli 2018.

Financiën
De hele maand juli 2018 ziet er financieel gunstig uit. Jouw Huis van Financiën wordt deze maand bezocht door Mercurius, Venus en vanaf 23 juli 2018 ook de Zon in Leeuw. En dat maakt het een prima periode om alles in kaart te brengen, de balans op te maken, het doen van financiële transacties, investeringen en aanbestedingen. Ook speculatieve investeringen zijn winstgevend. Deze maand wordt geld uitgeven aan liefdadigheid. De Maansverduistering in Waterman van 27 juli 2018 vraagt op oplossingen voor gevoelige geldkwesties die je met de partner deelt. In de financiële situatie van jouw huwelijkspartner, geliefde, een familielid of zakelijk partner komt in de komende zes maanden verandering. Iets komt tot een einde en je komt in aanraking met de donkere kant van de ander of die van van jezelf.

Gezondheid
De Zonsverduistering in Kreeft van 13 juli 2018 betekent een herdefiniëring van het ZELF, je persoonlijkheid en zelfbeeld. In de komende zes maanden vindt een uiterlijke transformatie plaats, een metamorfose door bijvoorbeeld een nieuw kapsel, plastisch chirurgische ingreep en nieuwe garderobe. Deze maand gaat het energieniveau omhoog, een maand van fysieke fitheid en kracht. Deze hoge energie kan worden gekanaliseerd door te sporten, bijvoorbeeld hardlopen, wandelen of naar het strand. Gezonde voeding doet de rest.
Luister naar je lichaam en zorg goed voor jezelf. Ga niet over grenzen heen, vooral in de tweede helft van juli 2018.

Advies
Onthaasten is het toverwoord. Ook al heb je het druk of denk je dat je het druk hebt. Doe eens wat rustig! Waarom heb je zo’n haast?
Onthaasten dus. Wanneer je ontspannen bent, kun je beter nadenken en komt er ruimte voor nieuwe ervaringen.

error: Content is protected !!