Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Steenbok juli 2017

Algemeen
De focus in juli 2017 ligt op liefde en maatschappelijke activiteiten. In deze periode ben je nog afhankelijk van de medewerking van anderen, dus laat je onafhankelijke en eigenwijze houding zoveel mogelijk achterwege. Binnenkort gaat dit veranderen en kom je in de gelegenheid op eigen houtje te handelen. Laat je meevoeren door de kosmische stroom en laat het gebeuren, Steenbok.

Liefde en Relaties
De Nieuwe Maan van 24 juni 2017 viel in jouw Huis van Relaties. Er is een bijzonder persoon in je leven die jouw hart op hol brengt of je hebt het besluit genomen om een nieuwe stap zetten in een relatie zoals een verloving, huwelijk of zakelijk samenwerkingsverband of (door)start van een bestaande zakelijke relatie of liefdesrelatie. De Steenbok die op zoek is naar de liefde vindt deze op de werkplek, gezondheidscentra of in financiële instellingen. Dus gezondheid en geld zijn deze maand met liefde verweven! Juli 2017 is een liefdevolle en sensuele maand om met volle teugen van elkaar te genieten! Je sociale leven bloeit. Er zijn uitnodigingen voor feestjes en bijeenkomsten, dus mogelijkheden te over om te liefde te omarmen, Steenbok.

Familie en Huis
Deze maand zijn er problemen in je privéleven. Er kan sprake zijn van een conflict tussen je partner en familieleden. Onopgeloste problemen uit het verleden steken de kop op, misverstanden met familieleden, problemen met de verkoop van je huis of aankoop van een huis. Je moet toch proberen om de opnieuw verbinding te maken met familie of je eerst te richten op het oplossen van al dat oude zeer en het afwerken van bestaande projecten thuis. Niet alles is perfect in dit leven. Het enige wat je kunt doen is er het allerbeste van zien te maken. En dat gaat je goed af, want Mars reist inmiddels door de bovenste helft van de Steenbok-horoscoop. Mars is jouw planeet van familie en huis. Dus er komt een periode waarin je de kans krijgt om de dingen op een positieve manier om te buigen.

Carrière
De Volle Maan van 9 juli valt in jouw eigen teken, Steenbok. Dat geeft aan jouw persoonlijkheid een geweldige boost. Je sterke wilskracht, creativiteit en de motivatie maakt van deze maand de meest productieve maand van het jaar. Saturnus is astrologisch verbonden met Steenbok. Saturnus in Boogschutter geeft je een bijzondere en mysterieuze aantrekkingskracht die door jouw omgeving wordt opgemerkt.
Je mag je deze maand ook verheugen op de gunstige invloed van Venus door jouw Huis van Werk. Een zeer productieve periode van meer omzet in je onderneming! Jupiter in jouw Huis van Carrière betekent niet dat alles volgens plan verloopt. Jupiter brengt unieke kansen voor je carrière, maar dat heeft wel een weerslag op je privé-leven en sociale leven. Juli 2017 laat vele mogelijkheden zien voor je carrière, maar je moet ze wel aangrijpen, Steenbok.

Financiën
Juli 2017 is financieel gezien een stabiele maand voor de Steenbok. Uranus is verbonden met de financiën van de Steenbok. Uranus in Ram krijgt het deze maand lastig. Er zullen dus financiële vertragingen zijn. Vanaf 24 juli 2017 komt er verbetering. Je weet wel de financiële belangen voor anderen zoals je partner op een succesvolle manier af te handelen. De Nieuwe Maan van 23 juli 2017 valt in jouw Huis van Gedeelde Financiën. Dat betekent stappen maken of schoon schip maken met leningen, schuldsanering, hypotheken, creditcards en verzekeringen. Een budgetplan opstellen en duidelijkheid scheppen. Bezuinig waar mogelijk. Maak de weg vrij voor een gezonde financiële toekomst.

Gezondheid
In de eerste drie weken van juli 2017 heb je meer behoefte aan rust en ontspanning. Wat je nodig hebt is beweging en een goede voeding. Deze maand is gericht op carrière en buitenwereld. Er wordt dus veel van je verwacht en verlangd. Je bent ook maar een mens en je wil alles zo goed mogelijk doen. De boze factor stress ligt dan voor de hand. Trap tijdig op de rem, Steenbok! In de tweede helft van juli 2017 kom je in een energetische flow en dat betekent een verbetering in je gezondheid. Een ontgiftend dieet doet wonderen. De meeste gezondheidsproblemen zijn stress gerelateerd. Ook sociale disharmonie is een belangrijke factor, dus zorg voor een goed evenwicht.

Advies
De Volle Maan in Steenbok van 9 juli 2017 is de opmaat naar een halfjaarlijkse periode waarin de buitenwereld een grote rol gaat spelen. Een periode van hervormingen dat aan het eind dit jaar vorm gaat krijgen. De resultaten van deze periode zijn duidelijk te zien vanaf 22 december 2017 wanneer de Zon terugkeert naar Steenbok. De invloed van Pluto in Steenbok blijft hameren om het evenwicht te vinden tussen persoonlijke belangen en carrièredoelen. De kans op overbelasting en stress is groot in deze periode, dus zorg voor rust en ontspanning, Steenbok.

error: Content is protected !!