Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan in deze periode van het jaar nog steeds aan de westelijke helft van de Boogschutter-horoscoop.
Dat betekent: Samenwerking, sociale vaardigheden, teamwork en aanpassingsvermogen om je doelstellingen te behalen.

Liefde en Relaties
Jouw planeet Jupiter is retrograde en verblijft tot 28 oktober 2022 in het 5e Huis van Liefde en Romantiek. Een aangename periode van liefde, van wederzijds vertrouwen, begrip en genegenheid, feestjes en heel vaak een nieuw begin. Door de retrograde Jupiter kun je alsnog besluiten om een liefdesrelatie te beginnen. Met Venus in het 8e Huis van de Ziel krijg je in de eerste helft van augustus 2022 inzicht in je eigen angsten, kwetsbaarheden en onzekerheden. Een diepe en intieme verbinding die nu gemaakt wordt kan een revitaliseerde en zelfs genezende werking hebben. De Rode Strijder Mars reist vanaf 21 augustus 2022 het Huis van Relaties en Verbinding en zal daar blijven tot maart 2023. Door Mars in het 7e Huis verliest Jupiter kracht en Venus in Leeuw probeert omwille van de harmonie, iedereen te ondersteunen en de zaken glad te strijken.
Er kan dan sprake zijn van een creatieve blokkade, spanningen en misverstanden in relaties, een gebrek aan romantiek, ongemakkelijke momenten en minder plezier in alledaagse dingen en moeite hebben met het sluiten van compromissen.

Familie en Huis
Jupiter behoort astrologisch gezien tot het teken Boogschutter. Jupiter is inmiddels retrograde en keert eind oktober 2022 terug naar het vierde Huis van Familie en Huis. Boogschutter gaat langzaam weer terug naar de situatie zoals deze aan het begin van 2022 was, dus er zijn nog steeds dingen te regelen in de huiselijke sfeer. Hou er rekening mee dat Neptunus nog tot begin januari 2026 door Vissen reist. Er vinden vele ongewone en subtiele veranderingen plaats die een weerspiegeling zijn van de veranderingen die in jouw innerlijk plaatsvinden, op zoek naar het ideaalbeeld van wat het ideale “thuis”of de ideale familie zou moeten zijn. Familieleden ‘verdwijnen’ of gaan jou verlaten, hebben speciale zorg nodig of Boogschutter is op enige afstand betrokken bij familieleden. In augustus 2022 kunnen misverstanden ontstaan ​​onder familieleden. Blijf geduldig, anders kan de situatie verergeren.

Carrière
Augustus 2022 is een succesvolle maand voor de zelfstandige ondernemer, professionals en zakenmensen. De conjunctie van Mars, de Noordknoop en Uranus in Stier in het 6e Huis van Werk brengt grote veranderingen op het werk en in de organisatiestructuur van het bedrijf of dagbesteding.
De Nieuwe Maan van 27 augustus 2022 valt in jouw Huis van Carrière. Het planetaire recept voor nieuw succes in je carrière! Een belangrijk project waar je een tijdje geleden mee bent begonnen ziet deze maand het levenslicht. In ieder geval iets nieuws dat deuren voor je gaat openen zoals een doorbraak, grote kans op een promotie of nieuwe baan. Een positieve periode voor het maken van plannen voor de lange termijn. Ook nieuwe zakelijke kansen zoals een nieuwe overeenkomst of nieuwe onderhandelingen, een nieuwe klant of meer opdrachten voor je bedrijf.
Deze Nieuwe Maan geeft inzicht in wat komen gaat, dus let goed op. Houd je geest en hart open.

Financiën
Saturnus is jouw planeet van Financiën. Saturnus is retrograde in Waterman en deze invloed laat zien dat financiële investeringen een zorgvuldige beoordeling vereisen.
Met Venus in het 8e Huis van de Ziel en Gedeeld Vermogen is in de eerste helft van augustus 2022 een financiële impuls mogelijk of je kunt financieel voordeel krijgen door je partner. Een diepe en intieme verbinding die nu gemaakt wordt kan een revitaliseerde en zelfs genezende werking hebben. Boogschutter is dan geneigd om geschillen met betrekking tot het delen van de macht, intimiteit, financiën en andere emotioneel geladen onderwerpen, glad te strijken.
Deze maand is het raadzaam om onnodige uitgaven te vermijden.

Gezondheid
Begin augustus 2022 valt de drievoudige conjunctie tussen Mars, Uranus en de Noordelijke Maansknoop in Stier, het Huis van Gezondheid. Boogschutter moet dan waakzaam zijn.
Ga op tijd naar de dokter. Ga niet zelf dokteren of hulp zoeken bij veel te dure behandelaars of adviseurs en vermijd elke riskante onderneming.
De positie van Mars in het zesde Huis van Gezondheid kan de oorzaak zijn van verhoging, koorts, infectie en huiduitslag.
De transit van Mars in het 6e Huis brengt veel energie met zich mee en die energie moet op een doelgerichte manier gekanaliseerd worden door inspanning of sport. Als de energie verkeerd gericht wordt, kan de lichamelijke en geestelijke gezondheid nadelig worden beïnvloed. Yoga en meditatie kunnen verlichting brengen.

Advies
Augustus 2022 is geen makkelijke maand voor Boogschutter,
Door de vele retrograde planeten gaan alle processen langzamer.
Niet tegen de kosmische stroom inzwemmen, maar laat jezelf meevoeren naar je Bestemming.
Draag de wereld niet op je schouders. Kop op en blijf positief.
Gebruik je Jupiter-kracht doelmatig en ga conflicten zoveel mogelijk uit de weg.

error: Content is protected !!