Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Maart 2018 is een gunstige maand voor financiën, carrière en gezondheid.
Bijna alle planeten staan aan de linkerkant van de Ram horoscoop. Maart 2018 is daarom een maand van persoonlijke kracht en onafhankelijkheid. Vanaf 18 maart 2018 volgt ook jouw planeet Mars en deze energie versterkt de kracht van zelfredzaamheid, persoonlijke kracht en onafhankelijkheid. Met deze planetaire kracht is bijna alles mogelijk. De inbreng van anderen is minder belangrijk. De Kosmos wil weten wat jij wil en wat jij op eigen kracht kan bereiken.

Liefde en Relaties
De totale Maansverduistering van 31 januari 2018 heeft voor de komende zes maanden de kosmische poort geopend naar een nieuwe liefde, inspiratie of verdieping in de vaste relatie.
Maart 2018 laat echter wat uitdagingen zien. Vooral in de eerste helft van de maand moet je al je troeven inzetten om de weg naar het hart van je geliefde te winnen. Maar wel met succes!
De tweede helft van maart 2018 ziet er beter uit voor de liefde. De single Ram gaat meer op zoek naar plezier en vriendschap dan om romantiek. De beste kansen liggen deze maand bij sociale bijeenkomsten en op de werkplek. De Volle Maan van 31 maart 2018 valt in het Huis van Relaties. In de komende periode wordt je relatie versterkt door een aanzoek, belofte, verloving of huwelijk. Niet alleen in je privé-leven leeft het thema verbondenheid, maar ook in je vriendenkring en zakelijk leven worden er nieuwe verbintenissen gesloten of verbroken. Het kan een eind of een begin zijn. Wat er ook gebeuren zal, het einde of begin is voor alle partijen een nieuwe weg.

Familie en Huis
De totale Maansverduistering van 31 januari 2018 heeft in de komende maanden een grote invloed op je kinderen, kinderen in de familie en kinderen in jouw omgeving. Ook deze maand hebben kinderen jouw leiding en ondersteuning hard nodig. Jouw carrière vergt veel van je en dat gaat ten koste van je privéleven. Daarom is het vinden van een juiste balans tussen privé en carrière zo belangrijk, want je kunt niet goed functioneren zonder de liefdevolle ondersteuning van het thuisfront.
In deze periode gaat het om jou. Mercurius in Ram gaat vanaf 23 maart tot 14 april 2018 retrograde. Het is raadzaam om aandacht te besteden aan je directe omgeving, je naaste familieleden, buren en school. Je eigen zin doordrijven kan ook averechts werken en je zit toch niet te wachten op conflicten. Praat met elkaar en kom elkaar tegemoet. Door de gulden middenweg te vinden krijg je alle medewerking.

Carrière
De Volle Maan van 2 maart 2018 valt in jouw Huis van Werk. Een drukke periode waarin bestaande projecten op het werk tot voltooiing komen. De Volle Maan laat ook zien dat het tijd is om een eventuele problemen met een zakenpartner of klant op te lossen. Nadat de dingen zijn afgewerkt, kun je met tevredenheid terugkijken. Misschien een goed moment om wat te vieren? Jouw planeet Mars reist vanaf 18 maart 2018 door jouw gebied van Carrière en Bestemming. Tot medio mei geeft Mars je meer energie en focus om ervoor te gaan. Deze maand ben je gericht op het sociale aspect. Sociale dienstverlening en filantropische activiteiten hebben jouw warme belangstelling. In de eerste helft van maart 2018 ben je bezig met het oplossen van problemen, maar er komt goede tijding. De tweede helft van de maand is het doorpakken geblazen.
De derde week van maart 2018 is geschikt om verbeteringen door te voeren. Aan het eind van de maand is een kritische houding heel belangrijk. Niet alles is goud dat er blinkt.

Financiën
Maart 2018 is een voorspoedige maand voor je financiële situatie. Door de invloed van de Nieuwe Maan van 17 maart 2018 gaat het je allemaal makkelijk af. Eigenlijk misschien iets te gemakkelijk, want er speelt een gevoel van onthechting met geld. Het maakt jou niet zoveel uit.
Deze maand speelt jouw sterke aantrekkingskracht en charme een grote rol bij het bereiken van jouw financiële doelen. Het binnenhalen van dat belangrijke contract, dat project, die nieuwe baan of promotie, het maakt niet uit wat het is. Je weet iedereen om je vinger te winden en dan is de smaak van succes nog beter. De beloning is een leuke bijkomstigheid, maar succes vindt je nog veel leuker.

Gezondheid
De Volle Maan op 2 maart 2018 valt in jouw Huis van Gezondheid. Een prachtig moment om het besluit te nemen om meer te gaan bewegen en gezonder te gaan eten.
Maart 2018 laat een fantastische maand zien voor je gezondheid. In de eerste drie weken geeft jouw planeet Mars in Boogschutter jou veel energie! Vanaf 21 maart 2018 reist jouw Zon door Ram en dat geeft een enorme energieboost! Je moet wel voorzichtig zijn dat je niet teveel energie weggeeft of over je grenzen gaat. Mercurius gaat retrograde in Ram vanaf 23 maart 2018, dus jouw energie moet gericht en constructief worden gekanaliseerd.
Sportief bezig zijn! Hoe meer je sport en actief bezig bent, des te hoger ligt je energie.

Advies
De invloed van de transit van Saturnus door Steenbok, dat is het Huis van Carrière en Bestemming voor de Ram, is inmiddels duidelijk te zien. Carrièreperspectieven worden gedreven door persoonlijke ambities en door de invloed van jouw planeet Mars krijg je deze maand alle energie om je carrièredoelstellingen te bereiken. Pak alle kansen met beide handen aan!
Aan het einde van maart 2018 is het raadzaam om niet alleen je hart, maar ook je oren te openen voor je geliefde.
Maart is wel een maand van tegenstrijdigheden. Maart 2018 is de maand van actie, maar ook speelt spiritualiteit een grote rol. Bij elkaar genomen is maart 2018 een maand om heden en verleden met elkaar te verenigen. Leer van minder goede keuzes en stel nieuwe doelen met de inzichten die je deze maand krijgt.

error: Content is protected !!