Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De herfst is jouw seizoen, Schorpioen. Jouw planeetheerser Pluto ‘loopt’ sinds 10 oktober 2023 weer direct en met deze kracht komt je weer tot leven! De krachtige Nieuwe Maan in Schorpioen van 13 november 2023 in het 1e Huis van Persoonlijkheid laat een nieuw begin en een frisse start zien. Vernieuwen, verjongen en afstemmen op wat je echt nodig hebt! Jouw persoonlijke Nieuwjaar! Van harte gefeliciteerd, Schorpioen. November 2023 is een geweldige maand om nieuwe vrienden te maken en gezellig te genieten van donkere avonden met kaarslicht en lekker eten. Mercurius blijft tot 10 november 2023 in Schorpioen en helpt bij het nemen van de juiste beslissingen!

Liefde en Relaties
Mars, jouw planetaire heerser, reist tot 24 november 2023 door Schorpioen. Mars voelt zich helemaal thuis in Schorpioen. Mars in Schorpioen is sensualiteit, verlangen, krachtig en doelbewust. Mars krijgt ondersteuning van de retrograde Saturnus in Vissen in je vijfde Huis van Liefde en Zelfexpressie. Het geeft jou in deze speciale herfstperiode die onweerstaanbare charme en aantrekkingskracht.
Op 28 oktober 2023 viel de gedeeltelijke Maansverduistering in Stier in het 7e Huis van Relaties.
In november 2023 en de maanden daarna kun je te maken hebben met ingrijpende emotionele veranderingen zijn in de persoonlijke relatie met een goede vriend, geliefde of zakenpartner.
Een relatie kan (alsnog) eindigen of een nieuwe relatie kan beginnen.
De invloed van Venus in Weegschaal vanaf 9 november 2023 maakt je wat afstandelijk en heb je de neiging om heftig te reageren.
De Nieuwe Maan in Schorpioen van 13 november 2023 gaat uit van jezelf en met de retrograde Uranus in Stier in je tegenoverliggende Huis van Relaties kan zelfs tot een breuk leiden.
Door Saturnus en Neptunus in Vissen (het 5e Huis van Liefde) krijgt Schorpioen waardevolle lessen in de liefde. Er moet oude pijn en trauma worden verwerkt en ongezonde relaties moeten worden verbroken om je hart vrij te maken.

Familie en Huis
November 2023 is een onrustige maand.
Er zijn spanningen thuis en in het gezin en deze worden veroorzaakt door bemoeienis van buitenaf. Kinderen zijn gevoelig voor spanningen en kunnen opstandig reageren.
Deze maand zijn er mogelijkheden om over te stappen naar een nieuwe baan met betere vooruitzichten, maar dat heeft wel consequenties voor reistijden waardoor verhuizen ter sprake kan komen. Alle beslissingen die je in de eerste drie weken van november met Mars in Schorpioen neemt zijn van grote invloed voor het komende jaar 2024.
Schoolgaande of studerende kinderen kunnen last ondervinden van onrust en spanningen en dat is van nadelige invloed op hun prestaties en ontwikkeling.
Een reis of korte uitstapjes maken kan een verfrissende uitwerking hebben op het gezin.

Carrière
November 2023 laat eren voorspoedige maand zien voor je carrière, Schorpioen.
Op de werkvloer heerst een goede sfeer en dat is bevorderlijk voor je prestaties. Ook kan er iemand op je pad komen die jou terzijde staat.
Je hebt met de Nieuwe Maan in Schorpioen die speciale aantrekkingskracht en dat wordt opgemerkt van hogerhand!
November 2023 is helaas niet zo bevorderlijk voor de studie, ondanks je grote inzet.
Ook zakenreizen leveren niet het gewenste resultaat op.
November 2023 is wel een maand waarin er mogelijkheden zullen zijn om over te stappen naar een nieuwe baan met betere vooruitzichten, ook al zijn er wel langere reistijden om daar te komen of moet je wellicht overwegen om te gaan verhuizen.
November 2023 maakt de weg vrij voor het komende jaar, dus alle beslissingen die je in de eerste drie weken van november met Mars in Schorpioen neemt zijn van grote invloed.
Hou er wel rekening mee dat je niet blindelings moet vertrouwen op hulp van buitenaf, niemand kan jouw leven leiden, dat kan alleen jij.

Financiën
Aan het begin van november 2023 kan er financiële vertraging zijn vanwege het cancellen van een deal of dat een betaling uitblijft. Hou met de retrograde Jupiter in Stier wel rekening met hoge kosten, vooral op het gebied van relaties en gezondheidszorg.
Boogschutter staat voor het Huis van Financiën. De energie van Mercurius in Boogschutter vanaf 11 november 2023 laat zien dat er voldoende geld zal zijn om aan je financiële verplichtingen te voldoen en het starten van nieuwe projecten.
De Volle Maan in Tweelingen van 27 november 2023 valt in het Huis van Gedeelde Financiën en Intimiteit en sluit een lastige periode af. Het gaat over evenwicht, over geven en nemen, zowel financieel als emotioneel, het aflossen van schulden, financieel of anderszins. Er zijn onverwachte inkomsten, ook inkomsten vanuit je sociale netwerk en fiscale partner. Deze Volle Maan is transformatie, want er moet op het gebied van gezamenlijke financiële verantwoordelijkheden en intimiteit moet er plaats worden gemaakt voor iets beters.
Het aangaan van financiële partnerschappen en financiële overeenkomsten zoals schulden aflossen, investeringen en aanbestedingen worden door deze Volle Maan begunstigd, maar kan ook het licht werpen op een onaangename emotionele situatie die nog steeds aanwezig is. Acceptatie zorgt voor gemoedsrust.

Gezondheid
De Zonsverduistering in Weegschaal van 14 oktober 2023 viel in het 12e Huis van Loslaten en Kosmisch Bewustzijn en met deze diepe energie van verinnerlijking zoek je meer de afzondering op. November 2023 is een gunstige maand voor een vorm van therapie.
Deze Zonsverduistering leidt tot inzichten over hoe je over jezelf en anderen denkt. Alle besluiten die je neemt zijn van grote invloed op je leven.
De transit van Mars in Schorpioen tot 24 november 2023 kan als een bevrijding voelen. Je hebt dan de drang om te bouwen en te werken aan jezelf of of je kunt je bewust worden van iets dat voor jou verborgen is geweest. Dromen zijn lucide en kunnen voorspellend zijn. Mars in Schorpioen brengt alles naar boven, het goede, maar ook het kwade. Woede-aanvallen kunnen ook louterend zijn.
In november 2023 kun je te maken hebben met stress en angst en heb je rust en ontspanning nodig, ook aromatherapie voor innerlijke rust. Sportieve activiteiten, regelmatige lichaamsbeweging in de buitenlucht en gezonde voeding ondersteunen je om je fysieke fitheid te bevorderen.

Advies
De samenwerking van jouw planeet Mars en asteroïde Ceres in Schorpioen tot 25 november 2023 is jouw geheime motor deze maand. Jouw planetair heerser Mars reist vanaf 13 oktober 2023 door Schorpioen en dat voelt als een nieuwe start en dat is iets waar je de komende 2-4 jaar op focust.
Luister naar wat je lichaam, geest en ziel nodig heeft. Ga bij alles uit van je feilloze intuïtie.
Blijf uit de buurt van afgunst en roddel. Mars in Schorpioen geeft je kracht en moed om alle uitdaging tegemoet te treden. Met Mars in jouw teken deins je nergens voor terug en kan passioneel en obsessief zijn in het najagen van doelen. Ga negativiteit uit de weg.
Het stellen van gezonde grenzen is weg naar eigenwaarde, innerlijke kracht en welbevinden.

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!