Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Stier augustus 2019

Algemeen
Augustus 2019 staat voornamelijk in het teken van je privé, je gezinsleven en huis.
De meeste planeten staan ook deze maand aan de onderzijde van de Stier-horoscoop. De Nacht.
Het is een periode van voorbereiding en evaluatie voor wat betreft je carrière.
Sociale vaardigheden en samenwerking worden steeds belangrijker om je doelen te bereiken.
Vanaf 12 augustus 2019 gaat Uranus retrograde in jouw teken, Stier. Door deze invloed krijgt de wereld in de komende maanden een heel andere Stier te zien. Jouw tijd aangebroken, Stier.

Liefde en Relaties
In de eerste helft van augustus 2019 moet worden gezocht naar de balans in je relatie. Het valt niet altijd mee om bij je gevoelens te komen en deze te uiten. Dat kan wel een uitdaging zijn.
De tweede helft van augustus 2019 ziet er beter uit en staat in het teken van de liefde!
Op 24 augustus 2019 is jouw planeet Venus conjunct Mars in het Huis van de Liefde en deze sensuele vereniging van passie en daadkracht dat doet een Stierenhart sneller kloppen!
Op 26 augustus 2019 is Venus driehoek Uranus in Stier en dat gezellige aspect nodigt uit voor een feestje! De Nieuwe Maan van 30 augustus 2019 in het Huis van de Liefde is de kosmische poort naar een nieuwe sociale periode. Het kan ook het begin zijn van een langdurig zakelijk partnerschap, de bestendiging van een liefdesrelatie of het vinden van de ware liefde!

Familie en Huis
De Nieuwe Maan van 1 augustus 2019 valt in jouw Huis van Familie en Huis. Deze kosmische invloed duidt op een nieuw begin in je thuissituatie zoals een verhuizing, klussen, creatief bezig zijn, reparatie of verbouwing.
Het kan ook zijn dat je besluit om grote schoonmaak te houden, je interieur te veranderen, schilderen, behangen, een huis te kopen of te huren of je huis te verkopen of te verhuren. In ieder geval is er sprake van een nieuw begin of doorstart in je privé-leven. In augustus 2019 kan er echter met oudere familieleden onenigheid zijn wat nadelig kan uitwerken op kinderen en hun schoolprestaties. De Volle Maan van 15 augustus 2019 laat de opmaat zien naar periode waarin je carrière weer belangrijker gaat worden. Maar eerst orde op zaken stellen in je privéleven. Betrek je familie bij al je plannen. Het is nu nog rustig, maar binnenkort gaat dit veranderen. Dus waarom niet een korte vakantie?

Carrière
Tot 11 augustus 2019 is Jupiter nog retrograde. Tijdens de retrogradeperiode van Jupiter sinds 10 april 2019 heb je een andere kijk op je carrière gekregen waardoor je andere keuzes gaat maken. Uranus is jouw planeet van Carrière en Bestemming. De transit van Uranus door Stier is van grote invloed op je carrière. Door de retrograde Uranus in Stier vanaf 12 augustus 2019 besef je pas hoe sterk je innerlijke kracht is. Je richt je alleen nog maar op je eigen ontwikkeling en positie op gebied van relaties, carrière of woonplaats. “Wat is voor mij de beste optie?”
De gedeeltelijke Maansverduistering in Steenbok van 16 juli 2019 kan in de komende tijd leiden tot een nieuwe baan, dus het is mogelijk dat je tijdens deze periode de doorbraak realiseert waar je al zo lang naar op zoek bent. De Volle Maan van 15 augustus 2019 valt in jouw Huis van Carrière. Er gaan dingen veranderen in je carrière. Er wordt een periode afgerond en dat is een mooi moment om carrièreplannen te verwezenlijken waar je al een tijdje mee rondloopt.
Augustus 2019 is een gunstige maand voor zakenreizen en het krijgen van een studiebeurs.
Samenwerking is de sleutel tot professioneel succes!

Financiën
Vanaf 12 augustus 2019 gaat Uranus retrograde in Stier. Tot 10 januari 2020 is dit is een periode om je te richten op een financieel plan, begroting of budgetplan, het voeren van zakelijke onderhandelingen of ondertekenen van winstgevende contracten voor een lange termijn project dat te maken heeft met duurzaamheid en innovatie, zoals onroerend goed.
Mercurius is jouw planeet van Financiën. Mercurius in Leeuw was vorige maand retrograde van 7 juli tot 31 juli 2019. Tijdens deze periode zijn ingrijpende beslissingen genomen met betrekking tot de financiële positie. Augustus 2019 is een gunstige maand met voldoende inkomsten, maar je moet wel voorzorgsmaatregelen nemen en terughoudend zijn met de besteding van geld, zowel zakelijk als privé.

Gezondheid
Regelmaat het toverwoord om gezond te blijven en je immuunsysteem te versterken. Niets overhaasten! Deze maand moet je proberen een vast dagschema aan te houden. Vroeg opstaan, een gezond ontbijt, op tijd eten, je rustmomentjes pakken, regelmatig naar de sportschool of gaan wandelen en op tijd naar bed! Je gaat merken dat het aanbrengen van structuur je overzicht en rust geeft. Belangrijk is ook dat je in beweging blijft, Stier! Sporten geeft je een goed gevoel en het positieve effect van een regelmatig trainingsprogramma betaalt zich vanzelf uit!

Advies
Venus is jouw planeet. Venus vertegenwoordigt het onderbewuste verlangen om zich te verenigen met anderen en de wil om samen te werken en van het leven te genieten.
Een goede harmonische relatie met familie en vrienden is de sleutel tot welzijn en geluk. 
De Nieuwe Maan van 30 augustus 2019 laat ook zien dat het contact met vrienden of sociale netwerk wat is verwaterd. Tijd om de draad weer op te pakken. Vissen symboliseert jouw Huis van Vriendschappen en Sociale Processen. Door de invloed van de retrograde Neptunus in Vissen worden in jouw sociale kring antwoorden gezocht en gevonden.

 

error: Content is protected !!