Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De lentemaand april 2024 staat in het teken van carrière, liefde, reizen en je sociale netwerk.
Kreeft wordt geregeerd door de Maan, dus de Maan is jouw kosmische gids.
Nieuwe, en Volle Manen, maar zeker Verduisteringen zijn van grote invloed op Kreeft.
Ook in april is er een Verduistering, de totale Zonsverduistering in Ram van 8 april 2024 en deze is in april 2024 van grote invloed op je carrière en huiselijk leven.

Liefde en Relaties
Tot 5 april 2024 is Venus in Vissen en dat is gunstig voor Kreeft. De invloed van Venus versterkt jouw aantrekkingskracht, dus de eerste week van april 2024 een gunstige periode om te daten en voor romantiek, nieuwe relaties aan te gaan of verloren relaties te hernieuwen. De single Kreeft kan een liefde ontmoeten tijdens een feestje thuis of bij familie.
Venus in Ram vanaf 6 april 2024 geeft een extra impuls om stappen in de liefde te zetten. Kreeft wil dan extra goed voor de dag komen! Met Mars in Vissen tot 30 april 2024 bloeit de romantiek op, maar loop niet te hard van stapel. Met de Jupiter/Uranus-conjunctie in Stier gaat een lang verwachte droom, doel of plan in vervulling door samen te werken met anderen.
Op 23 april 2024 is er een Volle Maan in Schorpioen (5e Huis van de Liefde) en dat versterkt het
verlangen om dingen los te laten en plezier te beleven. Nieuwe relaties brengen je in contact met
je innerlijke ziel en met wie je bent. Deze Volle Maan gaat dus ook over loslaten waar je geen vreugde (meer) aan beleeft en betrokkenheid met wie je een gezonde en solide band hebt en bij wie je je emotioneel veilig voelt.

Familie en Huis
Voor Kreeft staat Weegschaal voor het 4e Huis van Familie en Huis.
De ringvormige Maansverduistering in Weegschaal van 25 maart 2024 is in april 2024 van grote invloed. In jouw gezin en familie zijn er spanningen door carrièreverplichtingen.
Emotionele reacties in het gezin en familie zijn onvermijdelijk, maar deze helpen wel een oplossing te vinden om een slepende situatie te herstellen. De totale Zonsverduistering in Ram van 8 april 2024 heeft impact op jouw huis en gezinsleven. Door ontwikkelingen in je carrière kan er een verhuizing of grote verbouwing op stapel staan.
Met Mars in Vissen tot 30 april 2024 is het een gunstige tijd om je huis te decoreren of voor een vakantiereis of uitstapjes met je gezin of familie. Zorg ervoor dat je externe bemoeienis en drama buiten de deur laat.
Er kunnen wijzigingen optreden in reisplannen of andere privé afspraken, dus probeer zo flexibel mogelijk te zijn. Door ontwikkelingen in je carrière is het van het grootste belang dat er een goed evenwicht is tussen werk en privé.

Carrière
Ram is het Huis van Carrière en Bestemming voor Kreeft.
Mars (heerser van Ram) reist tot 30 april 2024 door Vissen en deze transit stimuleert je om ideeën en grote plannen na te streven. Een bedrijfsgerichte training of studie volgen, een mooie reis maken, een boek schrijven, kennis delen met anderen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Het gaat om jouw wijsheid en inzichten met de wereld te delen.
Mercurius retrograde in Ram van 1 tot 24 april 2024 is van invloed op jouw professionele leven.
Als je je werk niet meer leuk vindt of je voelt dat je niet op de juiste weg zit, dan moet je nu
maatregelen nemen. Een terugkeer naar werk dat je vroeger deed of terugkeer naar een werkgever waar je eerder voor hebt gewerkt of hernieuwde samenwerking met een collega of een klant kan nu succesvol verlopen. De Zonsverduistering in Ram van 8 april 2024 is het begin van een nieuwe cyclus om een droom waar te maken, bijvoorbeeld een nieuw contract met een bedrijf dat jou internationale kansen en bekendheid biedt. Mars reist tot 30 april 2024 door Vissen en deze transit stimuleert je samen met Saturnus en Neptunus in Vissen om ideeën en grote plannen na te streven. Een bedrijfsgerichte cursus of studie volgen, een mooie reis maken, een boek schrijven, kennis delen met anderen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Het gaat om jouw wijsheid en inzichten met de wereld te delen.

Financiën
Pluto in Waterman in het 8e Huis gaat over vertrouwen. Zorg dat je de juiste personen om je heen hebt, mensen die je kunt vertrouwen en die goed aanvoelen. Vertrouw op je intuïtieve vermogens. Het goede nieuws is dat je met Pluto in Waterman oppervlakkigheid en schijn weet te filteren en de diepere lagen kunt herkennen en ‘lezen’. Kreeft wordt steeds selectiever en voorzichtiger zowel tegenover anderen als zichzelf, op weg terug naar eigenheid, authenticiteit en spirituele zelf.
Door Pluto in Waterman wordt Kreeft steeds meer bewust van subtiliteiten van menselijke interactie. In april 2024 kan er een kwestie zijn die verband houdt met een erfenis of derden-geld. Kreeft gaat uitzoeken hoe je dat geld kunt investeren. In april 2024 kun je geld verdienen via een creatieve hobby, online platforms of sociale netwerk.
Aan het eind van april 2024 mag je terugkijken op een succesvolle maand en dat allemaal dankzij jouw inzicht en de juiste financiële investeringen.

Gezondheid
De lentemaand april 2024 voelt licht en dat geldt ook voor je gezondheid.
Door de invloed van Mars heb je minder last van chronische aandoeningen zoals reuma en constipatie. Ook ben je niet so gevoelig voor koorts of ontstekingen of verkoudheid.
Geef jezelf liefdevolle aandacht, dus ga op tijd naar bed, verzorg jezelf goed.
Zo nu en dan een vertroeteldag kan geen kwaad. Een dagje naar de wellness, of lekker in bad, je nagels verzorgen, een maskertje, kaarsjes aan, een leuke hobby of naar een mooie film kijken. Sta jezelf toe om te mogen ontvangen door tijd voor jezelf te maken.
Verstandige voeding en lichaamsbeweging doet de rest, maar pas op voor overdrijving. Je loopt wel risico op een sportblessure deze maand.

Advies
Saturnus en Neptunus blijven het hele jaar 2024 samen in Vissen, het 9e Huis van Hoger Bewustzijn, Studie, Reizen, Internationale verbindingen Expansie en Levensbeschouwing.
Deze planetaire samenwerking kan Kreeft helpen om anders te gaan denken en vastgeroeste overtuigingen los te laten. Door de invloed van de wijze Saturnus krijg je duidelijkheid over je pad en kun je spiritualiteit of grootse ideeën praktisch in gaan zetten.
Pluto in Waterman is voor Kreeft de weg terug naar eigenheid, authenticiteit en spirituele zelf.
Volg dat innerlijk verlangen om iets nieuws te beginnen in je carrière of beroep.
Ook al begeef je jezelf op onbekend terrein, het leven is bedoeld om er van te leren.

error: Content is protected !!