Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De planetaire krachten bevinden zich in deze periode van het jaar aan de linkerzijde of oostelijke zijde van de Boogschutter-horoscoop. Dit markeert het hoogtepunt van persoonlijke onafhankelijkheid en persoonlijke kracht. Jouw persoonlijke doelen krijgen kosmische steun!
De Nieuwe Maan van 7 december 2018 valt in jouw eigen teken, Boogschutter en ook Jupiter reist tot begin december 2019 door Boogschutter!
Met de meerderheid van de planeten aan de oostelijke helft van de Boogschutter-horoscoop heb je de energie om je doelen op eigen kracht te bereiken.
Met deze Nieuwe Maan sta je deze maand in het middelpunt van de belangstelling.
De krachtige maand december 2018 is een maand van familie, liefdesrelaties, spiritualiteit, financiën en gezondheid.

Liefde en Relaties
De retrograde Uranus in Ram is tijdelijk terug in jouw Huis van Liefde en Romantiek. In de afgelopen zeven jaar heb je waarschijnlijk veel veranderingen in je liefdesrelaties ervaren. Er is een verbintenis ontstaan waarvan je nooit had durven dromen. Tot begin maart 2019 kan door de onvoorspelbare invloed van Uranus in Ram een romance ontstaan die echter niet voor altijd is. Jouw behoefte aan nieuwe ervaringen en persoonlijke vrijheid is en blijft heel groot. Liefde komt en gaat onverwachts. De single Boogschutter vindt in december 2018 de liefde op een feestje thuis of bij een kerstborrel op het werk.
De gedeeltelijke Zonsverduistering van 13 juli 2018 in jouw Huis van de Ziel, Transformatie en Intimiteit heeft in de afgelopen maanden de emotionele band versterkt met je partner, maar ook zijn er negatieve contacten verbroken. December 2018 is een mooie maand voor relaties. Er is sprake van wederzijds respect en warme liefde. Aan het eind van december 2018 wacht je een romantische verrassing.

Familie en Huis
Deze maand vergezelt de rode strijder Mars de dromerige Neptunus in jouw Huis van Familie en Huis. Deze kosmische ondersteuning belooft veel goeds, Boogschutter. December 2018 staat in het teken van meer actie op het thuisfront, meer tijd doorbrengen met je familie, een gezamenlijke reis of het ondernemen van een gezamenlijk project.
Door de invloed van Neptunus in Vissen vindt er in jouw huiselijk en persoonlijk leven vele ongewone en subtiele veranderingen plaats. Vele Boogschutters hebben dit jaar afscheid moeten nemen van een familielid, verlaten huis en haard of zijn nog steeds op zoek naar het ideale “ thuis”.
Tot begin maart 2019 keert de retrograde Uranus terug in Ram. Jouw kinderen of kinderen in jouw direct omgeving gaan door grote veranderingen. Een onverwachte zwangerschap kan jouw leven op zijn kop zetten. Het is goed om dit jaar af te sluiten met je gezin of familie om de onderlinge band te versterken. Jouw liefdevolle leiding en sterke houding is de kracht die jouw gezin en familie nu nodig heeft.

Carrière
December 2018 is een maand van voltooiing, afwerking en voorbereiding. Ondanks het feit dat jouw carrière niet in de lift zit, kan het op de werkplek echter hectisch zijn.
Het valt niet mee om deze maand actief te zijn op je werk. Je bent bezig met heel andere dingen en dan valt het niet mee om je lang te concentreren. Het is eigenlijk een teken dat je een time-out nodig hebt. December 2018 zou een gunstige maand zijn om op reis te gaan of jezelf even terug te trekken in retraite of studie. Als het mogelijk is natuurlijk! Straks krijg je het druk genoeg.
De eerste helft van december 2018 is gunstig om je horizon te verbreden, dus een cursus volgen, een nieuwe vaardigheid leren of onderzoek plegen naar werkgelegenheid in andere delen van de wereld.
Er is zoveel om naar uit te kijken, Boogschutter!

Financiën
December 2018 is de maand bij uitstek om je financiën op orde te krijgen.
De eerste drie weken van december 2018 zijn wat schommelend. De Mercurius retrograde periode tot medio december 2018 kan leiden tot financiële vertraging waardoor je andere financiële keuzes moet maken. In de dure decembermaand is het raadzaam je te houden aan een vast budget!
De Volle Maan van 22 december 2018 belicht financiële aangelegenheden van je huwelijkspartner, zakelijk partner, of geliefde. In de komende twee weken komt er geld vrij vanuit een verzekeringspolis, juridische uitspraak, belasting, alimentatie, aflossing of lening. Het aangaan van financiële partnerschappen en financiële overeenkomsten zoals investeringen en aanbestedingen worden door tot medio januari 2019 door de Volle Maan begunstigd. De Boogschutter ziet met deze Volle Maan de financiële resultaten zoals een dividenduitkering of rendement vanuit beleggingen, maar je kunt ook een investering doen. Er is winst te behalen met onroerend goed en marketingprojecten. Een goede financiële planning en het verminderen van onnodige uitgaven blijft raadzaam.

Gezondheid
December 2018 laat over het algemeen een goede gezondheid zien, Boogschutter.
Met de Nieuwe Maan van 7 december 2018 sta je in het middelpunt van de belangstelling. December 2018 gaat over alles wat je waard is in het leven. Ook je eigenwaarde. Het gaat dus om jou als persoon, je uitstraling en je uiterlijk.
De Nieuwe Maan in een goed uitgangspunt voor een totale make-over of een nieuwe lifestyle.
De retrograde Mercurius kan in de eerste helft van december 2018 tot onbewuste problemen leiden die nog steeds niet zijn opgelost.
Je moet je richten op het behoud van je mentale gezondheid voor een betere conditie.
Ga zoveel mogelijk naar buiten en kom in beweging en blijf in beweging!

Advies
Jouw persoonlijke en universele zonnecyclus zijn in hun groeiende fase, want
de Nieuwe Maan van 7 december 2018 valt in Boogschutter! Van harte gefeliciteerd, Boogschutter!
De retrograde Mercurius in Boogschutter kan in de eerste helft van december 2018 het gevoel geven dat er van alle kanten aan je wordt getrokken.
De Boogschutter die geboren is van 4 tot 7 december krijgt het meeste te maken met deze energie. Vanaf 9 november 2018 tot 2 december 2019 reist Jupiter door Boogschutter. Deze positieve energie is jouw geheime wapen voor nieuwe mogelijkheden en groei in december 2018 tot eind 2019. Pak iedere gelegenheid met beide handen aan om nieuwe dingen te creëren voor de toekomst.

 

error: Content is protected !!