Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Door de invloed van Uranus in Stier is het leven van Kreeft totaal veranderd. Het jaar 2023 is een jaar van doorbraak in de carrière, persoonlijke groei, sociale leven en thuissituatie van Kreeft.
De invloed van Saturnus in Vissen vanaf 8 maart 2023 zal Kreeft helpen om alle gebeurtenissen beter te begrijpen en te verwerken. Saturnus in Vissen geeft Kreeft meer vertrouwen om hun pad te vervolgen.
Met de meeste planeten aan de bovenkant van de Kreeft-horoscoop is Kreeft gericht op de buitenwereld, carrière en relaties. Maart 2023 is een veelbelovende maand van positieve vibes op professioneel en sociaal gebied. Blijf wel binnen de grenzen van jouw mogelijkheden.

Liefde en Relaties
Saturnus vertrekt vanaf 8 maart 2023 uit het 8e Huis van Zielsprocessen, Intimiteit, Geheimen en Vertrouwen. In de afgelopen twee jaar zijn er in je relatie problemen met intimiteit aan de orde geweest problemen die moesten worden aangepakt of je voelde dat je intimiteit nodig had, maar in onvoldoende mate kreeg. Als je de lessen van Saturnus hebt geleerd, dan ben je nu gereed om je open te stellen voor intimiteit, gezondere intieme verbindingen aan te gaan en bestaande verbindingen te versterken. Met Pluto in Steenbok tot 23 maart 2023 in het Huis van Relaties zijn er nog steeds spanningen in relaties en dat komt door onbewuste verlangens die vanuit het onderbewustzijn door Pluto naar boven worden gehaald.
Van 24 maart tot 11 juni 2023 is Pluto in Waterman tijdelijk in het 8e Huis. Pluto is astrologisch verbonden met het 8e Huis, dus voor Kreeft heeft deze transit een extra diepe dimensie.
Pluto in Waterman vergroot jouw charisma en verleidingskracht en daarmee trek je de aandacht!
Mensen willen bij jou in de buurt zijn en genieten van je gezelschap. In de vaste relatie wil je meer experimenteren en je partner betrekken in al je avonturen!
Door Mars in Kreeft vanaf 26 maart 2023 durf je meer en dat maakt je reuze spannend.

Familie en Huis
De Volle Maan van 7 maart 2023 valt in jouw Huis van Communicatie, Verbindingen, Onderwijs korte reizen, broers en zussen, naaste familie, kennissen en buren. Deze Volle Maan brengt een bijzonder bericht dat jouw aandacht vraagt. Die boodschap krijg je door te luisteren, eerlijk naar jezelf te luisteren. Het gaat over iets wat moet worden afgesloten, mogelijk iets over jezelf, iets wat om voltooiing en balans vraagt. Meningsverschillen zijn ook anders op te lossen, met begrip komen we al een heel eind. Nieuwe ideeën zijn voor straks, nu eerst iets afronden.
Asteroïde Ceres in Weegschaal reist tot 22 maart 2023 door jouw Huis van Huis en Familie en dat laat een gunstige periode zien voor huis, gezin en familie. Kreeft kan familie of de mensen die je als familie beschouwt extra ondersteunen en helpen, maar ook jij wordt gekoesterd en gesteund als je dat nodig hebt. De harmonie thuis kan door stijgende uitgaven onder druk komen te staan en dat gaat ten koste van kinderen. Kinderen kunnen te maken hebben met onderwijsproblemen, studie-achterstand of gezondheidsproblemen.
Tot eind maart is Ceres retrograde en daardoor voelt Kreeft zich in de familie of thuis emotioneel onthecht of voelt dat je niet gesteund wordt, maar dat kan oud zeer zijn dat aan de oppervlakte komt. Ceres retrograde is wel gunstig voor renovaties, verbouwingen, verhuizingen of een terugkeer naar plekken of personen die je dierbaar zijn.

Carrière
De transit van Jupiter in Ram in het 10e Huis van Carrière is voor Kreeft een podium, van erkenning en aandacht. Kreeft kan door de invloed van Jupiter in Ram een nieuwe baan vinden of promotie krijgen. Een goede strategie, een positieve houding, samenwerking en onderhandelingsvaardigheden laten geweldige bedrijfsresultaten zien.
Met Jupiter in Ram (Huis van Carrière) komt er schot in de zaken met werkprojecten en openbare leven. Door de invloed van Jupiter in Ram zijn er meer kansen op de arbeidsmarkt, een nieuwe baan met een beter salaris. Toch is het raadzaam om ook op sociaal vlak te investeren, want samenwerking blijf toch wel de sleutel om al die mooie resultaten te behalen. Er kunnen problemen zijn met collega’s en het management. Door kalm te blijven kunnen verschillen worden opgelost. Mars reist van 26 maart tot 20 mei 2023 door Kreeft en dit is een geweldige tijd vol energie en enthousiasme. Je kunt enthousiast worden over nieuwe mogelijkheden en kansen voor jezelf creëren. Mars in Kreeft is een nieuw begin, een nieuw hoofdstuk, en waar je in deze tijd aan begint, kan je focus zijn of de toon zetten voor de komende 2 jaar van je leven.
Benut de energie, neem initiatief en kom in beweging, zowel fysiek als geestelijk.
De Nieuwe Maan in Ram van 21 maart 2023 valt in het 10e Huis van Carrière en Bestemming.
De carrière van Kreeft neemt vanaf dit moment een hoge vlucht! Een geweldig moment voor een bedrijfsgerichte studie of om te solliciteren naar die droombaan.

Financiën
Saturnus in Vissen vanaf 8 maart 2023 laat zien dat het raadzaam is om geen leningen of schulden aan te gaan. Alles moet heel goed van te voren worden doorberekend. Leen geen geld van anderen, geef ook geen lening aan anderen, want dat is niet in jouw voordeel.
Raadzaam is om geen geld uit te geven als het niet nodig is, niet te gokken of te speculeren.
Door de invloed van Jupiter in Ram zijn er meer kansen op de arbeidsmarkt, een nieuwe baan met een beter salaris, maar dat wil niet zeggen dat je onbeperkt geld kunt uitgeven.
Reizen kunnen nadelig zijn voor de financiën van Kreeft en leveren niet het gewenste resultaat. Maart 2023 is wel gunstig om te investeren in het bedrijf zoals voor een uitbreiding of het starten van nieuwe projecten. Financiële middelen komen uit eigen beheer, van partnerschappen en verbintenissen, privé of zakelijk.

Gezondheid
Tot 7 maart 2023 reist Saturnus door Waterman en dan kunnen chronische kwaaltjes de kop opsteken. Zorg goed voor jezelf, pas op met wat je eet en blijf uit de buurt van infectiehaarden.
De transit van Saturnus in Vissen vanaf 8 maart 2023 is gunstig voor je gezondheid, ook voor herstel na ziekte. Saturnus blijft tot 25 mei 2025 in Vissen.
Mars reist van 26 maart tot 20 mei 2023 door Kreeft en dit is een geweldige tijd vol energie en enthousiasme. Mars in Kreeft is een nieuw begin, een nieuw hoofdstuk en dat kan zowel fysiek als geestelijk de toon zetten voor de komende 2 jaar.
Ceres retrograde in Maagd kan je van 26 maart tot 7 mei 2023 mentaal beïnvloeden, zo kun je je onzeker en niet ondersteund voelen.
Mars in Tweelingen (Het Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten) kan de oorzaak zijn van psychische druk en gezondheidsproblemen, twijfel, vermoeidheid en tegenslag.
Zorg goed voor jezelf, pas op met wat je eet en blijf uit de buurt van infectiehaarden. Regelmatig bewegen en gezonde voeding, sport en meditatie helpen je om mentaal en fysiek fit te worden en te blijven.

Advies
Door de invloed van Saturnus in Vissen vanaf 8 maart 2023 krijgt Kreeft meer verantwoordelijkheden naar zich toegeschoven. Kreeft met een medisch of educatief beroep of Kreeft werkzaam in het bankwezen, kunst, uitgeverij, reis- of verzekeringswereld is in maart 2023 het meest succesvol. Een gunstige periode om te studeren of een boek of blog te schrijven.
Kreeft kan promotie krijgen, doorgroeien naar een bestuurlijke functie, een onderscheiding of een titel krijgen.
Door de tijdelijke transit van Pluto in Waterman komen er thema’s als intimiteit, vertrouwen, obsessie, taboes en seksualiteit aan de orde. Pluto in Waterman kan passie en intensiteit naar boven halen, maar ook meer machtsstrijd en bezitsdrang. Ga niet de strijd met elkaar aan, maar weet het vertrouwen (terug) te winnen.
Niemand kan je charmes weerstaan met Pluto in Waterman in het 8e Huis, dus dit is het ideale moment om kracht bij te zetten op zakelijk gebied. Maak gebruik van je verleidingskunsten om succes te behalen.

error: Content is protected !!