Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Februari 2024 kan voor Steenbok een emotionele rollercoaster zijn.
De kosmische energieën laten een maand zien van vastberadenheid en gerichte prestaties.
Een maand om ambitieuze doelen te stellen.
Omarm de stabiele energie die je omringt en vertrouw op de kosmische energieën
De focus ligt in februari 2024 op persoonlijke ontwikkeling en financiën.

Liefde en Relaties
Februari 2024 laat een rustige en stabiele maand zien voor de liefde.
De kosmische energieën geven aan dat toewijding in jouw relatie de stille kracht is.
De single Steenbok moet vertrouwen hebben op intuïtie, want jouw innerlijk stem vertelt je precies wat er nodig is om een ware verbinding tot stand te brengen.
Voor de Steenbok in de vaste relatie is het van het grootste belang om met elkaar te praten.
Verras jouw partner met een romantisch uitstapje of betekenisvol cadeau om te laten zien hoe diep jouw liefde is. Communicatie is de sleutel, praat openlijk over je gevoelens.
Een relatie bouw je niet alleen op, dat doe je samen. Liefde is een werkwoord, Steenbok!

Familie en Huis
Ram symboliseert het 4e Huis van Familie en Huis voor de Steenbok.
Met de Maansknopen op de polariteit Ram-Weegschaal ligt de focus op huis, je roots, het fundament van je leven, je familie, gezinsleven, je land, erkenning, carrière, sociale status en reputatie. De aandacht is verlegd naar persoonlijke stabiliteit, want dat is essentieel om maatschappelijk succesvol te kunnen zijn.
De Noordknoop in Ram biedt jou de gelegenheid om alle facetten in je gezin en de familie met andere ogen te zien en met de kracht van de Gewonde genezer Cheiron in Ram een betere onderlinge verstandhouding tot stand te brengen. Je moet eerst ergens doorheen voordat er genezing kan plaatsvinden en een familieband weer kan worden opgebouwd.
Vanuit karma krijgt Steenbok te maken met tegenwerking en wrijving thuis en dat kan in de openbaarheid komen wat van invloed kan zijn op je maatschappelijk succes.
Deze maand moet Steenbok rekening houden met een afscheid in de familie en dat kan zijn vanwege een verhuizing of grote reis.

Carrière
Mars reist tot 13 februari 2024 door Steenbok en dat geeft je vernieuwde energie voor een nieuw begin, nieuwe projecten en nieuwe kansen.
Het begin van februari 2024 laat veranderingen en uitdagingen zien voor de carrière van Steenbok. In de tweede helft van de februari 2024 ben je minder enthousiast over resultaten en het werk dat je doet.
Je kunt niet te lang stil blijven staan bij wat er in het verleden fout is gegaan.
Belangrijk is om er lering uit te trekken voor de toekomst.
Blijf gefocust op je doelstellingen, vraag tijdig advies en geef niet op als je tegenwerking ervaart.
Toewijding, samenwerking en teamwerk spelen een cruciale rol in jouw professionele succes.
Betrek je familie en gezin bij alle beslissingen die je neemt in je carrière.
Saturnus in Vissen heeft voor Steenbok een gunstige invloed op interacties waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt om anderen te overtuigen van je standpunten bij vergaderingen en onderhandelingen.

Financiën
De Volle Maan in Leeuw van 25 januari 2024 viel voor Steenbok in het 8e Huis van Gedeelde Financiën en Intimiteit. Er ontstaat een nieuw evenwicht zowel financieel als emotioneel.
Het aangaan van financiële partnerschappen en overeenkomsten zoals investeringen en aanbestedingen worden door de invloed van deze Volle Maan in de eerste helft van februari 2024 begunstigd.
Waterman staat voor het Huis van Financiën voor Steenbok.
De Nieuwe Maan in Waterman van 9 februari 2024 valt in het 2e Huis van Financiën en Waarde.
Steenbok krijgt informatie die nodig is om weloverwogen financiële beslissingen te nemen.
Deze Nieuwe Maan laat zien waar geld moet worden geïnvesteerd en waar prioriteiten moeten worden gesteld zoals de aankoop van duurzame artikelen, een huis of auto, een verbouwing of een pensioenplan. Een Nieuwe Maan om financiële doelen voor de toekomst te stellen, maar ook een Nieuwe Maan om te waarderen wat je al hebt.
Door de transit van Pluto in Waterman krijgt Steenbok steeds meer te maken met financiële herstructurering, maar ook uitdagingen. Je geduld, doorzettingsvermogen, betrouwbaarheid, zelfdiscipline, realisme, uitvoerbaarheid, organisatie, ijver worden op de proef gesteld. Steenbok wil terug naar de basis en geen geld (meer) verspillen aan impulsartikelen. Tegen het eind van februari 2024 is er een financiële verbetering, maar het blijft raadzaam om geen risicovolle investeringen te doen of buitensporige uitgaven te doen.

Gezondheid
Steenbok kan zich vermoeid voelen, omdat je door de invloed van jouw planeet Saturnus in Vissen onbewust bezig bent het loslaten van emotionele bagage en schoon schip maken.
Ook de invloed van asteroïde Ceres in Boogschutter (Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten) maakt je vermoeid en daarom heb je rust nodig.
Op 24 februari 2024 is er een Volle Maan in Maagd en dat is een goed moment om tijd te besteden aan het verruimen van je geest door te lezen en te reizen (kan ook in de geest).
Deze Volle Maan kan verhoogde gevoelens teweegbrengen, waardoor je van je stuk kan raken.
Ga verstandig met je energie om, want deze maand vraagt emotionele en fysiek veel van je.

Advies
De Nieuwe Maan van 11 januari 2024 in Steenbok was het begin van jouw persoonlijke Nieuwjaar! Deze Nieuwe Maan van bewustwording, zelfreflectie en zelftransformatie is een krachtig en spiritueel nieuw begin voor ieder facet van je leven.
Februari 2024 voelt echter misschien anders voor jou, Steenbok. Je bent geneigd om terughoudend te zijn en jezelf verwijten te maken over fouten uit het verleden.
Jezelf verwijten maken is zonde van je kostbare energie.
Je kunt niet iedereen tevreden stellen, zelf jezelf niet.
Als iets niet lukt, laat het dan los.

 

error: Content is protected !!