Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Vissen januari 2017

Algemeen
Januari 2017 is een maand met de meeste planeten aan de bovenkant van de Vissen horoscoop. Dit is de tijd van het jaar dat je op de carrière bent gericht en op jouw wereldse doelen. Jouw planeet Mercurius staat tot en met 7 januari 2017 retrograde in het Huis van Carrière. Vanaf 8 januari 2017 breekt een periode aan van maatschappelijk succes. Tot 28 januari 2017 reist Mars door Vissen. Een betere start van het jaar kun je je niet wensen.

Liefde en Relaties
Door de invloed van Mars in Vissen ben je meer gericht op jouw persoonlijke wensen en behoeften. Je bent dan assertief, flirterig en hartstochtelijk. Deze invloed duurt tot eind januari 2017! Op nieuwjaarsdag zijn Mars en Neptunus conjunct in Vissen! Een geweldig begin van het nieuwe jaar! Toch is januari 2017 niet echt een maand voor de liefde. De invloed van Mars in Vissen maakt assertief in de relatie, jaloers en concurrerend. Het lijkt wel alsof jullie lijnrecht tegenover elkaar staan in plaats van naast elkaar. De kosmische doel van deze transit is om geen angst te ervaren in de liefde. Wanneer er sprake is van ware liefde, is er geen angst. Als angst ontstaat, is er iets mis in de liefde. Mars in Vissen brengt lust, hebzucht of bezitterigheid naar boven wat zich vertaalt in “liefde”. Dus dit is een ware uitdaging.
Het Huis van Relaties is leeg deze maand, alleen de Maan komt langs van 15 en 16 januari 2017.
Mercurius is jouw planeet van Relaties. Mercurius is retrograde tot 7 januari 2017. Vanaf de tweede week van 2017 moment heb je weinig behoefte om je jezelf aan te passen of compromissen te sluiten.

Familie en Huis
De Volle Maan van 14 december 2016 was de kosmische poort naar een verandering in je woonsituatie, verhuizing of verbouwing. Het is mogelijk dat je tijdens je drukke carrière ook bezig bent met verbouwen of je stelt deze plannen even uit tot latere periode. Op 29 december 2016 viel de Nieuwe Maan in jouw Huis van Vriendschappen, groepen en organisaties. Tot half januari 2017 is dit een periode met familie en vrienden te genieten of nieuwe verbindingen te bouwen.
Jouw carrière vergt in deze periode veel aandacht waardoor er minder tijd is voor je familie en privéleven. Het is een sociale periode van persoonlijke macht en onafhankelijkheid. Je gaat nu voor jezelf en je wil ook geen goedkeuring vragen aan iemand, zelfs niet van je familie. Je bent direct en zegt waar het op staat.

Carrière
Mercurius is nog tot 4 januari 2017 retrograde in jouw Huis van Carrière. (deze periode begon 19 december 2016). Je begint het jaar met het afwerken van bestaande projecten en de herziening van lange termijn plannen. Venus reist vanaf 4 januari 2017 door Vissen. Venus door Vissen is een geweldige transit voor je carrière! Venus maakt je onweerstaanbaar aantrekkelijk. En dat is heel fijn als je gaat solliciteren of een vergadering moet leiden! Door Venus in Vissen trek je aandacht. Venus maakt je mooi en stijlvol en charmant. Doe er je voordeel mee, zolang je de kracht van Venus op een positieve manier gebruikt. Een goede stand om zaken te doen en persoonlijk initiatief te nemen. Ook Mars reist door jouw teken Vissen. Mars reist vooruit op Venus, dus ze haalt hem niet in om een conjunctie te vormen. Maar de kracht van voortuitgang is er wel! Door de invloed van Venus en Mars gaan de dingen makkelijker in je carrière.

Financiën
Mars is jouw planeet van Financiën. Mars reist tot 28 januari 2017 door jouw eigen teken, Vissen! De reis van Mars door Vissen brengt aangename financiële mogelijkheden! Tijdens deze periode vloeit het geld naar jou toe. Je hoeft er niet veel voor te doen. Je ondervindt weinig of geen tegenwerking deze maand bij het bereiken van financiële doelen. Aan de andere kant ben je door Mars in Vissen eerder bereid om veel geld uit te geven en risicovolle investeringen te doen. Je koopt leuke dingen voor jezelf, want je voelt dat het je goed gaat. Dat wil je graag aan de buitenwereld tonen. In deze periode is jouw magnetische aantrekkingskracht extra sterk. Je trekt al het goede als het ware naar je toe! Mars in Vissen geeft je ook fingerspitzengefühl. Jouw financiële intuïtie is sterk en dat is een groot voordeel deze maand. Doe er je voordeel mee, Vissen.
Mars zal van 29 januari 2017 tot begin maart 2017 Uranus in Ram versterken! Met de ondersteuning van dit planetaire duo in Ram komen financiële mogelijkheden jouw kant uit. Gunstige financiële periode voor budgetbeheer en het maken van verstandige financiële keuzes.

Gezondheid
Jouw gezondheid is uitstekend deze maand. In de tweede helft van de maand kun je last krijgen van je botten, rug, knieën, enkels, tanden en je huid. Je hebt last van de kou en dan helpt maar een ding: lekker naar de sauna om op te warmen! Ook beweging kan helpen, maar niet gaan overdrijven. Rustig aan doen.

Advies
Mars in jouw eigen teken Vissen brengt jou voorspoed en energie. Maar zoals bij alle goede dingen is er een keerzijde aan. Mars maakt je ongeduldig en haastig. Je wil de dingen nu en wel meteen! Haastige spoed is zelden goed. Je loopt meer kans op een ongeluk. Mars in jouw teken Vissen kan ook strijdbaar maken. Jouw omgeving ziet ineens een directe Vissen en dat zijn ze niet van je gewend. Een boze of felle opmerking kan een overdreven reactie uitlokken. Hou hier dus rekening mee en tel eerst tot tien als je ongeduldig bent of een boze bui voelt opborrelen.

error: Content is protected !!